Đubrivo je jedna smeša materija, i ona se upotrebljava u vrtlarstvu ili u poljoprivredi, a osnovni cilj je da se pospeši rast biljaka. Svoju primenu najčešće nalazi na poljoprivrednim zemljištima.

Pročitaj više

Proverite koje poljoprivredne apoteke nude ĐUBRIVO i saznajte koliko kosta ĐUBRIVO

Izaberite neku od poljo apoteka gde možete kupiti ĐUBRIVO

Beograd

Poljo apoteka Marina
Poljo apoteka Marina
Cara Lazara 1
Obrenovac
Beograd Pozovi

Nabavite samo najkvalitetnije proizvode za Vaš plastenik, povrtnjak ili voćnjak, posetite poljo apoteku Marina u Obrenovcu. Uz najširi izbor proizvoda vodećih domaćih i stranih proizvođača, garantujemo najbolju uslugu i stručne savete iskus...
Pročitaj više

5.0 | 5 ocena
Pre 16 h poslednji put pozvana firma

Šabac

Senhel zaštita bilja, semenska roba i ishrana životinja
Senhel zaštita bilja, semenska roba i ishrana životinja
Dušana Lončara bb, Štitar
Šabac Pozovi

Maloprodaja i veleprodaja - sve za poljoprivrednike i poljoprivredne apoteke:Preparati za zaštitu bilja, semenska roba, alati, hrana za životinje, bazeni za transport ribe (poliester)...
Pročitaj više

5.0 | 3 ocena
Arsenović gajenje žita i uljarica
Arsenović gajenje žita i uljarica
Pocerska 15
Šabac Pozovi

Kompanija Arsenović iz Šapca pretežno se bavi uzgojem i trgovinom žita i uljarica. U našem prodajnom asortimanu možete pronaći i sredstva za zaštitu bilja. Predanim i radom, poštovanjem rokova i izuzetnim zalaganjem zaposlenih postali smo lid...
Pročitaj više

4.9 | 179 ocena

Đubrivo je jedna smeša materija, i ona se upotrebljava u vrtlarstvu ili u poljoprivredi, a osnovni cilj je da se pospeši rast biljaka. Svoju primenu najčešće nalazi na poljoprivrednim zemljištima.

Prodaja đubriva

Preduzeća koja se bave proizvodnjom i trgovinom đubriva, u ponudi imaju programe mineralnih đubriva. Ona se primenjuju preko zemljišta, u količini koja zavisi od biljne vrste i plodnosti tla. Tretiranje se obavlja predsetveno uz inkorporaciju ili prihranjivanjem.

Bitno je da se primeni ravnomerno, po celoj površini, a to se odnosi i na ratarsku i na povrtarsku proizvodnju, ili se stavlja u redove ili trake, a ovo se odnosi na vinogradarsku i voćarsku proizvodnju.

Kvalitetna đubriva moguće je pronaći u poljoprivrednim apotekama, kao i online putem, te kod firmi koje su oglašene na stranici koju upravo čitate.

Đubrivo  za cveće

Ukoliko imate zasade cveća, tada je svakako potrebno da se zemljište dodatno prihranjuje. Koliko ćete đubriva upotrebiti, kao što smo naveli, zavisi od vrste, ali i od toga kakvo je zemljište na kome je cveće zasađeno.

Đubrivo za voće

Đubrivo za voće se takođe mora da se nanosi u takozvanim redovima ili trakama. U toku jedne godine može da se primeni od jednog do dva puta.

Đubrivo za povrće

Đubrivo za povrće može da se primeni u toku vegetacije, i nanosi se jednako, po čitavoj površni zemljišta koje se prihranjuje. Rastura se ručno, a takođe i traktorskim rasturačima.

Đubrivo za ruže

Verovatno vam je poznato da je neko zasadio lepe ruže, koje su imale kvalitetno seme, ali da se one nisu primile, ili čak i jesu, ali su posle bile napadnute raznim bolestima. Uglavnom je razlog tome veoma loše zemljište za sadnju.

Da biste izbegli ovaj problem, potrebno je da prihranite tlo kvalitetnim đubrivom za ruže.

Đubrivo za pšenicu

Đubrivo za pšenicu može da se rastura uz pomoć aviona ili traktorskim rasturačima. Preporučuje se upotreba do dva puta godišnje.

Đubrivo za kukuruz

Postoje različite vrste đubriva, i neka od njih se primenjuju u osnovnoj obradi ili predsetvenoj pripremi.

Đubrivo za suncokret

U ponudi se nalaze takve vrste đubriva koje se mogu nanositi dva do tri puta godišnje i to u fazi intenzivnog rasta biljaka.

Đubrivo za soju

Koja količina će biti upotrebljena za prihranjivanje tla, najviše zavisi od njegovog kvaliteta.

Đubrivo za ječam

Svaki poljoprivredni proizvođač očekuje visoke prinose, a za to je potrebno da se primeni čitav niz agrotehničkih mera. To podrazumeva pravilnu obradu zemljišta, zalivanje i navodnjavanje, razne hemijske mere zaštite, kao i prihranjivanje mineralnim i organskim đubrivima.

Đubrivo za zob

U fenofazama razvoja useva, u svakom zemljištu je potrebno da budu prisutna tri glavna elementa a to su – kalijum, azot, fosfor. Đubrenje je neophodna mera koja će biljci obezbediti potrebne hranljive materije za početni rast i razvoj.

Đubrivo za ovas

Postoje zemljišta koja imaju niski sadržaj humusa, i u tom slučaju je prihrana od presudne važnosti.

Cena đubriva:

Cene veštačkih đubriva su različite, i kreću se od 30 din/kg, pa sve do 150 din/kg.

*Za sve precizne informacije, predldažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Ostavite komentar
Ocenite tekst