Una Cosmetics veleprodaja profesionalnih frizerskih preparata

  • 1
0.00 | 0 ocena
  • Ulica: Emila Zole 2a
  • Opština: Čukarica
  • Grad: Beograd
  • Telefon: 011/Prikaži broj

O nama - UNA COSMETICS VELEPRODAJA PROFESIONALNIH FRIZERSKIH PREPARATA


Veleprodaja profesionalnih frizerskih preparata Una Cosmetics u svojoj ponudi ima pažljivo birane proizvode za opremanje frizerskih salona. Kao generalni uvoznik Kallos kozmetike za Srbiju možemo da Vam ponudimo sve frizerske proizvode koji su neophodni za profesionalno obavljanje posla.

Opremanje frizerskih salona može biti veliki izazov, jer svaki komad predstavlja osnovno sredstvo za rad. Naš prodajni program čini kompletna ponuda Kallos frizerskih preparata koji će Vašim klijentima pružiti najbolju moguću negu kose i istaći njenu lepotu.

Asortiman naših proizvoda čine:
-šamponi
-pakovanja
-balsami
-kolor program
-stajling preparati
-nega kose
-četke
-makaze
-fenovi
-i još mnogo toga.

Glavna odlika brenda Kallos koji dolazi iz Mađarske je odličan balans cene i kvaliteta. Svi proizvodi koji se nalaze u našoj ponudi su visoko profesionalni, jer znamo da Vaši klijenti zahtevaju moderan izgled, kao i brzu i efikasnu uslugu.

Veleprodaja Una Cosmetics pruža Vam mogućnost da na jednom mestu nabavite vrhunsku profesionalnu kozmetiku za Vaš salon. Kod nas ćete pronaći veliki broj profesionalnih i efikasnih preparata za negu kose koji u svom radu daju maksimalne rezultate.

Ukoliko otvarate novi frizerski salon ili renovirate postojeći, posetite nas i sa zadovoljstvom ćemo Vam predstaviti sve naše proizvode. Postanite jedan od naših mnogobrojnih zadovoljnih korisnika vrhunske Kallos kozmetike.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 09h-17h
Subota od 09h-15h

Una Cosmetics veleprodaja profesionalnih frizerskih preparata, Emila Zole 2a, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

22.04.2017 12:07
Kosta Savic
Opremanje frizerskih salona moze biti veliki izazov,jer svaki komad predstavlja osnovno sredstvo za rad.Njihov prodajni program cini kompletna ponuda Kallos frizerskih preparata koji ce vasim klijentima pruziti najbolju mogucu negu kose i istaci njenu lepotu.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
NEGA LICA I TELA Distribucija kozmetike
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Una Cosmetics veleprodaja profesionalnih frizerskih preparata
  • Una Cosmetics veleprodaja profesionalnih frizerskih preparata