O nama - VOSAK ZA DEPILACIJU


Za uspešno obavljanje tople depilacije tela u kozmetičkim salonima potreban je vosak visokog kvaliteta i veliko znanje kozmetičara. Ono što mi nudimo jeste ORGANSKI VOSAK VISOKOG KVALITETA koji postiže maksimalne rezultate.

Domaći organski vosak za depilaciju izrađuje se od sirovina prve klase: KALAFONIJUM I DOMAĆI PČELINJI VOSAK. Kombinacijom ovih potpuno prirodnih sirovina nastaje proizvod vrhunskog kvaliteta čija upotreba ne stvara nikakve neželjene efekte.

Primenom organskog voska za depilaciju ostvaruju se brojni benefiti za klijente: vidno proređivanje malja na telu, piling kože, odsustvo iritacije i alergijskih reakcija. Priuštite samo najbolje Vašim klijentima i učinite da iz salona izađu nasmejani i zadovoljni uslugom.

Vosak za depilaciju je dostupan u različitim pakovanjima od 1 kg, 500g i 80gr. Takođe, imamo i pakovanja za kućnu upotrebu. Na teritoriji Beograda obezbeđena je dostava porudžbine na adresu, dok druge gradove u Srbiji našim proizvodima snabdevamo putem brze pošte.

Pravilnom upotrebom domaćeg organskog voska u prelivnim topilicama i redovnim menjanjem postiže se veliki broj efikasnih depilacija i samim tim zadovoljnih klijenata.

MISIJA DISTRIBUCIJE ORGANSKOG DOMAĆEG VOSKA ZA TOPLU DEPILACIJU JESTE ZADOVOLJAN KOZMETIČAR!

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 08-16h

Vosak za depilaciju, Bukovačka 12, Surčin, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

02.07.2018 11:00
Jasna Lesjak

Ako ste u potraznji za odlicnim kvalitetnim voskom onda ste na pravom mestu. DEPYLLUX vosak za depilaciju se pravi od visokokvalitetnog pcelinjeg voska i Kalafonijuma prve klase. Ovaj organski vosak ne daje nikakve nezeljene efekte. Od sad i vi mozete da snabdete svoj salon ovim savrsenim proizvodom koji ce oduseviti vase musterije.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Distribucija kozmetike
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Vosak za depilaciju Depyllux
  • Depyllux Vosak za depilaciju,
  • Depyllux,
  • Vosak za depilaciju,
  • Depyllux Vosak za depilaciju Surčin,
  • Vosak za depilaciju Depyllux Beograd,
  • Vosak za depilaciju Depyllux radno vreme,
  • Depyllux organski vosak za depilaciju