Diskont Kupi jeftino

 • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - DISKONT KUPI JEFTINO

Nabavite Vaše omiljene proizvode po popularnim cenama, posetite Diskont Kupi jeftino koji se nalazi na Zvezdari. Naša novootvorena prodavnica posluje u okviru kompanije Golden Market koja se već dugi niz godina bavi veleprodajom proizvoda vodećih svetskih proizvođača čiji je ovlašćeni uvoznik i distributer.

Uvek kada poželite da probate najbolje čokolade, karamele i druge slatkiše, maslinovo ulje ili konzerve ribe i ananasa, diskont Kupi jeftino je prava adresa za Vas. Sva roba iz naše ponude odlikuje se odličnim kvalitetom i povoljnim cenama. Pored maloprodaje, bavimo se i prodajom robe na veliko.

Sve ljubitelje slatkiša oduševiće naša ponuda bombona i karamela vodećeg italijanskog proizvođača INCAP Padova koji poseduje više od 70 godina iskustva u proizvodnji slatkiša. Svi proizvodi ovog proizvođača su višestruko nagrađivani, a sama kompanija je više puta bila dobitnik Plakete grada Padove za preduzetnika godine.

Istinskim ljubiteljima čokolade preporučujemo da nas posete i uživaju u najpoznatijim brendovima čokolade, najvišeg kvaliteta i prefinjenog ukusa. Posebno izdvajamo jedinstvene Schogetten čokolade koje predstavljaju originalnu inovaciju u svetu, jer se umesto obične table sastoje od kockica. Schogetten čokolade su ekskluzivni brend nemačke kompanije Ludwig Schokolade, koja je danas deo velike Kruger Grupacije. Glavna karakteristika ovih čokolada je isti kvalitet za ceo svet, jer je proizvodnja svih Schogetten čokolada isključivo u Nemačkoj, po jedinstvenoj recepturi za sve zemlje sveta. Što je najbitnije, nijedna Schogetten čokolada u sastavu nema aditiva, konzervanasa ili veštačkih boja.

U našoj ponudi nalaze se i ekskluzivne Baron čokolade koje se prema unikatnom dizajnu, izdvajaju i po vrhunskom kvalitetu koji je isti za ceo svet. Proizvođač ovih čokolada kompanija Milano poseduje četvrt veka dugu tradiciju u proizvodnji čokoladnih poslastica i dobitnik je brojnih priznanja i sertifikata. Samo kod nas očekuju Vas Baron mlečne čokolade u pakovanjima od 100 grama punjene različitim filovima: badem, pomorandža, vanila, kapućino, tiramisu, mohito, kao i Baron Delicadore čokolade sa punjenjem od lešnika, karamele, makijata, jagode, koje su dostupne u pakovanjima od 200 grama.

Svima koji vode računa o svom zdravlju i liniji, kao i osobama obolelim od dijabetesa, diskont Kupi jeftino preporučuje Frankonia čokolade i slatkiše sa vrlo malo šećera, kao i bez šećera, koji su gluten free. Ova kompanija je još 1930. godine saharozu zamenila fruktozom, voćnim šećerom koji je zdraviji i lakše se apsorbuje u organizmu i time učinila čokoladu dostupnu svima. Takođe, izdvajamo Loacker napolitanke i čokoladne poslastice koje su brend broj 1 u Italiji. Zahvaljujući svojoj prefinjenosti, lakoći ukusa i karakteristično dizajniranom pakovanju, ove poslastice su postale popularne širom sveta.

Iz našeg bogatog asortimana proizvoda posebno izdvajamo najpoznatije brendove maslinovog ulja: Carapelli i Il Capitano iz Italije, kao i Ybarra ulje od crne masline iz Španije. Nudimo veliki izbor ekstradevičanskih ulja, komine, kao i ulja od koštica grožđa. U našoj ponudi nalazi se i najveći brend renomirane nemačke kompanije Otto Franck, La Perla koja predstavlja lidera u oblasti konzervirane ribe i ananasa. U pitanju su najpažljivije odabrani proizvodi vrhunskog kvaliteta koji ne sadrže aditive, konzervanse, niti bilo kakve dodatke.

Ako želite da učinite pravu stvar za Vaše zdravlje, izaberite Azucar Demerara smeđi šećer od šećerne trske izuzetnog kvaliteta koji se uvozi iz Kolumbije. Radi se o potpuno prirodnom šećeru koji je nastao tradicionalnom metodom kristalizacije, bez bilo kakvih dodataka boja, ukusa i premaza. Kod nas možete pronaći i vrhunski pirinač Riso Pronto i Riso Gallo koji predstavlja neprikosnoveni brend broj jedan u ovoj oblasti u Italiji.

Kompanija Golden Market je ovlašćeni uvoznik i distributer praznih filter tuba za cigarete iz Poljske. Pored praznih filter tuba, u našoj ponudi očekuju Vas punilice za duvan, tabakere, upaljači, rezani duvan, rizle, elektronske cigarete... Svi naši proizvodi su zdravstveno ispitani i proizvode se od najkvalitetnijih materijala i 100% evropskih sirovina.

Osvežite Vaš dom najlepšim mirisima, izaberite Bartek Candle mirišljave sveće u čaši. Najveća fabrika za proizvodnju sveća u Evropi nudi Vam širok izbor sveća različitih mirisa i izuzetnog kvaliteta (sveća ravnomerno gori).

Posetite Diskont Kupi jeftino na adresi Bulevar kralja Aleksandra 226
Radno vreme: ponedeljak – petak od 08-20h
subota od 09-17h

Ili naš veleprodajni objekat u ulici Kovačeva 46
Radno vreme: ponedeljak – petak od 09-17h
subota od 09-14h

Iskustva i preporuke posetilaca

10.05.2017 04:53
Iva Markovic

U njihovoj ponudi nalaze se ekskluzivne Baron cokolade koje se prema unikatnom dizajnu,izdvajaju i po vrhunskom kvalitetu koji je isti za ceo svet.Proizvodjac ovih cokolada kompanija Milano poseduje cetvrt veka dugu tradiciju u proizvodnji cokoladnih poslastica.

13.03.2017 08:53
Lazar Ristic

Uvek kada pozelite da probate najbolje cokolade,karamele i druge slatkise,maslinovo ulje ili konzerve ribe i ananasa,diskont Kupi jeftino je prava adresa za vas.Sva roba iz njihove ponude odlikuje se odlicnim kvalitetom i povoljnim cenama.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Diskonti
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Diskont Kupi jeftino
 • diskont kupi jeftino,
 • diskont kupi jeftino radno vreme,
 • diskont kupi jeftino kontakt telefon,
 • maloprodaja,
 • prodaja robe na veliko,
 • baron cokolade,
 • frankonia cokolade,
 • bartek candle mirisljave svece,
 • punilice za duvan,
 • tabakere,
 • elektronske cigarete