Dezurni vodoinstalater Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 323
Beograd
Adresa: Kuršumlijska 5, Beograd
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 334
Beograd
Adresa: Džordža Vašingtona 26
Beograd
Adresa: Omladinskih Brigada
Beograd
Adresa: Maksima Gorkog
Beograd
Adresa: Ustanička
Beograd
Adresa: VII sutjeska 11 v, Kotež
Beograd
Adresa: Omladinskih brigada bb
Beograd
Adresa: Miljakovačke staze 8
Beograd
Adresa: Koste Glavinića 19
Beograd
Adresa: Vidikovački venac 104b, Srpskih udarnih brigada 17
Beograd
Adresa: Novi Beograd
Beograd
Adresa: Voždovac
Beograd
Adresa: Beranska 18d
Beograd
Adresa: Beograd
Beograd
Adresa: Majke Jugovića 16a
Beograd
Adresa: Braće Jerković 50
Beograd
Adresa: Pavla Popovića 9a
Beograd
Adresa: Franca Jankea 5/15
Beograd
Adresa: Kapetana Miloša Žunjića 35b, Mirijevo
Beograd

Dezurni vodoinstalater Novi Sad

Adresa: Janka Veselinovića 38
Novi Sad

Dezurni vodoinstalater Kragujevac

Adresa: Sretenskog Ustava 46
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dezurni vodoinstalater
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dezurni vodoinstalater

Kao i hitna pomoć, policija ili vatrogasci, tako nam i dežurni vodoinstalater može zatrebati u bilo koje doba dana ili noći. Jedna priča iz svakodnevnog života glasi ovako: Noć je, pola tri. Cela porodica spava. Neko zvoni na vratima. Domaćin, prethodno pogledavši kroz „špijunku“, otvara vrata, a tamo komšinica sa sprata ispod, usplahirena, saopštava da se na njenom zidu širi velika mokra fleka koja dolazi iz njihovog stana iznad. Čovek ulazi u svoje kupatilo, a tamo – voda iz bojlera nemilosrdno šiklja i  pršti na sve strane, kupatilo sasvim poplavljeno! Ovo je momenat kada se ne razmišlja, odmah se mora pozvati dežurni vodoinstalater.
 
 

Dežurni vodoinstalater iskustva

Ukoliko u ovakvim situacijama, ne pozovete odmah stručni servis, ili „na svoju ruku“ pokušavate nešto da popravite, često se načini veća šteta, nego korist, i na kraju sve izađe barem duplo skuplje. 
Postoji veći broj savremenih moderno opremljenih vodoinstalaterskih servisa, koji imaju dežuran mobilni telefon, za hitne slučajeve, od 00-24 h, sedam dana u nedelji i praznicima. Za njih ne postoje krupni i sitni kvarovi, ako ste ih pozvali, oni će doći i sanirati problem. Ukoliko se veći problem momentalno ne reši, kao što je navedeni primer sa izbijanjem vode u kupatilu, to može dovesti do poplave u stanu, a kasnije i do problema sa vlagom. Upravo zbog toga su na raspolaganju hitne intervencije, 24 časa dnevno, svakoga dana. 
Bilo da je u pitanju odgušenje kanalizacije, ili popravka i zamena slavine ili baterije, profesionalci svaki posao posmatraju kao jednako bitan, pa po primljenom pozivu, u najkraćem mogućem roku, izlazi se na teren, na bilo koju lokaciju u gradu. 

Dežurni vodoinstalater – hitne intervencije

Neke od najčešćih hitnih intervencija su:
- Saniranje oštećenih cevi
- Odgušenje zapušenih cevi motornim ili ručnim sajlama
- Sve vrste odčepljenja
- Snimanje vodovodnih cevi - popravka i zamena wc šolje, sudopere, umivaonika
- Popravka i zamena ventila
- Kvarovi na vodovodnoj instalaciji - popravka ili zamena instalacija
- Popravka i zamena bojlera, vodokotlića.
 
                             
 
Pucanje vodovodnih cevi i natapanje zidova vlagom, može dovesti do stvaranja fleka i buđi na zidovima, a ponekad i do otpadanja maltera. Kada stigne račun za vodu, tada možete da se “uhvatite za glavu”. Zar nije bolje sprečiti na vreme neželjeni scenario? Sigurnost vaših ukućana i vaše imovine je najvažnija, zato ako već postoji problem, ne oklevajte, u bilo koje doba dana ili noći. 
Ne paničite, već samo okrenite broj telefona dežurnog vodoinstalatera da on reši vaš problem efikasno, brzo i kvalitetno.

Dežurni vodoinstalater – cena

Prosečne cene se kreću od 2500 dinara po satu (svaki sledeći sat, plus 1000 dinara), za manje kućne popravke, u cenu je obično uračunat dolazak; preko 3000 dinara za odgušenje lavaboa, kupatilskog slivnika; zatim, 3500 dinara za odgušenje sudopere, do 4500 dinara za odgušenje WC šolje, pa sve do 7500 do 9500 dinara za odgušenje kućne kanalizacije po vertikali. 
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Snezana Markovic
Iskustvo u vezi mog vodoinstalatera Pancevo.Uvece pola 12 desilo se da je slavina u tus kabiti procurela(voda je lila i to bas mnogo) i nije mogla da se zaustavi sem da se zavrnu ventili.Posto su ventili poprilicno zaribali nije postojala mogucnost da to sama uradim pa sam bila primorana da pozovem osobu koja ima adekvatan alat da bi mogao zavrnuti 2 ventila.Posle price od skoro 10-15 min covek je napokon pristao da dodje.Doneo je alat,zavrnuo 2 ventila i naplatio 3 000,00 din.Pitam se kolika je to satnica vodoinstalatera (nocni rad)-ostaje da sami izracunamo.-proveo je 15-tak min u radu.
Filip Milutinovic
Nije on kako god da okrenete ni malo naivan. Potrebno je da se unapred dobro informisete oko cena kako se kojim slucajem neko ne bi usudio da vam naprati i vise nego sto pojedine stvari kostaju.
Lea Stankovic
Problem je u tome sto ni jedan dezurni vodoinstalater i nema bas tako prihvatljive cene kao sto se mozda pojedinim ljudima to cini. Kako god da okrenete, to nije nesto sto bi trebalo da se posebno skupo plati.
Mihajlo Nastasovic
Kako god da okrenete, on mora da se lepo plati ili vece pre ili kasnije imati dosta problema.
Simona Vucinic
U svakom slucaju mora da on ima neke svoje posebne cene i tarife. Ako pitate vise razlicith vodoinstalatera za isti posao, ni jedan vam nece reci istu cenu.
Todor Markovic
U svakom slucaju on mora da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, sigurno se ovde necete pokajati.
Janko Zivanovic
naravno da je ovo vodoinstalater koji uvek mora da ima i vise nego jake cene.
Ljubinka Sreckovic
Pre svega je ovo vodoinstalter koji ima poseban cenovnik.
Petar Jankovic
Ukoliko se bas za takvog jednog vodoinstalatera odlucite, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati.
Nikolina Pantelic
On od samog pocetka sigurno ima nesto jace cene. Bas iz tog rayloga i treba da se oko svega toga potrudite.
Ivan Stojanovic
Odmah treba da znate da je ovo vodoinstalater kao i svaki drugi ali je osnovna razlika u tome sto on radi bez radnog vremena.
Jana Stankovic
Po ovom pitanju samo treba da posetite agenciju Sica i sigurno se necete onda u tom slucaju pokajati. Zato je ipak najbolje da se oko toga posavetujet sa nekim strucnim licem.
Biljana Brankovic
Ukoliko trazite kvalitentog dezurnog vodoinstalatera, onda biste svakako trebali da posetite Brzu Vodu i da se tamo licno uverite u kvalitet.
Marko Petrovic
Deuzurni vodoinstalater je nesto sto je jako posebno u Beogradu. Ukoliko se vec odlucite i morate u krajnjem slucaju da ga angazujete onda treba dobro i da ga platite
Dusan Markovic
Ukoliko planirate da pozovete nekog dezurnog vodoinstalatera, onda je u svakom slucaju najbolje resnje za vas da posetite vodoinstalatera Dula. To je vodoinstalater u kojeg mozete imati puno povernje a kojeg mozete posetiti tokom radnog vremena bez problema.
Stojance Ristovski
Skoro svaki vodoinstalater nema fiksno radno vreme. Zbog toga je skoro svaki, na taj cini gledano i dezurni vodoinstalater. Naravno, ukoliko je potreba za intervencijom u nekom posebnom teskom delu dana ili lokacijski udaljeno, cena se takodje drasticno povecava.