O nama - DEZINFEKCIJA EKO TIM - DEZINFEKCIJA POSLE SMRTNIH SLUČAJEVA

Osnovna delatnost firme Eko Tim je dezinfekcija posle smrtnih slučajeva kojom se smanjuje broj patogenih mikroorganizama u neživim medijima, na predmetima, površinama, tečnosti i u vazduhu. Takođe, nudimo Vam usluge dezinsekcije nakon smrtnih slučajeva, kao i ukljanjanje osa, stršljenova i pčela, čija gnezda često slobodno vise na tavanima, drveću, kutijama roletna, ispod vrha krova i narušavaju mir Vaših najbližih.

Dezinfekcija obuhvata niz različitih mera i postupaka koji se primenjuju da bi se razni prostori očistili od štetnih i zaraznih bakterija i virusa. Nakon smrtnog ishoda moguća je pojava većeg broja patogenih mikroorganizama, što može biti veoma štetno po ljudsko zdravlje i okolinu. Dezinfekcija nakon smrtnih slučajeva eliminiše patogene organizme, ne dozvoljavajući im da uđu u vegetativni sistem, do nivoa koji se smatra zdravstveno sigurnim po okolinu.

Za Vas i Vašu porodicu, kućne ljubimce, pa čak i biljke, vrlo je važno da žive u zdravom okruženju, bez ikakvih opasnosti od zaraza i epidemija. Dezinfekcija posle smrtnih slučajeva ima za cilj da izvrši sterilizaciju prostora u kome živite i da se iz svih segmenata okruženja eliminišu patogeni organizmi. U zavisnosti od potreba i načina delovanja u našem radu koristimo najkvalitetnija hemijska sredstva sa širokim spektrom delovanja na bakterije i viruse koja imaju brzo početno delovanje i nisu otrovna za ljude i životinje.

Još jedna delatnost naše firme je dezinsekcija nakon smrtnih slučajeva i uništavanje svih vrsta buba i insekata, kao što su bubašvabe, mravi, muve, komarci, ose, stršljenovi, pčele, ali i sve druge vrste insekata. Godine iskustva u obavljanju ovog posla učinile su da budemo pravi profesionalci u domenu dezinsekcije i da Vam uz maksimalno moguću zaštitu garantujemo rešavanje problema sa insektima.

Vrlo često nas u letnjim mesecima, tokom boravka na otvorenom uznemiravaju ose ili pčele. U potrazi za hranom obilaze naš sto sa doručkom, voćem, sokom i sličnim namirnicama, pri čemu neretko dolazi i do neugodnih uboda. Kako se ne biste bespotrebno izlagali opasnosti da Vas ose, stršljenovi ili pčele napadnu prilikom njihovog suzbijanja, firma Eko Tim Vam nudi profesionalno, sigurno i bezbedno ukljanjanje ovih vrsta insekata.

Dezinfekcija posle smrtnih slučajeva iz svih segmenata okruženja.

Sigurno i bezbedno ukljanjanje osa, pčela i stršljenova.

Dezinsekcija nakon smrtnih slučaj eva.

Web: dezinsekcija-deratizacija.com

Radno vreme:

Svaki dan od 07-22h

Dezinfekcija Eko Tim, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

25.09.2020 20:34
Neregistrovan korisnik

Sve preporuke! Dezinfikovali su stan posle smrtnog slucaja, rade brzo, profesionalno i ljubazni su!

18.11.2016 06:37
Borislav Milic

Svaka cast na usluzi posle izliva otpadnih voda.Cena je bila bas povoljna a posao odradjen vrhunski,sve preporuke.Dezinfekcija posle smrtnih slucajeva iz svih segmenata okruzenja.Sigurno i bezbedno ukljanjanje osa,pcela i strsljenova.

26.05.2016 05:20
Marko Stojanovic

Da obavestimo sve klijente da je uveliko krenula najezda insekata nasa firma se babi uklanjnjem: pcele u roletnama,pcele u odzacima ,pcele u olucima.Takodje vrsimo uklanjanje ili istrebljivanje:Strsljenova sa tavana,strsljenova sa krovova,strsljenova iz drveta i najvece napasnike:osa njih mozete naci svigde takodje vrsimo njihovo uklanjanje ili istrebljivanje:ose u prozoru, ose u roletni ,ose u olicima.Javite se firmi STOJANOVIC i bicete prezadovoljni nasim cenama.

12.04.2016 04:11
Ivana Mihic

Sve pohvale za Dezinfekciju Stojanovic. Brzi i vrlo efikasni. Nakon visemesecnih muka koje smo imali sa osinjakom koji se nalazio na vrlo nepristupacnom mestu vi ste uspeli da nam resite problem . Hvala vam jos jednom!!! Veliki pozdrav za ljubazno osoblje. Sve najbolje vam zelimo .

02.03.2016 12:27
Nenad Stojanovic

I da obavestimo sve kliente da firma Stojanovic vrsi uklanjanje osa I strsljenova najsavremenijim metodama a sto se tice pcela nadjemo pcelare I udomimo ih.

24.02.2016 10:29
Nevena Jovanovic

Izvinite na smetnji, zelela bih da vam postavim par pitanja. Zivim u mirijevu, na potkrovlju, i primetila sam neke insekte, ne znam sta je tačno ose, pčela ili strsljenovi. Zanima me da li vrsite uklanjane osa, pčela i strsljenova, i zanima me koja je cena za pcele, koja za ose i strsljenove? Hvala unapred

02.03.2016 12:23
Nenad Stojanovic

Draga Nevena izvinjavamo se zbog kasnjenje.Firma Stojanovic se bavi dezinsekcijom I pokrivamo Celu teritoriju Beograd vrsimo uklanjanje I Osa I pcela i strsljenova.

17.10.2015 09:09
Marko Stojanovic

Ja sam bila van kuce dva dana i sada sam se vratila i osetila ogroman smrad nisam znala sta je i malo trazila i nasla svoju macu mrtvu posle smrti moje mace trebalo bi uraditi dezinfekciju ja bih pitala firmu stojanovic na sta se odnosi njihov oglas dezinfekcija nakon smrtnih slucajeva dali se odnosi i na zivotinje i ako da koliko bi kostala komletna dezinfekcija stana ???

17.10.2015 08:55
Marko Stojanovic

Imam jedno pitanjce za firmu stojanovic kolika vam je cena za unistavanje strsljenova ili uklanjanje kako god ?Nadam se da ce mi brzo odgovoriti ???

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dezinfekcija Eko Tim - dezinfekcija posle smrtnih slučajeva
  • Dezinfekcija Eko Tim - dezinfekcija posle smrtnih slučajeva,
  • Dezinfekcija Eko Tim - dezinfekcija posle smrtnih slučajeva Zvezdara,
  • Dezinfekcija Eko Tim - dezinfekcija posle smrtnih slučajeva Beograd,
  • Dezinfekcija Eko Tim - dezinfekcija posle smrtnih slučajeva radno vreme