Dezinfekcija Eko Tim - dezinfekcija posle smrtnih slučajeva

4.7 | 56 ocena
Ulica: Bulevar Kralja Aleksandra 367
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Dezinfekcija Eko Tim - dezinfekcija posle smrtnih slučajeva
Mobilni: 060/
dezinsekcija-deratizacija.com

O nama

DEZINFEKCIJA EKO TIM - DEZINFEKCIJA POSLE SMRTNIH SLUČAJEVA

Osnovna delatnost firme Eko Tim je dezinfekcija posle smrtnih slučajeva kojom se smanjuje broj patogenih mikroorganizama u neživim medijima, na predmetima, površinama, tečnosti i u vazduhu. Takođe, nudimo Vam usluge dezinsekcije nakon smrtnih slučajeva, kao i ukljanjanje osa, stršljenova i pčela, čija gnezda često slobodno vise na tavanima, drveću, kutijama roletna, ispod vrha krova i narušavaju mir Vaših najbližih.

Dezinfekcija obuhvata niz različitih mera i postupaka koji se primenjuju da bi se razni prostori očistili od štetnih i zaraznih bakterija i virusa. Nakon smrtnog ishoda moguća je pojava većeg broja patogenih mikroorganizama, što može biti veoma štetno po ljudsko zdravlje i okolinu. Dezinfekcija nakon smrtnih slučajeva eliminiše patogene organizme, ne dozvoljavajući im da uđu u vegetativni sistem, do nivoa koji se smatra zdravstveno sigurnim po okolinu.

Za Vas i Vašu porodicu, kućne ljubimce, pa čak i biljke, vrlo je važno da žive u zdravom okruženju, bez ikakvih opasnosti od zaraza i epidemija. Dezinfekcija posle smrtnih slučajeva ima za cilj da izvrši sterilizaciju prostora u kome živite i da se iz svih segmenata okruženja eliminišu patogeni organizmi. U zavisnosti od potreba i načina delovanja u našem radu koristimo najkvalitetnija hemijska sredstva sa širokim spektrom delovanja na bakterije i viruse koja imaju brzo početno delovanje i nisu otrovna za ljude i životinje.

Još jedna delatnost naše firme je dezinsekcija nakon smrtnih slučajeva i uništavanje svih vrsta buba i insekata, kao što su bubašvabe, mravi, muve, komarci, ose, stršljenovi, pčele, ali i sve druge vrste insekata. Godine iskustva u obavljanju ovog posla učinile su da budemo pravi profesionalci u domenu dezinsekcije i da Vam uz maksimalno moguću zaštitu garantujemo rešavanje problema sa insektima.

Vrlo često nas u letnjim mesecima, tokom boravka na otvorenom uznemiravaju ose ili pčele. U potrazi za hranom obilaze naš sto sa doručkom, voćem, sokom i sličnim namirnicama, pri čemu neretko dolazi i do neugodnih uboda. Kako se ne biste bespotrebno izlagali opasnosti da Vas ose, stršljenovi ili pčele napadnu prilikom njihovog suzbijanja, firma Eko Tim Vam nudi profesionalno, sigurno i bezbedno ukljanjanje ovih vrsta insekata.

Dezinfekcija posle smrtnih slučajeva iz svih segmenata okruženja.

Sigurno i bezbedno ukljanjanje osa, pčela i stršljenova.

Dezinsekcija nakon smrtnih slučaj eva.

Web: dezinsekcija-deratizacija.com

Radno vreme:

Svaki dan od 07-22h

Dezinfekcija Eko Tim, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  25.09.2020 20:34

  Sve preporuke! Dezinfikovali su stan posle smrtnog slucaja, rade brzo, profesionalno i ljubazni su!

  Borislav Milic
  18.11.2016 06:37

  Svaka cast na usluzi posle izliva otpadnih voda.Cena je bila bas povoljna a posao odradjen vrhunski,sve preporuke.Dezinfekcija posle smrtnih slucajeva iz svih segmenata okruzenja.Sigurno i bezbedno ukljanjanje osa,pcela i strsljenova.

  Marko Stojanovic
  26.05.2016 05:20

  Da obavestimo sve klijente da je uveliko krenula najezda insekata nasa firma se babi uklanjnjem: pcele u roletnama,pcele u odzacima ,pcele u olucima.Takodje vrsimo uklanjanje ili istrebljivanje:Strsljenova sa tavana,strsljenova sa krovova,strsljenova iz drveta i najvece napasnike:osa njih mozete naci svigde takodje vrsimo njihovo uklanjanje ili istrebljivanje:ose u prozoru, ose u roletni ,ose u olicima.Javite se firmi STOJANOVIC i bicete prezadovoljni nasim cenama.

  Ivana Mihic
  12.04.2016 04:11

  Sve pohvale za Dezinfekciju Stojanovic. Brzi i vrlo efikasni. Nakon visemesecnih muka koje smo imali sa osinjakom koji se nalazio na vrlo nepristupacnom mestu vi ste uspeli da nam resite problem . Hvala vam jos jednom!!! Veliki pozdrav za ljubazno osoblje. Sve najbolje vam zelimo .

  Nenad Stojanovic
  02.03.2016 12:27

  I da obavestimo sve kliente da firma Stojanovic vrsi uklanjanje osa I strsljenova najsavremenijim metodama a sto se tice pcela nadjemo pcelare I udomimo ih.

  Nevena Jovanovic
  24.02.2016 10:29

  Izvinite na smetnji, zelela bih da vam postavim par pitanja. Zivim u mirijevu, na potkrovlju, i primetila sam neke insekte, ne znam sta je tačno ose, pčela ili strsljenovi. Zanima me da li vrsite uklanjane osa, pčela i strsljenova, i zanima me koja je cena za pcele, koja za ose i strsljenove? Hvala unapred

  Marko Stojanovic
  17.10.2015 09:09

  Ja sam bila van kuce dva dana i sada sam se vratila i osetila ogroman smrad nisam znala sta je i malo trazila i nasla svoju macu mrtvu posle smrti moje mace trebalo bi uraditi dezinfekciju ja bih pitala firmu stojanovic na sta se odnosi njihov oglas dezinfekcija nakon smrtnih slucajeva dali se odnosi i na zivotinje i ako da koliko bi kostala komletna dezinfekcija stana ???

  Marko Stojanovic
  17.10.2015 08:55

  Imam jedno pitanjce za firmu stojanovic kolika vam je cena za unistavanje strsljenova ili uklanjanje kako god ?Nadam se da ce mi brzo odgovoriti ???

  Firme u blizini

  Dezinsekcija Ema i San, Venizelosova 15/7, Stari grad, Beograd
  Dezinsekcija deratizacija Istrebljivac, Aleksinačkih Rudara 30, Novi Beograd, Beograd
  DDD Promet, Rade Koncara 63, Zemun, Zemun, Beograd
  DDD Beograd, Palisadska 32, Čukarica, Beograd
  Dezinsekcija Pal Eko Servis - Bg, Beograd, Palilula, Beograd
  EKO-KLINER Dezinsekcija i deratizacija, Braće Jerković 117, Voždovac, Beograd
  Eko Tim agencija za DDD deinsekciju dezinfekciju i deratizaciju, Dr. Dragoslava Popovića 12, lokal 5, Palilula, Beograd