DDD Beograd

4.8 | 25 ocena
Ulica: Palisadska 32
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
DDD Beograd
Mobilni: 064/
deratizacija-beograd.rs

O nama


Profesionalno vršimo poslove dezinsekcije, deratizacije i dezinfekcije na teritoriji Republike Srbije.

Pratite nas na društvenim mrežama:Google plus


Dezinsekcija

Da vam insekti ne bi pravili problem, mi smo tu da vam ponudimo uslugu dezinsekcije, kao jedan od osnovnih načina na koji možete da se rešite svih insekata koji vas opsedaju jednom zauvek. Insekti mogu ugroziti kako vaš dom, tako i dvorište, bašte, i sve druge objekte i otvorene prostore. Osim što je ružno videti roj insekata kako kruži iznad vaše kuće, oni mogu biti nosioci raznih vrsta zaraza, mogu da u potpunosti upropaste poljoprivredne kulture kojima se hrane, da uprljaju svaki deo vašeg domaćinstva. Najmanje vam treba da sa njima vodite rat godinama, nemate dovoljno ni vremena, ni novca za to. Angažovanjem našeg tima dobijate prvoklasnu uslugu dezinsekcije, i to najsavremenijim preparatima i sredstvima kako bismo zaštitili sve vaše domove, poslovne prostore, škole i obdaništa, bolnice i domove zdravlja, i sve ostale ustanove kojima je naša zaštita potrebna.

Obavljamo uništavanje svih vrsta buba i insekata, kao što su bubašvabe, bubaruse, moljci, stenice, mravi, muve, komarci, buve, krpelji, ose, stršljenovi, ali i sve druge insekte koji vam mogu smetati. Godine iskustva u obavljanju ovog posla učinile su da budemo pravi profesionalci u domenu dezinsekcije i da vam uz maksimalno moguću zaštitu garantujemo rešavanje problema sa insektima. Koristimo širok spektar preparata za suzbijanje insekata, ali ono što je najbitnije naglasiti jeste da su svi bezopasni za ljudsku populaciju, ali i za kućne ljubimce i sve vaše biljke. Osnovna prednost savremenih insekticida jeste što deluju direktno na insekte, pri tome ne narušavaju bezbednost okoline, a takođe ono što je posebno važno jeste da ne ostavljaju neprijatne mirise, niti bilo kakve tragove.

Stanite na put svim bubama, krpeljima, moljcima, mravima i dosadnim stenicama, ne dozvolite da vam ose i stršljenovi kvare uživanje u vašoj divnoj bašti, učinite sve da se rešite bubašvaba, bubarusa, ali i muva i komaraca. Sve što vam je potrebno jeste naš kontakt telefon. Brzo, sigurno, čisto i provereno, najbolja i najbrža dezinsekcija koju možete da pronađete u celoj Srbiji. Posao obavljamo u čitavoj državi, dolazimo gde treba i čistimo vaš životni prostor od svih neprijatnosti koje insekti mogu izazvati. Detaljni dez poslovi, uz najsavremenija sredstva, metode dezinsekcije i potrebne sertifikate, a sve radi vašeg mira i prostora bez štetočina bilo kojih vrsta, samo kod nas – najpovoljnije za vas.Deratizacija

Proces deratizacije zapravo obuhvata sve one aktivnosti kojima se mogu suzbiti štetni glodari, koji vam mogu napraviti velike probleme. Zbog brzog razmnožavanja, njihove ishrane, ali i činjenice da su glodari najveći prenosioci zaraza, veoma je važno da delujete na vreme i da se ovih štetočina rešite u najkraćem roku. Treba da imate u vidu da glodari mogu uticati i na vaš ekonomski status, jer mogu naneti brojne štete vašim domovima, hrani koju imate na zalihama, vašim usevima i drugim baštenskim biljkama, mogu da oštete nameštaj, instalacije, pa čak i brojne tehničke uređaje. Kada se preračunate, mnogo vam je isplativije da nas pozovete, da rešimo vaš problem sa glodarima odmah. Naš stručni tim vam stavlja sve svoje usluge na raspolaganje kako biste se rešili svih glodara, kako na otvorenom, tako i na zatvorenom prostoru. Deratizaciju vršimo na čitavoj teritoriji Srbije, od Novog Sada, preko Beograda, pa sve do Niša.

U procesu deratizacije primenjujemo najsavremenije preparate, koji su sasvim bezbedni za ljude, kućne ljubimce i vaše biljke, a postoji i opcija mehaničkog delovanja na smanjenje broja glodara i redukovanje njihovog razmnožavanja. Primenjujemo najbolje mere zaštite, tako da sa nama možete biti sigurni, bez bojazni da će biti nekih negativnih uticaja na bilo šta, osim na glodare. Mi obavljamo dertizaciju svih vaših stanova, kuća, dvorišta, ali i poslovnih prostora, firmi, magacina i slično. Takođe, sarađujemo i sa školama, obdaništima, bolnicama, domovima zdravlja i ostalim institucijama kojima usluga deratizacije može biti potrebna. Sve miševe, pacove i ostale vrste glodara možemo da eliminišemo iz vaših domova i vratimo vam mir i spokoj, koji vam oni mogu narušiti. Vrlo smo temeljni i detaljni, svaki prostor u kome želite da uradimo deratizaciju najpre pregledamo, procenimo rizike i opšte stanje objekta i u skladu sa tim naš dera tim deluje na sve načine koji mogu da smanje broj ovih štetočina i utiču na nemogućnost njihovog daljeg razmnožavanja.

Naše radno vreme potpuno je prilagođeno svim vašim zahtevima, tako da možemo krenuti u akciju bilo kog dana u godini, bez obzira na praznike i neradne dane. Nama je cilj da vas procesom deratizacije oslobodimo svih glodara, koji vam mogu zagorčati život. Postanite ponovo gospodari sopstvenog života, ne dozvolite da vaš prostor zauzmu glodari, pozovite nas i deratizacijom rešite sve probleme koje možete imati sa ovim štetočinama.Dezinfekcija

Dezinfekcija jeste postupak kojim se utiče na smanjenje mikroorganizama, koji mogu biti izazivači brojnih zaraza i bolesti, a nalaze se svuda u našem okruženju. Osnovni cilj dezinfekcije jeste da se izvrši sterilizacija prostora u kome živite i radite, da se iz svih segmenata okruženja eliminišu patogeni mikroorganizmi, koji mogu biti nastanjeni u svim vašim predmetima, ali vrlo često u tečnostima i samom vazduhu. Za vas, vašu porodicu, kućne ljubimce, pa čak i biljke, vrlo je važno da žive u zdravom okruženju, bez ikakvih opasnosti od zaraza i epidemija. Zato dezinfekcija mora postati vaša praksa koju sprovodite u redovnim intervalima, jer je najveći problem sa patogenim mikroorganizmima što nisu vidljivi golim okom, što su toliko minijaturni, a mogu napraviti ogromnu štetu vašem zdravlju. Dezinfekciju je najbolje raditi preventive radi, ali čak i onda kada do zaraze dođe, neophodno je što pre sprovesti proces dezinfekcije, kako bi se potencijalna epidemija sasekla u korenu.

Postoje brojni postupci kojima se dezinfekcija sprovodi u praksi, a mi smo eksperti za svaku od njih. Primenjujemo preparate samo najnovije generacije, koji vrlo brzo mogu delovati na problematične mikroorganizme, pri čemu ni u jednom trenutku neće ugroziti vašu sigurnost, niti sigurnost svih vaših ukućana. Sam proces dezinfekcije jeste vrlo bezbedan, jer se u principu sprovodi sredstvima koja nisu zapaljiva, nisu toksična, nemaju nikakvo negativno dejstvo na ljude i životinje, tako da se sasvim slobodno mogu primenjivati u domaćinstvu, ali i u svim vašim firmama, magacinima, poslovnim prostorima, i slično. Takođe, sve javne institucije, poput bolnica, škola, vrtića, i slično, moraju biti potpuno dezinfikovane kako bi svim korisnicima obezbedile uslugu vrhunskog kvaliteta, bez bojazni da će određeni virus, bakterija ili neki drugi mikroorganizam ugroziti bilo koga.

Naše usluge u segmentu desif aktivnosti nudimo svim zainteresovanim klijentima na teritoriji čitave Srbije, dolazimo do bilo kog mesta u Srbiji, gde vi kažete da treba. Radimo marljivo na tome da svim našim građanima obezbedimo čistiju, zdraviju zemlju, potpuno dezinfikovano okruženje i život bez zaraza i epidemija. U asortimanu imamo fizičko ili hemijsko uništavanje mikroorganizama, i u dogovoru sa vama primenjujemo neku od metoda, za koju se utvrdi da je najefikasnija ili najisplativija. Kada se jednom uradi detaljna dezinfekcija, svaki sledeći put ovaj proces se obavlja radi preventive, u određenim vremenskim infervalima, a sve radi vaše potpune sigurnosti.

Svi preparati koje primenjujemo ciljano deluju na uništavanje štetnih mikroorganizama, koji su izazivači bolesti, zaraza i epidemija, tako da su svi ostali organizmi potpuno bezbedni i neće osetiti nikakve negativne efekte, niti posledice. Nemojte čekati poslednji trenutak, obezbedite sebi i svojoj porodici jedno okruženje koje će biti zdravo, u kome će moći normalno da žive, rade, rastu, i stvorite uslove za bolji život sebi i svima ostalima. Usluge dezinfekcije dostupne su svakoga dana tokom godine, u bilo koje doba dana, samo kod nas. Pozovite nas i dozvolite nam da vaše okruženje očistimo od svih mikroorganizama koji vam mogu napraviti problem. Vrlo povoljno, kvalitetno i brzo, primetićete razliku.


Uništavanje pacova

Pacovi pripadaju kategoriji glodara i mogu biti prave napasti u vašem domu ili poslovnom prostoru, jer se razmnožavaju skoro eksponencijalnom proporcijom, mogu da unište sve ono što se nalazi u njihovoj blizini i što je najgore od svega, mogu da prenesu zaraze ljudima i domaćim životinjama. Uništavanje pacova jeste usluga koju nudimo svim našim klijentima, jer znamo koliko naporne ove štetočine mogu da budu. Postupak uništavanja pacova sprovodimo vrlo detaljno, primenom najraznovrsnijih metoda, a u skladu za vašim zahtevima, prirodom prostora na kome se ovi glodari nalaze, u skladu sa njihovom brojnošću i ostalim faktorima.

Uništavanje pacova jeste postupak koji se sprovodi u nekoliko faza: najpre je potrebno locirati mesto na kome se ove štetočine pojavljuju; zatim je neophodno utvrditi karakteristike prostora na kome bi se proces uništavanja obavio; nakon toga treba odlučiti koji će se metod uništavanja primeniti; i na kraju pristupiti uništavanju i proveriti krajnje efekte. Metodi uništavanja mogu biti mehanički koji podrazumevaju da se postavljaju mišolovke ili različiti tipovi zamki za hvatanje pacova, zatim mogu biti hemijski kada se primenjuju posebni preparati kojima se utiče na smanjenje broja pacova na tretiranoj teritoriji, a postoji i mogućnost primene bioloških mera, gde se uništavanje pacova vrši primenom njihovih prirodnih neprijatelja ili patogenih mikroorganizama. Uz konsultaciju sa nama, možete izbrati metod koji vam najviše odgovara i za koji mislite da će u vašoj situaciji dati najbolje efekte.

Uništavanje pacova vrši se na teritoriji čitave Srbije, gde god se javi potreba za tim poslom. Naš tim je u stanju pripravnosti, uvek spreman za akciju i spreman da vas reši svih pacova i ostalih vrsta glodara. Na ovaj način štitite svoj dom, svoj poslovni prostor i svoju okolinu od štetočina koje mogu imati ogromne negativne posledice. Mi se uništavanjem pacova bavimo mnogo godina, primenjujemo samo najbolja i najbezbednija sredstva uništenja, uz maksimalnu opreznost i principe zaštite. Nemojte dozvoliti da vam veliki problem prave tako male životinje, bar sada kad postoji jednostavno rešenje da se njih rešite potpuno. Uništavanje pacova, smanjivanje njihovog broja i preventivno delovanje na bilo kom zatvorenom ili otvorenom prostoru možete kod nas dobiti po veoma povoljnim uslovima i sa veoma dobrim pozitivnim rezultatima. Oslobodite svoj prostor od svih štetočina koje ga uništavaju, rešite se pacova brzo i efikasno, uz našu podršku i pomoć.


Uništavanje grinja

Grinje su jedan od najvećih problema savremenog čoveka. Njihova osnovna odlika jeste da su u pitanju vrlo sitni paraziti, nevidljivi golim okom, pa samim tim i veoma komplikovani za uništavanje. Mogu da se nastane u vašem krevetu, u jastuku, u prekrivaču, u tepihu, a najvažnije od svega jeste da su grinje pravi medicinski fenomen jer mogu uticati na nastanak alergije, astme i drugih vidova oboljenja. Uništavanje grinja jeste vrlo zahtevan posao, posebno zbog toga što su mikroskopske veličine, pa treba znati na pravi način tretirati područije na kome su grinje nastanjene. Poslednjih godina, ovaj problem je sve više prisutan i u Srbiji, pa ne čudi činjenica da sve veći broj naših građana traži ovu vrstu usluge. Uništavanje grinja naša je specijalnost u oblasti uništavanja štetočina. U tom procesu koristimo samo najsavremenije preparate, koji su upravo i razvijeni iz potrebe da se današnji čovek reši ovih napasti.

Komplikacija u vezi sa grinjama ogleda se u tome što ih bukvalno svuda ima, što ćete pomislili da ste ih se rešili, al eto njih ponovo kroz nekoliko dana. Vrlo su uporne, teško ih je eliminisati i izazivaju brojne posledice. Zato vam je potrebna pomoć pravih profesionalaca u procesu uništavanja grinja, ukoliko zaista želite da ih uništite temeljno, bez mogućnosti da se ponovo pojave u vašem domu. Neophodno je da se na adekvatan način tretiraju svi vaši kreveti, fotelje, meblirani nameštaj, tepisi, jastuci, posteljina, sva ona mesta i predmeti na kojima se grinje mogu javiti kao česti stanari. Sva sredstva koja mi koristimo za uništavanje grinja jesu atestirana, potvrđena od strane relevantnih zdravstvenih institucija i garantuju uspešno rešavanje problema ovih parazita.

Uništavanje grinja mora biti vaš prioritet, posebno ukoliko ste već primetili alergijske reakcije ili bilo koje druge tegobe. Vrlo detaljnim procesom uništavanja grinja, vrlo pažljivim rukovanjem svim preparatima i zaista adekvatnim principima zaštite, mi možemo da vam pomognemo da se ovih napasti oslobodite veoma brzo, tako da budete u mogućnosti ponovo da uživate u vašem domu bez opterećenja i bez ikakvih posledica. Preuzmite danas odgovornost za svoje zdravlje, rešite se svega onoga što vam ugrožava normalan život i utiče na vaše raspoloženje, jer sada smo mi tu da vam pomognemo u pohodnu na grinje. Uništavanje grinja jeste naš osnovni zadatak, koji obavljamo predano i detaljno, kako biste vi imali mogućnost da uživate u domu bez grinja i drugih nevidljivih napasti.Uništavanje bubarusa

Bubaruse jesu jedan od čestih posetilaca naših stanova, kuća, kancelarija, ali se često mogu videti i u školama, bolnicama, vrtićima i slično, na svim onim mestima gde ovi insekti procene da je povoljno za njihovo nastanjivanje i razmnožavanje. Ovi insekti su vrlo specifične smeđe boje, a jedinke ne rastu previše, tako da se mogu zavući u bilo koji kutak vašeg prostora, a verujemo da vam nije nimalo prijatno kad neku od ovih buba sretnete na vašoj teritoriji. Možete pokušavati različitim sredstvima da ih uništite sami, ali uglavnom ta sredstva nisu dovoljno efikasna, a verujemo i da biste se pre oslonili na nekog eksperta u ovoj oblasti, jer sigurno ne uništavate bubaruse svakoga dana, da biste u tome imali dovoljno iskustva. Zato ih mi uništavamo, svakoga dana u godini, u tolikom broju da nam ne biste verovali. Imamo proverena rešenja za uništavanje bubarusa, koja su vrlo efikasna i delotvorna, a što je najbitnije naši preparati mogu delovati i preventivno, tako da postoji mala verovatnoća da će se bubaruse vratiti na mesto koje smo mi počistili.

Usluga uništavanja bubarusa kod nas je vrlo povoljna, jer želimo da svima vama pomognemo koliko god smo u mogućnosti da se ovih insekata rešite brzo i zauvek. U postupku uništavanja bubarusa primenjujemo najnovije standarde sigurnosti, tako da ste sa nama potpuno bezbedni od bilo kakvih negativnih efekata, a svi preparati koje koristimo u poslu su sertifikovani, provereni od strane nadležnih institucija i potpuno bezopasni za ljude, kućne ljubimce i vaše biljke. Oni ciljano deluju samo na ove insekte, kako bi uništili njihova legla, onemogućili dalje razmnožavanje i sprečili njihovo vraćanje. Pored hemijskog tretiranja prostora na kome se bubaruse nalaze, postoje i druge mogućnosti za njihovo uništavanje, ali njihova primena zavisi isključivo od vaših zahteva, specifičnosti prostora na kome se uništavanje obavlja i brojnosti populacije ove vrste insekata.

Ako i vi želite dom bez insekata, poslovni prostor gde nećete svakog časa gledati bubaruse kako trčkaraju sa jednog kraja kancelarije na drugi, ako želite da se oslobodite svih štetočina u svom životu, mi smo za vas najbolje, najkvalitetnije i najisplativije rešenje. Uništavanje bubarusa obavljamo najbrže moguće, a uz to i uništenje svih ostalih buba, glodara i drugih štetočina, koje vam mogu praviti probleme. Samo jedan telefonski poziv vas deli od rešenja svih vaših problema sa insektima, jer naša životna misija jeste uništavanje bubarusa, kako bi vaša okolina ponovo bila sigurna, čista i bez neprijatnih posetilaca.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Goran Vukosavljevic
  23.09.2015 10:59

  Sve pohvale za ekipu,veoma prijatni ljudi.Hvala na uradjenom poslu!

  Majda Zemljak
  23.09.2015 07:58

  Hvala vam,sto ste mi resili dugorocni problem sa bubama. Do sad su se uvek vracale,al sada je druga prica. Sve preporuke.

  Darko Cosic
  08.09.2015 08:12

  Profesionalna agencija za deratizaciju!

  Firme u blizini

  Dezinsekcija Ema i San, Venizelosova 15/7, Stari grad, Beograd
  Dezinsekcija deratizacija Istrebljivac, Aleksinačkih Rudara 30, Novi Beograd, Beograd
  DDD Promet, Rade Koncara 63, Zemun, Zemun, Beograd
  Dezinsekcija Pal Eko Servis - Bg, Beograd, Palilula, Beograd
  EKO-KLINER Dezinsekcija i deratizacija, Braće Jerković 117, Voždovac, Beograd
  Dezinfekcija Eko Tim - dezinfekcija posle smrtnih slučajeva, Bulevar Kralja Aleksandra 367, Zvezdara, Beograd
  Eko Tim agencija za DDD deinsekciju dezinfekciju i deratizaciju, Dr. Dragoslava Popovića 12, lokal 5, Palilula, Beograd
  Dezinsekcija Beograd, Palisadska 32, Čukarica, Beograd