Dezinfekcija auto klime Beograd

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 501
Beograd
Adresa: Stanislavskog 3
Beograd
Adresa: Aleksandra Dubčeka 5nj
Beograd
Adresa: Svete Milutinovića 2
Beograd
Adresa: Aleksandra Dubčeka 56
Beograd
Adresa: Zrenjaninski put 69d
Beograd
Adresa: Paštrovićeva 10
Beograd
Adresa: Zadrugarska 3c
Beograd
Adresa: Vinogradska 53a, Beograd
Beograd
Adresa: Avalska 142dj, Zeleznik
Beograd
Adresa: Majevička 2b (preko puta SC "11. April")
Beograd
Adresa: Radojke Lakić 5
Beograd
Adresa: Beogradska 18, Barič
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dezinfekcija auto klime
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dezinfekcija auto klime

Danas je vrlo teško zamisliti da jedan automobil nema klimu, jer je bez tog uređaja praktično nemoguće voziti tokom sparnih i toplih letnjih meseci. Moramo imati na umu, da bi trebalo vršiti redovnu dezinfekciju auto klime, iz razloga što u nju dospevaju razni mikroorganizmi, koji mogu da budu opasni po zdravlje čoveka, jer dolaze do pluća.

dezinfekcija auto klime

 

Kada treba raditi dezinfekciju auto klime?

Iz ventilacionih otvora, vazduh može početi da se neprijatno oseća. Zanimljivo je da mnogi vozači i ne misle o tome da bi trebalo da se očisti klima, već čekaju prve znake da nešto nije u redu. To može da bude prestanak hlađenja ili pojava pomenutih neprijatnih mirisa.

Na koliko se radi dezinfekcija auto klime?

Važno je znati da je rashladni sistem auto klime vrlo zgodno mesto da se u njemu nastane i razmnožavaju bakterije i drugi mikroorganizmi, tako da se savetuje da dezinfekciju obavljate najmanje jednom godišnje.

Dezinfekcija auto klime ozonom

Ako se pitate ko je glavni krivac, onda je odgovor da je to isparivač auto klime, jer se upravo na njemu javlja kondenzacija dok klima uređaj radi. Gde god postoji voda, brzo će se razviti buđ, bakterije, alge... Sa ovog mesta gde su nastale, ove kolonije se šire dalje, da bi na kraju, dospele u vaša pluća, u slučaju da sasvim zanemarite sve simptome i da ne uradite redovno čišćenje auto klime. Jedan od načina da se klma očisti je ozonom.

Smrad može da bude prisutan jako kratko, recimo, samo nakon što isključite klimu, ili par minuta nakon što je uključite da radi. To ne bi trebalo da vas zavara, jer je smrad najmanji problem. Iako se taj neprijatan miris ne oseća stalno, mikroorganizmi su tu, i konstantno se uduvavaju u kabinu pomoću ventilatora, gde vi udišete vazduh.

Dezinfekcija auto klime asepsolom

Od nečiste auto klime, možete da zaradite razne alergije, pa se tako javlja iritacija očiju, grla, nosa, suvi kašalj i teško disanje... Da biste sve to sprečili, naša topla preporuka je da uradite profesionalnu dezinfekciju auto klime. Čišćenje se radi uz pomoć ozona ili asepsola, čime se uništavaju svi prisutni mikroorganizmi.

dezinfekcija auto klime asepsolom

 

Dezinfekcija auto klime iskustva

Pušenje u automobilu takođe može da predstavlja problem, posebno kada je klima uređaj uključen. Čestice dima imaju tu osobinu da se lako zalepe za delove rashladnog sistema, čak i za zidove ventilacionog kanala, odakle je praktično nemoguće da se uklone. Dakle, ako pušite dok radi klima, vi ste sebi na taj način osigurali da vam kabina uvek miriše na duvanski dim, bilo da uključite hlađenje ili grejanje.

Profesionalno čišćenje auto klime je jedino pouzdano, i taj posao ne biste mogli da završite sami, a da to bude kako treba. To je jedna od stvari na kojima ne bi trebalo da štedite, a naš predlog je da se javite jednom godišnje i onda kada je sve u redu, i kada se ne osećaju nikakvi neprijatni mirisi, jer je preventiva uvek bila najbolji lek.

Dezinfekcija auto klime cena

Cena usluge dezinfekcije auto klime se kreće u proseku oko 3000 dinara, mada može da bude i više od tog iznosa.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.