Poliklinika Nada Diva

4.6 | 14 ocena
Ulica: Vase Stajica 25, Novi Sad
Grad: Novi Sad
Poliklinika Nada Diva
Telefon: 021/
Mobilni: 063/
www.nadadiva.rs

O nama

POLIKLINIKA NADA DIVA

Novo!!!

AWTerapija-nova metoda u borbi protiv celulita

-akustični talasi velikog pritiska izazivaju vibracije u vezivnom tkivu dovodeći razbijanja degenerativno izmenjenog otvrdnulog vezivnog tkiva.
-podstiču proizvodnju novi elastičnih vlakana kolagena što vraća koži glatkoću i daje joj zategnutiji izgled.

Od 5-10 tretm ana je potrebno uraditi, a dolasci se odvijaju 2 puta nedeljno. Efekat AWTherapije traje oko 6 meseci a ponavljanjem tretmana 2ili 3 puta godišnje celulit se drži pod kontrolom. Elastičnost kože je znatno pojačana nakon terapije.

Novo u estetskoj medicini podmladjivanja 3D MEZONITI

Elastične niti koje su uvučene unutar injekcije a injektiranjem u kožu ostaju u tkivu i iniciraju oko sebe stvaranje novog kolagena koji koži daje čvrstinu i pojačan tonus. Upravo zbog toga se radi na mestima lica, vrata dekoltea delova tela gde je koža opuštena. Efekti tretman traju 2 i više godina. Mogu se kombinovati i sa ostalim metodama podmladjivanja ako je to potrebno.

- Dermatologija

- Plastična i rekonstruktivna hirurgija

- Fizikalna medicina i rehabilitacija


DERMATOLOGIJA

SPECIJALISTIČKI PREGLED za kožne i venerične bolesti - lečenje dermatitisa, bakterijskih, virusnih I gljivičnih infekcija kože.alergija, akni, rozacee i seboreje, lečenje kožnih i polnih bradavica...

MLADEŽI - pregled mladeža i mogućnost uklanjanja u zavisnosti od vrste mladeža, veličine i lokalizacije: - RADIOTALASNOM METODOM -KLASIČNOM HIRURŠKOM INTERVENCIJOM

DERMOSKOPIJA - dopunski pregled mladeža u cilju ranog prepoznavanja melanoma i kao metoda praćenja mladeža. Bezbolna i neinvazivna dijagnostička metoda koja služi za dublji i precizniji pregled svih mladeža kao i svih drugih nejasnih promena na koži. Uočavanjem strukture dubokih slojeva mladeža registruju se i najranije promene koje mogu da ukažu na malignu transformaciju mladeža.

BRADAVICE, KERATOZE, FIBROMI - u celosti se uklanjaju radiotalasima ili hirurškim laserom, bezbolno i brzo.

Laserska terapija akni
AKNE: Laseri su najefikasnija i najbezbednija metoda za lečenje akni bez ikakvih neželjenih dejstava. Pored toga što ublažavaju zapaljenski proces i smanjuju lučenje sebuma, podstiču i regeneraciju kože i sprečavanje nastanka novih ožiljaka. U zavisnosti od težine oboljenja za lečenje akni koristimo 4 vrste lasera:
-Nd YAG laser,
-Er YAG laserski piling,
-Diodni laser,
-He Ne laser.

OŽILJCI: Fraxel laser je najnovija laserska tehnologija koja je minimalno invazivna za kožu sa kratkim periodom njenog oporavka (crvenilo do 48 sati). Dovodi do stvaranja novog kolagena u dermu i tako popunjava ožiljak, a istovremeno i ravna površinu kože. Sveži ožiljci tretiraju se Nd YAG laserom, a stari ožiljci Fraxel laserom. Ožiljci od akni, posle hirurških intervencija, postraumatski ožiljci, hipertrofični i ostali ožiljci se do sada najuspešnije od svih metoda tretiraju ovim laserom.

HIPERPIGMENTACIJE: (fleke, pege, solarni lentigo.melazma..) Nd YAG i Fraxel laser po principu selektivne fototermolize i kontroiisane mikroablacije neutrališe pigment. U zavisnosti dali je epidermalna ili dermalna pigmentacija radi se 1ili 4 tretmana u razmacima od 30 dana.

ROZACEA - lečenje se sastoji u kombinaciji 2 vrste lasera : Nd Yag i Fraxel lasera. Potrebno je uraditi 3-4 tretmana na mesec dana.

KAPILARI - prošireni kapilari kako na licu tako i na telu do prečnika 4mm crvene, Ijubičaste ili plave boje uspešno se uklanjaju Nd Yag i Diodnim laserom u 1-3 dolaska u razmacima od po 6 nedelja.

HEMANGIOMI: crvene tačkaste promene na koži, tretiraju se Nd YAG laserom i radiotalasima u jednom tretmanu.


ESTETSKA MEDICINA

Lifting koze
BOREI LASERSKI LIFTING KOŽE: Tretman Fraxel laserom je do sada najuspešnija metoda za tretman bora jer istovremeno briše bore i postiže lifting efekat zatezanja kože. Fraxel laser kao paralela hirurškom liftingu je momentalno hit u svetu jer uz snažne efekte brisanja bora i zatezanja kože podrazumeva kratak period oporavka kože u vidu crvenila do 48 sati.

RADIOTALASNI LIFTING lica, vrata, dekoltea. Podrazumeva ekscesivnu stimulaciju sinteze kolagena i elastina tretirane zone radiotalasnim snopom. Suština je u mehaničko-toplotnoj stimulaciji kolagenske sinteze. Za razliku od lasera ovom metodom može uspešno da se tretira i zona neposredno oko oka. Potrebno je uraditi 3 tretmana u razmaku od po mesec dana.

FILERI: popunjavanje BORA i korekcija i UVEĆANJE USANA sa preparatima privremenog karaktera (hijaluronska kiselina) i trajnog dejstva (biopolimer).
BOTOX: zatezanje bora oko očiju i čela.
Potrebno je ponavljati postupak na 6 meseci.

STRIJE: Er YAG Fraxel laserje najefikasnija metoda za uklanjanje strija .Obavlja se u više seansi u razmacima od po 6 nedelja. Dovodi do stvaranja novih kolagenih vlakana koja premoštavaju striju i potiskuju je u dubinu tkiva. Efekti su vidljivi već posle prvog tretmana.

EPILACIJA - putem 2 vrste lasera trajno uklanjanje tamnih dlaka :
- diodnim sa 810nm (uništava koren dlake i matične ćelije oko njega)
- Nd Yag laserom sa 1064nm (uništava koren dlake i krvne sudove koji ga ishranjuju). U većini slučajeva potrebno je od 3-7 tretmana u razmacima od 4-8 nedelja.

MEZOTERAPIJA - mikroinjekciono ubacivanje hijaluronske kiseline i vitaminskih koktela u svrhu podmlađivanja i zatezanja kože lica, vrata i dekoltea.
Mezoterapija - za tretiranje celulita 4 dolaska na po 2 nedelje (francuska metoda) ili dolasci jednom nedeljno (ruska metoda).

LIPOLIZA - unošenje koktela za razgradnju masnih naslaga (podvaljak, struk, -smanjenjeobima).


PLASTIČNA HIRURGIJA

MALE HIRURŠKEINTERVENCIJE - u lokalnoj anesteziji- uklanjanje mladeža, tumora, ateroma, lipoma, dermatofibroma, granuloma...

RADIOTALASNO - ulanjanje virusnih bradavica na stopalu. HIRURŠKAINTERVENCIJA- uraslih noktiju. HIRURŠKAKOREKCIJAUŠNIH ŠKOLJKI u lokalnoj anesteziji. KOREKCIJAI ZATEZANJE GORNJIH I DONJIH OČNIH KAPAKA u lokalnoj anesteziji.


FIZIKALNA MEDICINA I REHABILITACIJA

REUMATSKA OBOLJENJA

a. Degenerativna reumatska oboljenja kičmenog stuba

- u zavisnosti od lokalizacije ovih promena klinički se manifestuje kao:
- cervikalni sindrom
- torakalni sindrom
- lumbalni sindrom ili lumboišijalgija

b. Degenerativna reumatska oboljenja perifemih zglobova - ARTROZE
- podrazumeva degeneraciju i progresivno oštećenje zglobne hrskavice, uglavnom mehanički opterećenih zglobova: zglob kolena - GONARTROZA, zgloba kuka: KOKSARTROZA i dr.


REHABILITACIJA POSLE POVREDA - mekih tkiva, mišića(istegnuća, entenzitisi.rupture), oštećenja tetiva i okolnih struktura zgloba (bolni sindrom ramena, burzitis.teniski lakat, bolna peta), preloma kostiju.

FIZIKALNA TERAPIJA - metode:
Laser Ga As, ultrazvuk, galvanizacija, tens, dijadinamičke struje, interferentne struje, elektrostimulacija mišića-CORPO, ultrazvučna endomasaža_DERMAJET, niskofrekventna magnetna terapija, presoterapija-limfna drenaža, akupunktura, terapijska masaža, kineziterapija.

Proširili smo polikliniku na novu oblast:

-uho, grlo, nos specijalistički pregled, funkcionalno ispitivanje sluha, alergološka testiranja, medikamentna terapija

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  01.09.2019 03:22

  Imam kcerku 25 god.na licu ima adenoma sebaceum u sklopu osnovne bolesti tuberozne skleroze .da li postoji tretman kojim se mogu ukloniti te promene na licu

  Marko NIkolic
  12.08.2015 11:05

  Bilo mi je potrebno uklanjanje mladeža. Poliklinika Nada Diva je profesionalno i bezbolno odradila posao. Nakon toga sam išao na lasersko uklanjanje ožiljaka i oduševljen sa m efektima

  Milan
  03.07.2014 10:17

  Interesuje me koja je cena uklanjanja cetiri mladeza sa lica do 3mm precnik radiolaserom i u koje vreme Vas mogu posetiti radi konsultacija. Hvala unapred.

  mladen
  31.03.2014 08:55

  Interesuje me koja je cena intervencije uraslog nikta, Hvala unapred

  mario
  27.03.2014 09:21

  postovani,da li radite operaciju urasle dlake i koja je cena..hvala

  Jelena
  26.02.2014 06:02

  Poštovani,zanima me kolika je cena uklanjanja bradavica na polno analnoj regiji,tri bradavice,radiotalasima. Hvala

  Ksenija
  31.01.2014 01:00

  Postovanje, imam problema sa aknama i sa oziljcima od njih... Zanima me kolika je cena i da li se to moze potpuno ukloniti. Hvala.

  domic
  21.01.2014 08:54

  Postovanje! ja zelim radit MEZOTERAPIJU AKO MOZETE MI NAPISAT KOJA JE CENA? LEP POZDRAV!

  Marijana
  20.08.2013 01:29

  Recite mi molim Vas koliko kosta uklanjnje strija. Imam ih na unutrasnjoj strani butina vec 15 godina,nisu debele,ali su bele i dosta se ide. Hvala unapred

  Maja Kolarov
  16.08.2013 04:21

  Zanima me koliko kosta lasersko uklanjanje akni i koliko tretmana je otprilike potrebno? Interesuje me i koliko je uspesan ovaj metod?

  Slavica
  07.07.2013 07:59

  interesuje me koliko kosta lasersko uklanjanje melasme na licu(ispod ociju i na celu)?Koliko dugo traje zahvat?

  katarina
  09.04.2013 08:39

  imam cetrnaest godina i grozno crvenilo i oziljke po licu i jako mi je neprijatno zbog njih zanima me kako bih mogla da ih ublazim/uklonim i koliko bi to kostalo molim vas za brz odgovor

  Dragana
  09.12.2012 04:49

  Zanima me koliko košta laserska epilacija celih nogu?

  Stefan
  07.10.2012 10:43

  Koliko kosta lasersko lecenje rozacee?

  LJUBICA
  21.07.2012 04:41

  Zanima me sledeće:moj suprug je pre 9 god.imao otvoren prelom leve potkolenice.Naravno i operaciju posle koje mu je ostao veliki ožiljak veličine 5cmx5cm otprilike...Zanima me koja je cena i koliko tretmana bi trebalo uraditi i da li postoji nešto da bi mogao da maže da bi se bar malo prekrio isti?nepravilnog je oblika,crvenkast je još uvek i kao da ima rupu na tom mestu::Hvala

  Mirjana
  02.06.2012 02:35

  Interesuje me da li radite kavitaciju i koliko kosta jedan tretman ili svih 5 ...mislim da je to kao paket? Zatim drugo da li radite i hidro- kolon terapiju.... i koliko ona kosta po tretmanu ili koliko je svih 4-5 tretmana? U napred sam vam zahvalna ! S postovanjem MirjanA

  Ivana MArković
  29.05.2012 11:17

  Zanima me koliko košta uklanjanje strija laserom i koliko je tretmana potrebno? Unapred hvala

  dragana
  02.05.2012 05:58

  Koliko kosta uklanjanje suncanih pega sa lica?

  ljubisa
  09.04.2012 09:11

  Koliko kosta lasersko zatezanj koze, imam problem sa oziljcima !!!!

  miodrag
  15.02.2012 05:49

  dobar dan,imam problem sa crvenilom u licu,nekad je manje nekad vise izrazen,da li postoji resenje za to?

  dragana
  04.12.2011 09:32

  Molim Vas,odgovorite mi koliko bi kostala trajna epilacija celog lica(nausnice,podbradak,zulufi,obrazi) i da li je potrebna hormonska terapija uporedo sa vasim tretmanima?

  Miroslav
  22.09.2011 02:51

  Kolika je cena korekcije kapilara na nosu

  Aleksandar Kovac
  21.08.2011 09:58

  Interesuje me da li radite otklanjanje uraslih zanotkica na palcevima nogu, laserskim putem. Palcevi su neprestano pod upalom, gnoje se i krvare. Ovo vec traje 2 godine. Unapred Hvala

  Vlatko Matkovic
  01.07.2011 02:36

  Ortoped mi je ultrazvukom pronašao lipom na sredini stopala. Da li se to može kod vas operisati, koja je procedura, i koliko otprilike košta operacija

  03.05.2011 20:54

  koliko kosta tretman kavitacije

  Idi na vrh strane