O nama - DERMATOLOGIJA JANA MEDICA


Preventiva je osnova zdravlja! Ordinacija Jana Medica veliki značaj daje redovnim preventivnim pregledima, praćenju rasta i razvoja, vakcinisanju uz praćenje kalendara vakcinacije, savetima o ishrani i nezi, kao i praćenju razvojne patologije. Organizujemo i kućne posete, preglede novorođene dece – negu i obradu pupčane rane, pomoć majkama u uspostavljanju laktacije, kao i lečenje bolesne dece od najranijeg uzrasta.

U Specijalističkoj Pedijatrijskoj ordinaciji Jana Medica na raspolaganju su Vam i konsultantske usluge čitavog tima specijalista različitih oblasti, kao što su: neonatolog, pulmolog, alergolog, gastroenterolog, neurolog, endokrinolog, nefrolog, hematolog, kardiolog, dečiji hirurg-urolog, ortoped, dermatovenerolog, otorinolaringolog, fizijatar, psiholog, pedijatar razvojnog savetovališta. Pratimo zdravlje Vaše dece od najranijeg uzrasta, odnosno od samog rođenja, kako u fizičkom, tako i u psihološkom razvoju.

Uspešno se bavimo prevencijom i lečenjem. Ne jednom mestu objedinjujemo znanje i iskustvo brojnih stručnjaka čiji su Vam saveti dostupni uz zakazivanje. Brojna dijagnostička sredstva garantuju nam dobro postavljanje dijagnoze, a primena odgovarajuće terapije određena od strane vrhunskih stručnjaka i – izlečenje.

Želja naše ordinacije je da svojim pacijentima pružimo sve svoje znanje i dugogodišnje iskustvo kako bi naši najmladji izrasli u zdrave, odrasle ljude. Kontinuirano usavršavanje i savremena dijagnostička oprema dovode do ostvarenja zajedničke misije da svako dete raste zdravo i srećno.

Veliki deo našeg ambulantnog rada su tegobe bolesnog deteta poput temperature, bola, kašlja, otežanog disanja, povraćanja i niza drugih simptoma kojima nas organizam obaveštava da nešto nije u redu. Zato konstantno radimo na unapređenju usluga - uz pomoć testova koji će omogućiti bržu i tačniju dijagnozu: STREP test – brzi test za kvalitativnu detekciju streptokoka u uzorcima brisa iz grla i brzi CRP test koji će u skladu sa drugim simptomima dati pravu sliku stanja pacijenta i omogućiti adekvatnu terapiju.

Briga o zdravlju i lečenje dece je ulaganje u budućnost zdrave omladine.

Radno vreme:
ponedeljak-petak 12-20h;
subotom i nedeljom za hitne slučajeve

E mail: medica.jana@gmail.com
Facebook: janamedica


Specijalistička pedijatrijska ordinacija Jana Medica, Mirka Jovanovića 25, Kragujevac (Vašarište)

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Dermatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dermatologija Jana Medica
  • Dermatologija Jana Medica,
  • Jana Medica Kragujevac,
  • Dermatologija Kragujevac,
  • Dermatolog u Kragujevcu,
  • Dermatologija Jana Medica radno vreme