Dermatim - dermatoloska ordinacija

 • 9
5.00 | 12 ocena

O nama - DERMATIM - DERMATOLOŠKA ORDINACIJA


Dermatološka ordinacija Dermatim bavi se lečenjem kožnih oboljenja, hirurškim intervencijama kao i pružanjem usluga estetske dermatologije i kozmetologije koristeći najsavremenije metode. Želimo da napomenemo da su sve konsultacije u vezi tretmana kod nas besplatne, ali se prethodno obavezno zakazuju.

Ordinacija Dermatim počela je sa radom 2007. godine na čelu sa vlasnicom, dr Svetlanom Đurišić, koja je specijalista dermatovenerologije. Zahvaljujući dugogodišnjim iskustvima na VMA, KBC Zvezdara i Poliklinici i dermatološkom laser centru DIVA, formirala je dermatološku ordinaciju u kojoj pacijenti svih uzrasta mogu da obave kompletne medicinske usluge koje se odnose na lečenje kože.

Zadovoljstvo i zdravlje pacijenata nam su na prvom mestu, zbog čega imamo individualan pristup za svakoga pojedinačno. Na ovaj način stekli smo veliko poverenje koje godinama traje na obostrano zadovoljstvo.

Dermatološka ordinacija Dermatim svoje usluge podelila je na sledeće obasti:

Opšta dermatologija


Estetska dermatologija


Hirurške intervencije


Dečija dermatologija

 • - Ćelavost na pečate
 • - Ekcemkod dece
 • - Moluske bradavice kod dece

Kozmetički tretmani

 • - Čišćenje lica
 • - Ishrana za zdravu kožu
 • -Kozmetički tretman za masnu kožu lica

Reći ćemo nešto ukratko o najtraženijim dermatološkim i kozmetičkim tretmanima, koje obavljamo sa lakoćom na vaše veliko zadovoljstvo:

Lečenje bubuljica na licu – lečenje se sprovodi individualno u zavisnosti od tipa kože i oblika oboljenja. U lečenju bubuljica na licu i akni koristimo topijski retinoid, benzoilperoxid, azelaičnu kiselinu, salicilnu kiselinu, pilinge glikolnom kiselinom kada su u pitanju lakši oblici. Za teže slučajeve u lečenju koristimo antibiotike, pilule za kontracepciju i kortikosteroide.

Radiotalasno uklanjanje bradavica – ovo je najbolja metoda za trajno uklanjanje bradavica sa kože ili sluzokože i obavlja se pod lokalnom anestezijom tako da je potpuno bezbolna. Što je najvažnije na koži nakon intervenicje ne ostaju nikakvi ožiljci.

Radiotalasno uklanjanje mladeža – jedna je od najbržih metoda za uklanjanje mladeža. Traje samo nekoliko minuta i potpuno je bezbolna. Na ovaj način mogu se ukloniti mladeži svih veličina pravilnih struktura.

Uklanjanje kondiloma – kondilomi ili polne bradavice su najčešća polno prenosiva infekcija. Dermatološka ordinacija Dermatim uspešno otklanja kondilome bezbolno, jednostavno i u lokalnoj anesteziji.

Popunjavanje bora hijaluronskom kiselinom – ova metoda obavlja se uz pomoć sasvim male igle, kojom se hijaluronska kiselina ubacuje u kožu kako bi se poravnale bore na licu oko najugroženijih regija kao što su predeo oko usana, oko očiju ali i mesta na kojima su vidljivi ožiljci. Sve se obavlja pod lokalnom anestezijom, tako da nema nikakvog bola.


Dermatološka ordinacija Dermatim, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

06.06.2019 05:04
Katarina Predojevic
Dermatim - dermatoloska ordinacija, i njihovi lekari, mnogo su mi pomogli da rešim probleme koje sam imala sa kosom, naime, pojavilo mi se opadanje u pečatima. Razlog je bio stres, ali pre postavljane dijagnoze, možete da zamislite šta mi je sve padalo na pamet... Sve se dobro završilo i mogu samo da se zahvalim stručnom timu! Sve preporuke, iskreno i od srca!
01.04.2017 12:00
Jovica Vitakic
Lecenje bubuljica na licu se sprovodi individualno u zavisnosti od tipa koze i oblika oboljenja.U lecenju bubuljica na licu i akni koriste topijski retinoid, benzoilperoxid,azelaicnu kiselinu,salicilnu kiselinu,pilinge glikolnom kiselinom kada su u pitanju laksi oblici.
24.01.2015 02:43
Bora
Postovani,interesuje me cena lecenja bubuljica,kao i cene za kozmeticke tretmane (ciscenje lica i ishrana za lice) , kao i uklanjanje bubuljica laserskim putem. Hvala
04.03.2014 10:05
dermatim
Postovana, Cena 1ml je 29000 dinara, a aplikacija 2ml je 46000 dinara. Mozete zakazati konsultativini pregled,koji je bespalatan. Pozdrav
01.03.2014 10:32
Majda
koja je cena za popunjavanje bora hijalurunskom kiselinom?
09.10.2012 11:00
Slobodan Stevanović
Za poboljšanje Vašeg posla a u službi zdravlja ponudio bih Vam ispred kompnije zepter medicinski aparat BIOPTRON lampu pod najpovoljnijim uslovima a dodatne informacije možete takodje videti na našem sajtu kompanije zepter internacional.Unapred zahvalan. menadžer prodaje Slobodan Stevanović
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Dermatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dermatim - dermatoloska ordinacija
 • dermatim - dermatoloska ordinacija,
 • dermatoloska ordinacija beograd,
 • dermatoloska ordinacija dermatim,
 • dermatim