Uklanjanje mladeža cena

0

Uklanjanje mladeža cena

Kada je potrebno ukloniti mladež?

Mladeži su promene na koži koje se javljaju tokom celog života. Većina njih je bezazlena ali to ne znači da ne može doći do izvesnih promena koje treba tretirati sa posebnom, specijalizovanom pažnjom. Mladeži su u osnovi benigne, bezopasne promene, ali u sve čećem broju slučajeva mogu postati maligni.
Upravo iz ovih razloga važno je vršiti povremene kontrole, čak i u slučaju kada pacijent nema razloga za brigu. Obzirom na štetnost sunčevih efekata svaka promena na koži i pojava novih mladeža treba biti ispraćena.
Promene u vidu zloćudnih promena mogu se utvrditi fizikalnim pregledom, a nekad je potrebno to potvrditi i patohistološkom analizom. U slučaju potvrde ove vrste promena rizičan mladež je potrebno ukloniti. Mladeži se danas uklanjaju iz medicinskih, estetskih, ali i praktičnih razloga. U sva tri slučaja jako je važno da se intervencija izvede na najbolji mogući način. U klinici Beoderma svaki hirurški uklonjen mladež šalje se na patohistološku analizu u cilju zdravstvene bezbednosti pacijenta.

Uklanjanje mladeža poželjno je:

  • kada se nalaze na mestima na kojima su izloženi iritaciji,
  • ukoliko su promenili oblik,
  • ukoliko su promenili boju,
  • ukoliko su povređivani,
  • ukoliko imaju nepravilan oblik – nazubljene ivice i šarenu pigmentaciju,
  • ukoliko su urođeni i veći od 1, 5 centimetra,
  • ukoliko krvare, peckaju, bole ili svrbe.

U specijalističkoj dermatovenerološkoj ordinacijiBeoderma, zdravlje vaše kože je pod budnim okom specijalista dermatovenerologije sa dugogodišnjim iskustvom u zemlji i inostranstvu. Nemojte dozvoliti da vam cena pregleda bude prepreka zdravlju! Sa nama ste u sigurnim rukama!

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 017444
Website: www.beoderma.com