Skidanje mladeža

0

Skidanje mladeža

Koje mladeže treba ukloniti?

Da bismo znali da prepoznamo maldeže koje treba ukloniti, moramo definisati kako izgleda nerizični mladež i na koja odstupanja treba obratiti pažnju. Nekancerogeni mladeži imaju glatke ivice i nemaju promene u nijansama boje što bi značilo da rizični maldeži nemaju pravilno definisane granice niti konstantnost u boji.
Takođe treba skrenuti pažnju i na situacije u kojima može doći do toga da primetite da mladež raste, svrbi, pecka, boli, krvari. Svaka od ovih opcija predstavlja odstupanje od normalnog ponašanja mladeža na vašoj koži. Sve gore navedene promene ukoliko se primete moraju biti potvrđene, pregledane i dijagnostikovane od strane specijaliste.
Nakon što specijalista eventualno svrsta mladež u grupu rizičnih mladeža, potencijalnih melanoma, on pristupa sledećem koraku – njegovom ukljanjanju. Na ovaj način vi pravovremeno reagujete i ukljanjate problem koji je možda mogao da ugrozi vaše sveukupno zdravlje. Svakim uklanjanjem maldeža postajemo zaštićenijiod mogućih maligniteta.
U specijalističkoj dermatovenerološkoj ordinaciji Beoderma nakon svakog uklanjanja mladeža, uzorak se šalje na patohistoločku analizu u cilju sigurnosti zdravlja naših pacijenata.
Prepustite se timu lekara koji će vas svojim znanjem i iskustvom učiniti da se osećate sigurnim i zdravim, posetite Beodermu.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 017446
Website: www.beoderma.com