Povreda mladeža

0

Povreda mladeža

Povreda mladeža je kod svakog čoveka vrlo traumatično iskustvo. Pored neprijatnosti koji uzrokuje sama povreda, obično nam kroz glavu prođe misao o daljim opasnostima koju ova vrsta povrede može da izazove.
Ne mora svaka povreda mladeža da bude rizična. Nekada zaista nema potrebe za preteranom brigom ali se u svakom slučaju preporučuje detaljniji pregled kod doktora specijaliste. Donekle postoji praksa da se maldež koji je povređivan, ili koji je na takvom mestu da je podložan konstantnim iritacijama, odstrani. Kada do povrede dođe, morate znati kako da odreagujete dok ne dođete do lekara specijaliste.
Najbolje rešenje nakon povrede mladeža je stavljanje sterilne gaze i deznifikovanje povređenog mesta. Svakako odlazak kod dermatologa hirurga je sledeći važan korak koji treba načiniti.Na taj način ćete u potpunosti biti sigurni da je sve u najboljem redu. On će nakon uvida znati da li je oštećeni mladež potrebno u potpunosti odstraniti ili bi ga samo trebalo previti i pustiti da zaraste. Samoinicijativno procenjivanje nastale situacije nije preporučljivo.

Ukoliko do ovakve povrede dođe, obratite se za najstručniju pomoć i zakažite pregled u dermatovenerološkoj ordinaciji Beoderma. Naši stručnjaci će ućiniti sve kako bi vaš problem postao deo prošlosti.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 017472
Website: www.beoderma.com