Nokatna hirurgija

0

Nokatna hirurgija

U okviru dermatovenerološke ordinacije Beoderma možete zakazati tretman nokatne hirurgije. Naš tim je specijalizovan za brojne intervencije u polju nokatne hirurgije. U okviru naše ordinacije možete odraditi biopsiju nokta i svih njegovih delova u cilju utvrđivanja mogućih maligniteta. Takođe, možete odstraniti ciste, utvrditi promene nastale na samoj nokatno ploči, rešiti problem urastanja noktiju.

Urastanje nokta predstavlja jedan od najčešćih problema sa kojima se susreću naši pacijenti. Može biti izuzetno bolan i neprijatan osećaj, koji direktno utiče i ograničava našu pokretljivost. Kao razlozi nastanka ovog problema mogu se istaći predugo provođenje u uskoj i neudobnoj obući, povreda nokta ili nepravilno sečenje.

Urastanje nokta se u najčešćem broju slučajeva događa na palcu. Urasta sa jedne strane nokta. U izrazito malom broju slučajeva se dešava da nokat uraste sa obe strane nokatne ploče. Ukoliko se ovaj problem ne tretira na vreme, može postati nepodnošljivo bolan uz moguću pojavu infekcije.

Problem se rešava jednim zahvatom, a oporavak traje nekoliko dana. Jedini pravi i najefektniji način za rešavanje ovog problema je uklanjanje uraslog nokta.

Rešite problem urastanja noktiju i zakažite tretman u okviru dermatovenerološke ordinacije Beoderma.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 018166
Website: www.beoderma.com