Najjeftinija mezoterapija

0

Najjeftinija mezoterapija

Nakon trideset godina života, na vašem licu počinju da se naziru prve bore. One senajpre javljaju oko očiju i usana. Pored toga, vrlo često se možete susresti sa promenom pigmentacije kože i izraženijim kapilarima. Sve ovo su prvi znakovi starenja sa kojim se veliki broj žena teže suočava.
Mezoterapija je pored botoksa, trenutno najpoznatiji antiaging tretman. Sve veći broj žena se podvrgava ovoj vrsti zahvata. Mezoterpija predstavlja ubrizgavanje vitaminskih, minerlanih koktela u srednji sloj kože. Od izuzetne je važnosti podvrgavati se kvalitetnom tretmanu ukoliko želite pozitivne efekte. Neretko se žene odlučuju na jeftine, nestručne mezoterapijske tretmane zbog kojih može doći do neželjenih posledica. Kao neželjeni efekti se javljaju otok, crvenilo i podlivi na mestu ubrizgavanja. Kako biste izbegli ove pojave važno je obratiti se stručnim licima koji godinama unazad rade mezoterapijske zahvate.
Budite odgovorni prema svom izgledu i koži i ne odlazite na mesta koja vam nude samo nižu cenu. Proverite stručnost i kvalitet usluge pre nego cenu tretmana.
Tim dermatovenerološke ordinacije Beoderma vam nudi usluge najviših kvaliteta i ekspertizu koju ćete retko gde naći na ovim prostorima.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 017457
Website: www.beoderma.com