Najjeftinija estetska dermatologija

0

Najjeftinija estetska dermatologija

U okviru estetske dermatologije imate mogućnost odabira između 3 vrste anti–aging tretmana:

  1. Spoljašnji tretmani – hemijski pilinzi
  2. Povećanje volumena – mezoterapija i fileri
  3. Tretman podmlađivanja botoksom

Hemijski piling je zahvat kojim se poboljšava i oporavlja kvalitet kože. Na lice se nanose rastvori različitih kiselina koji imaju funkciju čišćenja i podmlađivanja lica. Pliće, duboke bore, ožiljci od akni, fleke, sve su to promene na koži koje se nakon određenog broja tretmana mogu ukloniti.


Botoks se koristi u cilju nestanka mimičnih bora. Mimične bore su najizraženije oko usta, očiju kao i na čelu. Nakon obavljenog tretmana, koji traje svega 15 minuta, prvih nekoliko dana, grimase koje su vam stvarale bore nećete moći da pravite. Nakon toga, u naredne dve nedelje dolazi do potpune redukcije i nestanka mimičnih bora. Efekti jednog tretmana traju između 4 do 6 meseci.


Mezoterapija predstavlja jedan od najpopularniji metoda za revitalizaciju i regeneraciju kože. Tokom tretmana koriste se najfinije i najtanje iglice putem kojih se na određenim mestima ubrizgava mezoterpaijski koktel. Upešnost ovog tretmana zavisi od iskustva i znanja dermatologa koji ga sprovodi. Sam koktel mora biti sastavljen tako da odgovara stanju kože i efektima koji se žele postići. Mezoterapiski koktel se sastoji iz vitamina, minerala, aminokiselina i hijalurona. Svaka od ovih supstanci mora biti zastupljena u tačno određenoj meri. Nivo zastupljenosti svake od ovih suspstanci zavisi od vrste problema koja se na licu želi ublažiti, ukloniti. Tu je presudna dobra procena lekara specijaliste, koji je zadužen za sproveđenje mezoterapijskog tretmana. Upravo iz navedenih razloga ne smete pribegavati odabiru najjeftinijih mezoterapijskih tretmana. Usled nečijeg neznanja, nestručnosti i lošeg kvaliteta preparata, možete pretrpeti negativne efekte. Neka znanje i iskustvo lekara bude glavni kriterijum prilikom vašeg opredeljenja.


Osvežite vaš izgled u okviru dermatovenerološke ordinacije Beoderma. Iz naše ordinacije pacijenti izlaze srećni i zadovoljni.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 018180
Website: www.beoderma.com