Najbolja kriohirurgija kože

0

Najbolja kriohirurgija kože

Kriohirurgija je postupak u kojem dolazi do preciznog smrzavanja dela tkiva koje se želi odstraniti. Kriohirugija je vrlo jednostavna i bezopasna tehnika. Ono po čemu je krioterapija prepoznatljiva su odlični kozmetski rezultati sa gotovo nepostojećim neželjenim efektima. U toku ovog zahvata koristi se tečni azot koji se pokazao kao najefektnije sredstvo za postizanje visoke preciznosti u kriohirurgiji. Doziranje tečnog azota kao i dubine do koje će se tkivo zamrznuti, zavisi od vrste lezije koja se ovom metodom pokušava odstraniti.
Kada su u pitanju vrste promena kod kojih se ovaj zahvat primenjuje, to su najčešće virusne bradavice, poput papiloma i kondiloma.
Ukoliko želite da se sačuvate od negativnih efekata kriohirurgije, u tom slučaju vas savetujemo da se obratite stručnim licima sa proverenim dugogodišnjim iskustvom.
Nestručnost vrlo često može da dovede do neželjenih posledica poput promrzlina različitog intenziteta.

Ukoliko ste u potrazi za najboljim kriohirurškim tretmanom zakažite pregled u dermatovenerološkoj ordinaciji Beoderma. Njihove usluge vam stoje na raspolaganju bez obzira na problemsa kojim se susrećete.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 017459
Website: www.beoderma.com