Najbolja dermoskopija u Beogradu

0

Najbolja dermoskopija u Beogradu

Mladeži su najčešća promena koja nastaje na ljudskom telu. Pojava mladeža direktno je povezana sa izloženošću suncu. Podložnost pojavi mladeža može zavisiti od same genetike, ali to nije jedini uzrok. Čovek tokom života dobije između 15 – 30 mladeža. Sa nekim se rodio, neki su nastali tokom života.


Pojava mladeža se mora pratiti. Moramo voditi računa o svom telu, i donekle imati evidenciju da li se radi o novim ili već postojećim promenama. Ukoliko sumnjamo u bezazlenost određenih, moramo pristupiti tome odgovorno i otići na pregled kod lekara specijaliste.
Dermatolog po prijemu pacijenta vrši detaljan pregled postojećih promena na koži. Prilikom njihovog pregleda koristi se dermatoskop, sprava nalik mikroskopu koja služi za ispitivanje strukture posmatrane promene. Ovo je neinvazivna i bezbolna metoda kojom se mogu uočiti sumnjivi tragovi u strukturi mladeža. Ovim pregledom doktor može odlučiti da li postoji osnovani razlog za dalja ispitivanja, koja, ukoliko potvrde sumnju, nalažu uklanjanje promene. Dermatoiskopija se pokazala vrlo učinkovitom u otkrivanju zloćudnih promena i prvi je korak u procesu analize. Najbolja vrsta preventive u borbi protiv nastanka melanoma je redovno kontrolisanje zdravlja kože.

Beoderma je okupila jedan od najboljih dermatoloških timova u Beogradu. Zakažite dermatoskopski pregled koji vam možda može promeniti život.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 017473
Website: www.beoderma.com