Medicinski tretman lica

0

Medicinski tretman lica

Medicinski tretman lica je vaš put do svežine i zdravlja kože lica. Dermatolog pre otpočinjanja tretmana pristupa procesu detaljne analize vaše kože. Različiti tipovi kože zahtevaju različite tretmane, zbog toga je bitno da se ovom procesu pristupi odgovorno kako ne bi došlo do nekih neželjenih reakcija, posledica.

U okviru Beoderme lekari prvo detaljno ispituju kožu pacijenta, nakon čega određuju vrstu tretmana koju će sprovesti.

Tretman lica podrazumeva čišćenje lica, piling, masažu, otvaranje pora, čišćenje mitisera, dezinfekciju, nanošenje odgovarajućih tečnosti u odnosu na tip kože i stavljanje krema koje nakon ovog tretmana umiruju kožu lica.

Ova vrsta tretmana je posebno preporučljiva tinejdžerima, adolescnetima koji se nalaze u životnoj dobi kada su podložni nastanku akni, bubuljica. U velikom broju slučajeva direktni uzročnik njihovog nastanka je hormonski disbalans koji je posebno u tim godinama postojan. Pored toga, postoje pojedinci koji su genetski nasledili osetljivu kožu podložnu konstantnim upalama.
Medicniski tretman lica postoji kako bi sve posledice ublažio i onemogućio nastanak daljih komplikacija kao što je nastanak ožiljaka.

Svako samoinicijativno čišćenje lica i sprovođenje tretmana nije preporučljivo. Zakažite stručni tretman u okviru dermatovenerološke ordinacije Beoderma.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 017474
Website: www.beoderma.com