Hemijski piling TCA

0

Hemijski piling TCA

Hemijski pilinzi predstavljaju medicinsko–hemijsku procedure u okviru koje se uz pomoć različitih kiselina postiže kontrolisano perutanje, ljuštenje određenih slojeva kože. Time se postiže efekat obnavljanja kože koja nakon ovog tretmana postaje meka, nežna, hidrirana i regenerisana.


Akne, pliće bore, duboke bore, male i velike fleke, strije, ožiljci od akni – sve su to problemi koji se mogu rešiti nakon izvesnog broja tretmana. Broj tretmana koji je pacijnetu potreban zavisi od stanja kože koja se tretira, kao i od rezultata koje pacijent želi da vidi na svojoj koži.
Hemijski pilinzi se mogu raditi na licu, vratu, rukama, šakama i nogama.

Hemijska supstanca koja se najčešće koristi u hemijskim pilinzima je trihlorsirćetna kiselina u različitim koncentracijama (TCA pilinzi). U proseku, svakom pacijentu je dovoljno između 3–6 pilinga kako bi se postigli željeni rezultati.

Ukoliko se sprovode površinski tretmani, ponovni tretman se može sprovesti već nakon 7–10 dana. Ukoliko se sprovode duboki tretmani lica - u tom slučaju se između dva pilinga mora napraviti pauza od 4–6 nedelja.

U slučaju da se ovaj tretman sprovodi od strane stručnog lica, koji ovaj zahvat sprovodi po tačno utvrđenom protokolu, do neželjenih efekata neće doći. Zato se prepustite u sigurne ruke i zakažite tretman u okviru dermatovenerološke ordinacije Beoderma.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 018172
Website: www.beoderma.com