Hemijski piling salicilnom kiselinom

0

Hemijski piling salicilnom kiselinom

Hemijski piling salicilnom kiselinom predstavlja zahvat kojim se poboljšava i oporavlja kvalitet kože. Efekti ove vrste pilinga još uvek predstavljaju najčešće rešenje za postizanje efekta podmlađivanja.


Hemijski piling je medicinski tretman u okviru kog lekar specijalista, koji je obučen za ovu vrstu zahvata, nanosi na lice rastvore različitih kiselina koje čiste lice i čine ga regenerisanim.
Hemijski pilinzi se najčešće sprovode na licu, vratu, šakama, rukama. Mogu biti površinski, srednje duboki i duboki hemijski pilinzi. Odabir jedne od tri vrste pilinga zavisi u odnosu na efekte koji se žele postići na koži.

Broj hemijskih pilinga koje je neophodno sprovesti zavisi od efekata koji se žele postići kao i samog stanja kože pacijenta. Neko bude zadovoljan već posle prvog sprovedenog tretmana. Neki prosečan broj tretmana koji je potreban za dobijanje željenih rezultata je između 3–6 tretmana.

Nakon sprovedenog pilinga, koža postaje glatka, mekana, hidrirana. Fleke koje su ranije postojale na koži nakon određenog broja tretmana mogu nestati. Fine bore, ožiljci nastali usled pojave akni, mogu biti prošlost nakon tretmana hemijskim pilingom.


U okviru dermatovenerološke ordinacije Beoderma možete se prepustiti timu stručanjaka koji ima dosta iskustva i znanja u sprovođenju ove vrste tretmana.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 018171
Website: www.beoderma.com