Cena nokatne hirurgije

0

Cena nokatne hirurgije

U okviru dermatovenerloške ordinacije Beoderma možete zakazati usluge nokatne hirurgije. U okviru naše ordinacije dobićete najbolji odnos cena i kvaliteta usluge.Naši specijalisti su obučeni i specijalizovani za rešavanje bilo koje vrste problema koja može nastati na vašem noktu, od utvrđivanja gljivične infekcije do testiranja maligniteta.

Vaš nokat može pretrpeti različite promene i probleme. Zadebljanja, hrapavost, promena boje, pojava belih tačkica, urastanje nokta, pojava cisti, nastanak deformiteta nokatne ploče, sve su to problemi u čijem rešavanju vam može pomoći naš stručni tim.

Ipak, kao jedan od najčešćih problema, zbog kojeg se pacijenti obraćaju za tretman nokatne hirurgije, je problem urastanja nokta. Ovaj problem nastaje kao posledica predugog provođenja u uskoj i neudobnoj obući, nepravilnog sečenja nokta, ili kao posledica povrede. Takođe se problem uraslog nokta javlja i ako posledica gljivične infekcije na noktu.

Urasli nokat može biti izrazito bolan i može bitno ograničiti našu pokretljivost, sve dok se problem ne reši. Najbolji način kojim se ovaj problem zaustavlja je odstranjivanje uraslog nokta. Tretman je jednokratan a proces oporavka traje par dana.

Ukoliko se ova vrsta problema ne reši na vreme, posledice mogu biti ozbiljne. Bakterijska infekcija koja se stvara može se proširiti i na kost što dalje vodi ka daleko ozbiljnijoj hirurškoj intervenciji.

Zakažite tretman u dermatovenerološkoj ordinaciji Beoderma i rešite problem na vreme.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 018167
Website: www.beoderma.com