Cena laserske epilacije

0

Cena laserske epilacije

Laserska epilacija predstavlja najdelotvorniju i učinkovitiju tehniku trajnog uklanjanja dlaka. Ovom metodom je moguće ukloniti dlake sa bilo kog dela tela. Tokom procesa uklanjanja, dlake sprovode laserski zrak do svog korena, zbog kojeg se, usled emitovanja toplote, koren rasprsne, onesposobljavajući ponovni rast malja. Ponavljanjem broja tretmana koren se sve više i više oštećuje čime se smanjuje mogućnost ponovnog rasta dlake.


Tačan broj tremana koji je potreban kako bi se dlake odstranile je drugačiji kod svakog pacijenta. Nekome je potrebno više ponavljanja, nekome ne. Kriterijum na osnovu kog se određuje neophodan broj tretmana je struktura same dlake i prebojenost kože. Donekle je u redu reći da je optimalan broj neophodnih tretmana između četiri i šest. Između dva tretmana pacijent ne sme čupati dlake pincetom ili voskom. Preporučuje se korišćenje brijača.
Tretman laserom može biti bolan kod pacijenata koji imaju preosetljivu kožu. U tom slučaju se nanosi anestetska krema kojom se osećaj bola otklanja.


Epilacija laserom je najbolje rešenje ukoliko želite trajno da se otarasite nastanka dlaka. Cene ove vrste tretmana variraju, kao i odnos cena-kvalitet usluge koju dobijate. Najbolji odnos cena i kvaliteta usluge ćete pronaći u okviru dermatovenerološke ordinacije Beoderma.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 018163
Website: www.beoderma.com