Cena kriohirurgije kože u Beogradu

0

Cena kriohirurgije kože u Beogradu

Kriohirurgija je posebna tehnika kojom se odstranjuju promene na koži. Moderna kriohirurgija najčešće rešava promene na koži uz pomoć tečnog azota.Temperatura tečnog azota je -195.8 C čime se postiže kontrolisano smrzavanje tkiva i uništenje željenih delova. Ovo je najčešće korišćeni agens u svetskoj dermatologiji.
Ovim zahvatom se odstranjuju kako maligne tako i benigne promene na koži. Pored toga, koristi se i u lečenju veneričnih bolesti poput kondiloma.
Tečni azot je predstavnik najhladnije tehnike u kriohirurgiji i mnogo je delotvorniji od bilo kojih drugih agenasa za smrzavanje. Moderna kriohirurgija je nastala krajem 19., početkom 20. veka kada se prvobitno koristio hladni ugljendioksid i vazduh.
Ova vrsta intervencije se najčešće koristi prilikom odstranjivanja virusnih bradavica kao što su papilomi.
U dermatovenerološkoj ordinaciji Beoderma pronaćićete najbolji odnos cena i usluga. Dugogodišnje iskustvo našeg tima na polju dermatovenerologije uliće vam poverenje u sposobnost rešavanja bilo koje vrste problema sa kojim se pacijent susreće. Beoderma okuplja jedne od najkvalifikovanijih stručnjaka na ovom polju medicine u Beogradu.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 017458
Website: www.beoderma.com