Bolesti vena

0

Bolesti vena

Proširene vene se mogu javiti na različitim delovima tela. Najčešćena nogama ili stopalima. Kada se pomene ova vrsta problema, prva asocijacija su nam plavičasti, natečeni krvni sudovi koji neretko mogu da budu bolni. Nastaju kao posledica tzv. insuficijencije, oštećenosti venskih zalizaka. Pored estetskog problema, koji je poprilično uočljiv, veći problem predstavlja njihova nepotpuna fukcionalnost koja može stvoriti velike probleme u organizmu.
Ne lečenje proširenih vena može dovesti do niza komplikacija kao što je pojava tromba u površinskim venama, potom pojava tromba u dubokim delovima venskog sistema koji može dovesti do nastanka plućne embolije, kao i nastanku rana na donjim ekstremitetima.
Pored bola, kod proširenih vena javlja se i osećaj trnjenja, peckanja, otoki žarenje. Ovi simptomi predstavljaju i više nego jasan znak da se poseta lekaru više ne sme odlagati.
Nakon pregleda i rezultata nalaza, pristupa se određenom sistemu lečenja koji određuje doktor specijalista.

Ukoliko patite od nekih pomenutih simptoma, i ukoliko vaše vene postaju vremenom sve izraženije, obratite se stručnom timu dermatovenerološke ordinacije Beoderma. Njihov tim lekara će vam pružiti svu neophodnu negu i pažnju prilikom rešavanja problema. U slučaju nepokretnosti pacijenta na raspolaganju vam stoji naša patronažna služba.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 017462
Website: www.beoderma.com