Bolesti perifernog krvotoka

0

Bolesti perifernog krvotoka

Prvi znaci bolesti perifernog krvotoka se mogu javiti u vidu oticanja, grčeva i osećaja težine u nogama. Svi ovi simptomi prethode mnogo ozbiljnijim koji se manifestuju kroz estetske promene na vašoj koži. Ukoliko dođe do pojave crvenila i ljuspica praćenih svrabom, to je znak da posetite lekara specijalistu.
Proširene vene su vrsta oboljenja koja nastaje kao posledica oštećenih venskih zalizaka. Oštećenost venskih zalizaka dovodi do povratnog toka krvi u venama. Ozbiljnost ove vrste bolesti može dostići ozbiljan nivo ukoliko se na vreme ne obratimo lekaru. Neretko nastaje situacija u kojoj dolazi do pojave tromba. Tromboza se može javiti u površinskim venama, ali i u dubokim venama što može vrlo lako da rezultira plućnom embolijom. Ovakav razvoj situacije može imati smrtni ishod.

Ukoliko vas zbog bilo kojeg od ovih simptoma zabrinjava zdravlje vašeg perifernog krvotoka, ne oklevajte već se odmah obratite stručnom licu. Dermatovenerološka ordinacija Beoderma će vaš problem rešiti uz adekvatan tretman koji nakon izvršenih analiza utvrđuje lekar. Nepokretna i starija lica imaju na raspolaganju našu patronažnu službu.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 017463
Website: www.beoderma.com