Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Katarina Perisic
Depilacija je nesto sto je svima danas potrebno. Ukoliko vam je stalo do sebe, drzite do svoje licne higije pnda je najbolje da se depilirate. Ovo je jako bitan uslov higijene.
Ivana Petrovic
Samo nikako ne moze da mi bude jasno zbog cega depilacija mora toliko da kosta. Sve drugo je koliko mi se samo cini jedno prosto gubljenje vremena i nista vise od toga. Sa cenama takodje nemate sta preterano puno da kuburite.
Mihajlo Nastasovic
Ukoliko se vec odlucite za depilaciju, bolje treba da gledate da se ona plati kako je to potrebno a ne na neki nacin povrsno. To bi moglo da po vasu lepotu i estetiku da bude veoma nepouzdano.
Petar Jankulovski
Ukoliko pricamo o kvalitetu, sigurno je samo to da cete pre ili kasnije sigurno da se domognete uspeha.
Todor Markovic
Sto se mene licno tice nije ova depilacija ni malo jeftina.
Stojance Ristovski
Problem je pre svega u tome sto svaka depilacija mora da se debelo plati ukoliko mislete da bude kvalitetna.
Marina Zivkovic
Ni jedna depilacija nije toliko ista niti moze da bude ista. Nista tu po meni nije bas toliko neobicno kao sto se mozda na prvi pogled cini.
Milen Jovanovic
Sto se ove depilacije tice, kvalitet je naravno nesto sto je i vise nego vazno.
Jovana Milinkovic
problem je po meni pre svega u tome sto je ovo depilacija koja uvek mora da dosta kosta. Sve ostalo je samo gubljenje vremena.
Filip Milutinovic
U svakom slucaju je ona nesto sto treba i mora da se debelo plati. Sve drugo je po meni cisto gubljneje vremena.
Lea Stankovic
U svakom slucaju kako god da okrenete, ona je nesto sto debelo treba da se plati. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
Mihajlo Nastasovic
Sto se tice ove depilacije, samo treba da znate da je kvalitet veoma bitan. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Simona Vucinic
U svakom slucaj depilacija je nesto sto mora debelo da se plati. Ukoliko mene licno pitate veoma je bitno da se odlucite za kvalitet.
Todor Markovic
Ukoliko vec planirate da uradite depilaciju, odmah treba da znate da je veoma bitno da se oko toga posavetujete sa nekim proverenim i strucnim licem.
Marta Dencevic
Ako mene licno pitate, po pitanju depicije to vise nije neka posebna prica. To je pre svega jedan poseban tretman u koji mozete da imate puno poverenje.
Ljubinka Sreckovic
U svakom slucaju je ipak depilacija nestop u sta mozete da imate puno poverenje da je gotovo svima potrebno i u ciji kvlaitet je najbolje da se sami uverite u nekom proverenom kozmetickom salonu.
Janko Zivanovic
Po pitanju depilacije, samo treba jasno da se odlucite da posetite strucno I provereno mesto u koje zaista mozete da imate puno poverenje.
Nikolina Pantelic
Za depilaciju postoji zaisat puno kozmetickih salona ali ne bas toliko kvalitetnih. Zato ja svoje poverenje ukazujem iskljucivo kozmetickom salonu Bojana.
Petar Jankovic
Svaka zena treba da vodi racuna o svom fizickom izgledu. Tako mi bar kaze moja zena. Zbog toga ona cesto korisiti depilaciju i zbog toga mi kaze da je to generalno tretman koji popirlicno doprinosi njenom zdravlju.
Ivan Stojanovic
Depilacija je jedna od prvih i najproverenijih metoda po pitanju odrzavanja licne higijene. Depilacija je nesto na sta se u najvecoj meri mozete osloniti ukoliko vam je stalo do licnog izgleda.
Marko Petrovic
U danasnje vreme je depilacija po mom misljenju sastavi deo razlicitih kozmetickih tretmana i zivota u podjednakoj meri savremenih muskaraca i zena. Zbog toga je najbolje kada biste pronasli neki kozmetiki salon u koji biste mogli da imate puno poverenje.
Jana Stankovic
Ja sam relativno mlada devojka i imam na neki nacin moderna shvatanja. Zbog toga smatram da je depilacija jedna od veoma vaznih stvari kada govorimo o redovnom odrzavanju higijene. Ukoliko se vec odlucite d akvalitetno uradite depilaciju onda u svakom slucaju ne biste trebali da zalite novac.
Dusan Markovic
Zaista nemam nista protiv toga da se i muskarci depiliraju ukoliko smatraju da im je to neophodno. Medjutim, strogo sam protiv one depilacija koja podrazumeva neke posebne delove tela. Mislim da neka granica ipak treba da se zna.
Biljana Brankovic
Naravno, depilacija mora da se redovno radi kako bi uopste imala neki efekat. Ukoliko odlucite da redovno odrzavate higijenu, odnosno redovno radite depilaciju. Onda mislim da je u svakom slucaju najbolje da proverite neko od poznatih mesta u Beogradu i sigurno se necete pokajati.
Marina Zivkovic
Depilacija je nesto sto je svima danas potrebno. Ukoliko vam je stalo do sebe, drzite do svoje licne higije pnda je najbolje da se depilirate. Ovo je jako bitan uslov higijene.