Dodaj firmu

IBA Internacional prodaja filtera i delova za traktore

Veleprodaja filtera za sve vrste vozila i dodatne opreme u Beogradu
Pročitaj više

Zarija Vujoševića 5
Novi Beograd, Beograd

SR Perkins

SR Perkins je firma iz Mladenovca. Specijalizovana je za metaloprerađivačku industriju, proizvode i usluge iz te oblasti kao i proizvodnju i prodaju rezervnih delova za traktore i lake kamione
Pročitaj više

Kragujevačka 42a
Mladenovac, Beograd

Za početak, upoznaćemo se sa time šta tačno znači reč traktor i koja je definicija ove poljoprivredne mašine, pa potom i o tome koji i kakvi delovi za traktore postoje. Naime, reč potiče od latinskog glagola trahere što znači vući, i to su zapravo, pogonsko – vučne mašine, koje svoju ulogu imaju kod obavljanja različitih radnih operacija u poljoprivredi.

Traktori služe i kao izvor energije, zajedno sa priključnim oruđima, i oni vuku, nose ili daju pogon za stacionarne radne operacije.

Traktorski delovi

Traktorski delovi su zaista različiti i mi ćemo nabrojati najvažnije: akumulatori, delovi hladnjaka, delovi karoserije, delovi menjača, delovi motora, elektrika, filteri, gume, hidraulika, izduvni sistem, kardan, kočioni sistem, lamele, kvačila, upravljački uređaji...

Delovi za traktore – prodaja

Delove za traktore moguće je pronaći i putem online kataloga firmi koje se bave tom delatnošču, a takođe i na ovoj stranici su oglašena preduzeća kojima se možete obratiti za sve dodatne informacije o cenama i sl.

Novi delovi za trakore

Ukoliko svoj traktor koristite određeni broj godina i ako je došlo do nekog kvara pa je potrebno da se zameni rezervni deo, tada svakako želite da znate šta ugrađujete u svoju mašinu. To bi značilo da ne biste hteli deo koji je polovan i koji nema garanciju, ili potiče od nepoznatih proizvođača.

Provereni brendovi su uvek najbolja odluka, kao i profesionalna  ugradnja, i garancija koju dobijate na deo i uslugu. Sve to znači da će još dugo vremena traktor raditi kao nov, obezbeđujući vam potrebnu energiju za radne operacije, kao i rezultat svega toga, visoke prinose u poljoprivredi.

Originalni traktorski delovi

Prodaja rezervnih delova za traktore i drugih rezervnih delova za poljoprivrednu mehanizaciju, osnovne su delatnosti kompanija koje su dugo godina prisutne na našem tržištu, i time osiguravaju da ćete nabaviti originalne i kvalitetne delove sa garancijom.

Postoje veleprodaje i maloprodaje traktorskih delova, a maloprodajni objekti se mogu nalaziti širom zemlje. U ponudi se nalaze delovi renomiranih svetskih proizvođača.

Delovi za traktore – cena:

Kada je reč o cenama, one zavise od toga koji deo vam je tačno potreban. Primera radi, za delove iz motorne grupe trebalo bi platiti od 350 dinara za čep ulja, pa sve do 1750 dinara za razvodni lanac, i zatezač razvodnog lanca. Kada je reč o kabinama i delovima za to, cene su od 100 dinara za manžetne ručice menjača, pa do 6000 dinara u proseku, koliko bi trebalo izdvojiti za sedište traktora.

Cena filtera se kreće u rasponu od 300 do 1000 dinara, dok recimo za delove rashladnog sistema traktora treba platiti od 250 din. (crevo za vodu), do 5000 dinara koliko košta pumpa vode.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane