Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dekorativni kamenčići
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dekorativni kamenčići

Verovatno ne postoji nijedan čovek na svetu koji ne želi da ima lepo opremljen i dekorisan dom. Dom predstavlja našu oazu mira, spokoja, relaksacije i odmora, nakon stresnog dana koji provodimo na poslu i izvršavanju raznih obaveza.

dekorativni kamenčići

 

Sitnice često znaju da doprinesu da celina deluje veoma lepo, odnosno da je sasvim promene. Probajte na delu ovo što upravo čitate i to tako što ćete nabaviti dekorativne kamenčiće i ukrasiti svoj stan, kuću ili poslovni prostor.

Kamenčići za dekoraciju

Počećemo od dekorativnog kamena u enterijeru koji se može zalepiti za deo zida ili na ceo zid. Na ovaj način dobijate dah prirode i određenu dinamiku, a sve zahvaljujući posebnom izgledu ovih kamenčića.

Ovo je trend koji vlada već više godina unazad, u mnogim poslovnim i stambenim objektima, koji su opremljeni na savremen način.

Ukrasni kamenčići

Umesto pravog, prirodnog kamena, može da se koristi veštački kamen, koji veoma liči na autentičan. Ovakvi kamenčići mogu biti prisutni kao detalji u dnevnoj sobi, na primer, trpezariji ili spavaćoj sobi. Zgodno mesto za postavljanje dekorativnih kamenčića je i hodnik, zbog čega će prostor delovati prefinjeno i luksuzno.

Ukrasni kamenčići za cveće

Cveće je već samo po sebi lepo, ali to ne znači da ne može biti još lepše i dekorativnije. Verovatno ste viđali saksije koje imaju u sebi dekorativni kamen, u raznim bojama, što doprinosi jednom sasvim novom utisku i ambijentu.

Dekorativni kamenčići u boji

Kamenčići mogu biti izrađeni od raznih materijala, kao što su staklo, razni gelovi, stiropor, kristal, gips... Takođe se prave i od pečenog kamena i peska.

Uz malo mašte, možete da osvežite svoj prostor i da unesete sasvim nove nijanse, zahvaljujući kamenčićima u boji.

Ukrasni kamenčići za saksije

Svi znamo da saksija u sebi ima zemlju, neophodnu da bi naša biljka rasla i razvijala se, ali estetska nota svakako neće biti na odmet, pa tako možete da nabavite ukrasne kamenčiće namenjene za saksije.

dekorativni kamenčići cena

 

Čim ih budete poređali, uvidećete značajnu promenu, pa će na ovaj način ceo prostor biti ulepšan i oplemenjen.

Dekorativni kamenčići za vrtove i bašte

Ma koliko da su vaša bašta ili vrt lepi, dekorativno kamenje je uvek dobro došlo. Pored prekrasne zelene, negovane trave i predivnog, šarenog cveća, kamenčići će uneti dodatnu estetiku, pa se u tom smislu možete odlučiti za dekorativni crveni, žuti ili zeleni kamen, ili za dekorativni beli kamen...

Kamenčići za dekoraciju bašte

Bašta je prostor u kome se uživa u dugim letnjim večerima, uz dobro društvo i po koju čašu vina... Pored te sjajne atmosfere, želimo da nas okružuje nešto lepo i privlačno, stoga možete da se odlučite za kamenčiće za dekoraciju bašte.

Vaš izbor može biti na primer, crna ili crvena lava...

Kamenčići za dekoraciju stolova

Ponekad je stolove potrebno posebno dekorisati, pa u tom smislu možete da izaberete kamenčiće. Na primer, na centru stola trebalo bi postaviti svećnjake, cvetne aranžmane, kristale i ukrasne kamenčiće.

Dekorativni kamenčići cena:

Cena dekorativnih kamenčića se kreće u proseku od 150 do 200 dinara po kilogramu. Dekorativni kristal je oko 500 din, prosečna cena.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

11.10.2018
Zeljana Jeremic
Dekorativni Kamenčići mogu biti izrađeni od raznih materijala, kao što su staklo, razni gelovi, stiropor, kristal, gips... Takođe se prave i od pečenog kamena i peska.
01.09.2017
Ivan Stojanovic
Ako nesto valja u celoj prici onda su to ovi kamencici. Mada, ljudi umeju nekako u njima i da preteraju i da se posle cudite sta se to tacno desilo. Kada pricamo o kvalitetu onda o njemu sigurno ne treba da sumnjate previse.
31.08.2017
Marko Petrovic
Dekorativni kamencici jesu lepi ali bukvalno u Beogradu ih u danasnje vreme svi rade, tako da u svakom slucaju gube svoj neki smisao i znacaj. Pri tome, mora da se vodi racuna i o ostalim detaljima koji pri tome mogu naravno da budu veoma kvalitetni.
17.05.2017
Biljana Brankovic
U svakom slucaju, kako god da okrenete, nisu oni nesto sto je bas previse povoljno.
03.05.2017
Dusan Markovic
Oni jesu bas onako jedan lep detalj ali nikako ne treba da sa njima i njihovom upotrebom da preterujete.