Cveće za venčanje - Cvetni aranžman sa cvećem i vinom

0
Cena:
68 eur.

Cveće za venčanje - Cvetni aranžman sa cvećem i vinomCveće za venčanjaVašem bratu bliži se najlepši dan u njegovom životu, kada će sa svojom izabranicom izgovoriti sudbonosno DA ... a Vi niste sigurni šta da im poklonite ? Venčanje Vaših prijatelja je naredne nedelje a Vi niste u mogućnosti da prisustvujete? Vaša koleginica se udaje i imate dilemu šta da joj u ime kolektiva ponesete na poklon? Za Vas imamo rešenje !!!

- Najveći izbor najlepših, najelegantnijih i najoriginalnijih buketa cveća i cvetnih aranžmana i orhideja u saksiji za venčanje na jednom mestu u gradu !!!

- Za Vaše prijatelje, rođake, poslovne partnere možete izabrati cveće za venčanje u buketu ili cvetnom aranžmanu u korpi, kutiji, keramičkoj posudi, u unikatnim keramičkim posudama rađenim po meri, kao i u unikatnim italijanskim vazama i posudama modernog dizajna i savršenog kvaliteta !!!

- Ukoliko želite da Vaš svadbeni poklon ostavi sve prisutne bez daha ... sestri poklonite cvetni aranžman od najlepših belih ruža u kombinaciji sa orhidejama u korpi ...

- Vašoj dobroj prijateljici poručite raskošan buket od najlepših belih kraljevskih ili Casablanca ljiljana.

- Za poslovnog partnera odaberite raskošan Teleflorin cvetni aranžman u obliku stabla u romantičnim i pastelnim tonovima. Kombinacija ruža, frezija, lizijantusa, karanfila, alstromerija, orhideja i anturijuma odličan je izbor !!!

- Vašoj kumi odaberite najlepši venčani buket - bidermajer kojim ćete joj poželeti najlepše želje u budućem zajedničkom životu !!!

- Nudimo Vam bidermajere od jedne vrste cveća, od mešanog cveća, od svežeg ili svilenog uvoznog italijanskog cveća, tematske bidermajere, prolećene, letnje, jesenje ili zimske sa dodatkom školjki, perija, kristala, bisera, plodova, prolećnih grančica, suvih grančica, pšenice i sl. Neka bidermajer Vaše kume obori sa nogu sve prisutne, a budućim mladama pomogne da i one budu kreativne i maštovite kada je najlepši dan u životu u pitanju !!!

- Da Vaš cvetni poklon bude potpun, nudimo Vam bogatu ponudu kvalitetnih domaćih, italijanskih i francuskih vina odličnih kvaliteta i ukusa. Za poslovnog partnera odaberite Moet ili Ayala šampanjac, bratu poklonite viski Jack Daniel's u luksuznom pakovanju od 3l ili pak kvalitenu domaću rakiju u savršenom pakovanju !!!

- Naši običaji nalažu da na venčanje bliskom rođaku treba poneti tortu -za Vas izdvajamo iz naše ponude kvalitetne čokoladne i voćne torte poznatih beogradskih poslastičarnica !!!

- Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete venčanju Vaših najdražim, mi ćemo za Vas Vaš cvetni poklon isporučiti na adrese u Beogradu, u Srbiji ... na adrese u gradovima bivše republike i na adrese u preko 185 zemalja širom sveta !!!

- Isporučujemo cveće 7 dana za Vas u svako doba dana i noći !!!

- Više o buketima cveća i cvetnim aranžmanima za venčanje pogledajte na našem sajtu www.ruze.rs

Cena od 68

Kategorija: Cvecare Beograd
Podkategorija: Dekoracija venčanja Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 06.03.2020.
# ID Oglasa: 027796
Website: teleflora.rs