Ovo je priča u ružama, tačnije o dehidriranim ružama. Možda ste čuli za dehidrirane ruže, moguće i da niste, i zato smo mi tu da vam na najbolji način predstavimo ovo posebno cveće.

Pročitaj više

Izaberite neku od cvećara gde možete kupiti DEHIDRIRANE RUŽE

Beograd

Maki M Cvećara
Maki M Cvećara
Crnotravska 1a Pozovi

Neka lepota cveća govori u Vaše ime, posetite cvećaru Maki M na Banjici. Domen rada naše cvećare obuhvata izradu raskošnih cvetnih aranžmana za sve prilike, prodaju rezanog i saksijskog cveća, kao i dekoraciju venčanja i drugih proslava....
Pročitaj više

Ovo je priča u ružama, tačnije o dehidriranim ružama. Možda ste čuli za dehidrirane ruže, moguće i da niste, i zato smo mi tu da vam na najbolji način predstavimo ovo posebno cveće.

Naime, dehidrirane ruže su hit u svetu već odavno, a i kod nas postaju sve popularnije. U daljem tekstu saznajte i zbog čega.

Dehidrirana ruža

Ruža je predivan cvet koji, od svih cvetova, ima najveću simboliku. Poklanjamo ruže dragim ljudima i želimo da one što duže traju. Ipak, ovaj predivan cvet ima samo jednu manu a to je – trajnost. Čim se ruža ubere, ona na neki način, gubi deo svoje lepote i ne može da traje dugo, ako je samo stavimo u vazu sa vodom.

Večne ruže

Zbog toga se tražilo rešenje, kako da divan poklon traje duže. Dehidrirane ruže ili večne ruže su sasvim prirodno cveće, koje se dobija posebnim postupkom i koje može da traje veoma dugo. U pitanju je veoma delikatan postupak, i za to se biraju samo oni cvetovi koji su najkvalitetniji.

Dugotrajne ruže

Takvih kvalitetnih ruža, koje bi ispunile kriterijume da budu dugotrajne, ima svega oko četrdeset posto. Kada se odradi ovaj postupak koji spominjemo, ruža ne gubi ništa od svoje lepote, što je složićemo se, ipak najvažnije i smisao svega.

Trajne ruže

Ako im pružite odgovarajuću negu, one će dugo vremena izgledati kao da su tek ubrane iz vaše bašte. Vrlo je bitno da naglasimo da dehidrirane ruže nisu sušeno cveće i da se ta dva pojma ne bi trebalo da mešaju.

Dehidrirane ruže veleprodaja

Dehidrirane ruže možete naći u veleprodaji, ukoliko imate cvećaru koju želite da snabdete ovom vrstom ukrasnog cveća. U samom postupku dehidratacije ne koriste se nikakve štetne supstance koje bi mogle da utičnu negativno na prirodu, čoveka ili životinje.

Dehidrirane ruže u staklenom zvonu

Dehidrirane ruže se nalaze u raznim varijantama, i uvek predstavljaju sjajan poklon dragim ljudima, bez obzira da li se radi o rođendanu, svadbi, venčanju, krštenju, slavi... Takođe, idealne su za dekoraciju za sve prilike.

Ono što je mana običnog cveća, da ga tako nazovemo, jeste što veoma brzo uvene. A niko ne želi da njegov poklon nestane za nekoliko dana. Dehidrirane ruže su pravo rešenje za to, jer će vama draga osoba čuvati uspomenu na dan i povod kojim je primila dar čak i nekoliko godina kasnije. Ruže ne gube svoju lepotu i poruku koju nose sa sobom.

Najbolje je da svratite u vašu odabranu cvećaru ili da preko interneta pogledate prezentacije cvećara gde su predstavljeni izuzetni cvetni aranžmani i da se odlučite za jedan od njih. Aranžmani su predstavljeni kroz slike i kratke tekstualne opise, gde možete da saznate sve što vas zanima. Ako imate dodatnih pitanja, ljubazno osoblje vam stoji na raspolaganju, kako biste načinili što bolji odabir poklona za vama dragu osobu.

Dehidrirane ruže cena

Cena jedne dehidrirane ruže može da bude u proseku oko 1000 dinara, ali je najbolje da se o tome raspitate lično kod odabrane cvećare.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite tekst