Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dečiji tepisi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dečiji tepisi

Dečija soba bi trebalo da odiše toplinom i veselim bojama. Poznato je da mališani, kako mlađi, tako i oni malo stariji, vole da se igraju na podu, pa je iz tog razloga veoma važno da imate kvalitetan tepih.

dečiji tepisi

 

Tepisi za dečiju sobu

Nameštaj u dečijoj sobi uvek je prilagođen uzrastu deteta, a i kada je reč o bojama, namenjen je dečacima ili devojčicama. Bitno je da ova prostorija raspiruje dečiju maštu, i da ona bude opremljena tako da u njoj mališani mogu da se igraju tokom čitave godine.

Kada govorimo o izboru tepiha, pošto će deca dosta vremena provoditi u igri na podu, trebalo bi da birate tepihe koji se lako održavaju. U tom smislu se savetuje nabavka manjeg tepiha, koji ćete moći veoma često da istresate, usisavate ili perete.

Takođe, posebnu pažnju bi trebalo obratiti da tepih bude izrađen od antialergijskih i antibakterijskih materijala, jer oni sprečavaju zadržavanje prašine.

Dečiji tepisi prodaja

Saloni tepiha imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije, na kojima su predstavljeni dečiji tepisi u slici i reči, odnosno kratkim tekstualnim opisom. U njemu je navedeno od čega je izrađen tepih, kojih je dimenzija, u kojim dezenima i bojama je dostupan i slično.

dečiji tepisi cena

 

Ako ste se odlučili za kupovinu, dovoljno je da artikal dodate u korpu, i da izvršite potvrdu naručivanja. Nakon toga, sledi regulisanje plaćanja, a to ćete obaviti putem e-bankinga ili u najbližoj banci ili pošti. Postoji i mogućnost da se dečiji tepih plati pouzećem kada pristigne na vašu adresu, dva do tri dana nakon poručivanja.

Dečiji tepisi cena

Cene dečijih tepiha su veoma različite, a najviše zavise od materijala od koga je tepih izrađen, od njegove veličine, oblika, kao i od motiva i šara koje se nalaze na njemu. Primera radi, tepih koji na sebi ima polja da možete igrati neku jednostavniju društvenu igru košta oko 5500 dinara, dok dečiji tepih sa raznim životinjama košta i do 22000 dinara.

Dečiji tepisi iskustva

Kao što smo već naveli u prethodnom delu teksta, dečiji tepih bi trebalo da bude maštovit, pa u tom smislu možete da odaberete tepih na kome se mogu igrati razne igre, kao što je „Ne ljuti se, čoveče“, ili fudbal uz pomoć raznih lutkica, na primer.

Deca provode dosta vremena na tepihu, igrajući se, i zato je važno da na njemu budu neki neobični motivi, kao što je tepih sa omiljenim crtanim junacima vašeg mališana. Najmlađi će biti oduševljeni i tepihom na kome su nacrtane planete, teniski teren, kao i sve ostalo što budi dečiju maštu i poziva na još više igre i zabave.

Boje bi trebalo da budu žive i tople, a ako ne možete da se odlučite, jednostavno odaberite šareni tepih, koji će doprineti stvaranju vesele atmosfere u dečijoj sobi.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone tepiha koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Dečiji tepisi

Dečiji tepisi

Play kolekcija

Play kolekcija

Turski tepisi za decu

Turski tepisi za decu

Deciji tepisi iz Turske

Deciji tepisi iz Turske

Dečiji tepih Pepeljuga

Dečiji tepih Pepeljuga

Cena: 9400 din.
Mini dečiji tepih

Mini dečiji tepih

Cena: 9400 din.
Dečijih tepih Mini

Dečijih tepih Mini

Cena: 9400 din.
Frozen dečiji tepih

Frozen dečiji tepih

Cena: 7142 din.
Dečiji tepih Frozen

Dečiji tepih Frozen

Cena: 9400 din.
Dečiji tepih Mini

Dečiji tepih Mini

Cena: 7142 din.
Cars dečiji tepih

Cars dečiji tepih

Cena: 9400 din.
Dečiji tepih Cars

Dečiji tepih Cars

Cena: 14285 din.
Pogledajte sve proizvode

Iskustva i preporuke posetilaca

13.08.2018
marija kojic

Da li postoji neki broj telefona na kom se mogu dobiti detaljne informacije o Vasim proizvodima?

06.08.2018
Miodrag Kostic

Ako vam trebaju kvalitetni i moderni deciji tepisi posetite firmu Kuca tepiha i necete se pokajati. Zaista imaju vema dobar asortiman i povoljne cene.

22.02.2018
Goran Andonov

Da li znate gde imaju da se nadju u Beogradu deciji tepisi sa Diznijevim motivima ? Trebao bi nam jedan deciji tepih za devojcicu i jedan deciji za decaka, ali obavezan zahtev im je da bude Disney

07.12.2017
daniel nosal

koje dimenzije imate tepih smajlici i koje su cene

15.05.2017
Janko Zivanovic

Ukoliko nesto vredi u celoj prici, onda su to svakako deciji tepisi. Nista tu po meni nema neobicno.

26.04.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, sigurno da oni mogu da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

13.04.2017
Petar Jankovic

Ukoliko deca vole svoj tepih, onda su ona bukvlano u stanju da na njima zaspe.

30.03.2017
Nikolina Pantelic

Po pravilu je najvaznija stvar kod njih da moraju da se dosta plate.

15.03.2017
Ivan Stojanovic

U svakom slucaju su ovo tepisi koji i nisu bas nesto puno jeftini.

23.02.2017
Jana Stankovic

Sto se ovih tepiha tice, kvalitet je naravno i vise nego vazan. Nema nista drugo sot je vaznije.

07.02.2017
Marko Petrovic

Sto se mene licno tice, svaki deciji tepih je nesto posebno. Ako se za njega bas odlucite sigurno je samo to da se necete pokajati.

27.01.2017
Biljana Brankovic

Koliko mi se samo cini, cene za decije tepihe u Beogradu nisu generalno ni malo jeftine. To jednostavno ne moze drugacije da funkcionise.

10.01.2017
Dusan Markovic

Deciji tepisi treba da budu nekako lepi i sareni kako bi dovoljno deci budili mastu.