Dodaj firmu

Leut dečija igraonica

Leut Dečija igraonica idealno mesto za igranje i zabavu vaših mališana tokom cele nedelje!Deci starijeg uzrasta na raspolaganju je sony playstation sa velikim izborom igrica, veliki ekran za gledanje crtanih filmova.
Pročitaj više

Timočka 10
Vračar, Beograd

Igraonica Rođendaonica Sovica

Igraonica i rođendaonica Sovica nudi Vam veliki izbor termina, po veoma pristupačnim cenama. Proslavite rođendan Vašeg deteta već od 5.900 dinara!
Pročitaj više

Žička 19a, Crveni krst
Vračar, Beograd

Gimnastički klub Pobednik Vračar

Kao osnovni zadatak gimnastike u nasem gimnastickom klubu Pobednikna Vracaru, pored sticanja samopouzdanja, omogućeno je svakom pojedincu pravilno držanje tela, oblikovanje muskulature i stvaranje sportskog duha. Kroz brojne aktivnosti i druženje na treninzima trudimo se da sve naše članove upoznamo sa dobrobitima gimnastike.
Pročitaj više

Hadži Milentijeva 70, Južni Bulevar, u okviru OŠ Svetozar Marković
Vračar, Beograd

Leut rođendaonica

Zabavna rođendaonica za sve uzraste, na 140 m2 i dva nivoa. Mogućnost angažovanja animatora, maskota, klovnova, mađioničara.
Pročitaj više

Timočka 10
Vračar, Beograd

Young Engineers edukativni centar

Edukativni centar za mlade inženjere i decu od 6 -12 godina, u kojima se deca kroz različite programe, igru i slaganje lego konstrukcija uče osnovnim zakonima fizike, matematike i dinamike. Centar se nalazi na Vračaru, a nudi niz mogućnosti i za starije polaznike.
Pročitaj više

Kursulina 29/lokal 1
Vračar, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane