Kontakt podaci za vašu firmu

Pedijatrijska ordinacija Neomedik Kids

  • 1
5.0 | 2 ocena
Pružamo opšte i specijalističke preglede novorođenčadima, predškolskoj i školskoj deci, kao i omladini...
Pročitaj više
Jovana Cvijića 8
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Matija Lukic
Po meni je dr Selakovic najbolji deciji psiholog kojeg poznajem. Vrlo je profesionalan i ima jko lepo pristup prema deci sto smatram da je najbitnije.
Dusan Markovic
Nema po meni nista lose ako se posavetujemo sa psihologom oko odredjenih stvari u vezi sa nasom decom. Cesto mi se desi da ne mogu da raumem odredjeno ponasanje kod svog deteta. Takodje, ne mislim ni da je toliko lose da i dete razgovara sa njim.
Marko Petrovic
Potpuno se slazem sa tobom. Koliko puta mi se samo desilo da iz svoje koze hocu da iskocim zbog toga sto ne znam sta je uzrok nekog ponasanja kod mog deteta. Definitivno mislim da ovo ne bi smelo da bude tabu tema.
Marina Zivkovic
Mislim da su neke uobicajene cene oko 2000-3000 dinara. U svakom slucaju u svakoj skoli postoji skolski psiholog. To je po meni funkcija u skoli koja je veoma bitna i koja bi medju prvima trebala da siganlizira ukoliko nastane neki problema.
Ivana Petrovic
Zna li neko koja je uobicajena cena pregleda? da li neko od vas ima iskustvo sa nekim psihologom? Treba mi neko pozitivno misljenje i iskustvo. Hvala unapred svim na odgovoru. ovo je sigurno jedna veoma zanimljiva tema.
Ivan Stojanovic
Cisto sumanjam da ce obrazovni sistem onakav kakav je u danasnje vreme nesto puno da pomogne. Licno, imam pozitivno iskustvo sa decijim psihologom Selakovic. Veoma je smiren, stalozen i veliki strucnjak u svom poslu.
Petar Jankovic
Super, ima li jos neko pozitivno iskustvo sa Dr. Selakovic. Citao sam malo po internetu o njemu i ljudi ga dosta hvale. Hm, ne znam samo kakav je sa cenama? Mada, svi oni koji to rade u privatnoj praksi uglavnom nabiju cene.
Jovana Milinkovic
Ispade da je danas privilegija da dete razgovara sa psihologom. Mislim da bi svaki roditelj na prvom mestu treba da poznaje svoje dete, njegove potrebe i navike. Naravno, ne poricem znacaj ove struke. Samo mislim da i u ovome ima dosta pomodarstva i prodavanja magle.
Lea Stankovic
ne slazem se u potpunosti. Roditelji nisu ''strucni'' da primete neke poremecaje u ponasanju dece. Mozda ono sto nam izgleda kao neka nebitna histerijana kraju postaje ozboljan poremecaj u ponasanju sa mnogo dubljim uzrocima, nego sto cesto mislimo.
Janko Zivanovic
Imam pozitivno iskustvo sa Dr. Selekovic. Bio je veoma strpljiv i savestan. Mom detetu se u punom stepeno posvetio i stekao veliko njegovo poverenje.Bas ume dete da opustim. Takoda se slobodno mozete obratiti ovom psihologu.
Simona Vucinic
Sigurno da psiholozi koji rade u privatnoj praksi imaju neku svoju pricu i kvalitet. Generalno, nemam ni ja previse poverenja u drzavne institucije ali i tu ima kvalitetnih psihologa. Zbog toga, pamet u glavu prilikom izbora.
Todor Markovic
Ma deca su osetljivija nego sto mislimo. Sa njima treba umeti. Nemam jos uvek dete ali zato kada ga budem dobio sigurno cu znati sta da radim i kako da se ponasam prema njemu.
Marta Dencevic
Psiholog moze da ima veoma znacajnu ulogu u zivotu svakog deteta. Moje dete je imalo manjih probelam u govoru (nije umelo da izgovoripar slova). Vodila sam ga kod logopeda i on mu je u velikoj meri pomogao. Medjutim, kada je moje dete obavilo jos par razgovora sa psihologom, nekako je jos vise steklo samopuzdanje tako da se problem postepeno resio.
Mihajlo Nastasovic
Ta cena od oko 2000-3000 dinara nije previse jaka. Mislim da pre svega roditelji ne bi smeli da stede na deci po pitanju zdravlja. Ukoliko neko mozda ima drugo misljenje moze slobodno da me demantuje.
Ljubinka Sreckovic
Potpuno se slazem po pitanju cene zdravlja. Ima li jos neko iskustvo sa nekim psihologom u Beogradu? Moje dete na jesan krece u skolu (prvi razred) tako da nas uskoro ocekuje i taj razgovor.
Jana Stankovic
Pored pomenutog psihologa da li neko ima jos neko pozitivno iskustvo sa psihologom? Da li bi neko mogao da mi kaze na koji nacin treba seansa da izgleda i da li je to nesto previse komplikovano?
Nikolina Pantelic
Guranjem problema pod tepih se nece nista resiti. zbog toga je bolje biti posten i odmah priznati problem. zbog toga, roditelji, kada videti da sa decom imate problem. nemojte previse oklevati vec se slobodno obratite nekom proverenom psihologu.
Biljana Brankovic
Mislim da je to individualno od deteta do deteta. u svakom slucaju, postoji nesto sto se zove inicijalni razgovor. On bi trebao da bude neformalnog karaktera i tokom njega bi psihilog trbao da stekle vec neki osnovni uvid u psihicko stanje deteta.
Filip Milutinovic
Jedna od najvaznijih stvari na pocetku rada sa detetom je da ono stekne poptuno poverenje u psihologa. Zbog toga roditelji treba dobro da pripreme decu za prvi razgovor i da im kazu kako je to nesto potpuno normalno za njih.
Milen Jovanovic
Do sada sam sa svojim sinom imao iskustva iskljucivo kod skolskog psihologa. Nije bilo nista strasno u pitanju. Mali je postao malo destruktivan i agresivan prema deci kao posledica licne nesigurnosti. Vremenom mu je objasnjeno da probleme moze da resava postepeno bez grubosti i nasilja.
Petar Jankulovski
Deca su velike licnosti i zbog toga ne moze sa njima nista na silu da se postigne. Sila moze samo da ih ubije u pojam i na kraju cete dobiti dete koji je potpuno pasivno i infiorno. Priznacete da to nikome ne ide u prilog.
Stojance Ristovski
U svakom slucaju ukoliko ne pocnete da sami razgovarate sa decom, naci ce ona nacin da vam kazu kako ih nesto muci. E sad, ako to bude na neki nacin po vas destruktivno, to je vec problem za vas a ne za njih.