O nama - DEČIJI ANIMATORI SUPER HEROJI


Smeštena u strogom centru Kragujevca, igraonica Super Heroji je idealan izbor za svu decu uzrasta od 2 do 14 godina, bilo da žele da uživaju u igri ili da proslave rođendan. Jedna od najvećih i najlepših igraonica u gradu, raspolaže sa brojnim sadržajima za zabavu prilagođenim deci različitog uzrasta.

Igraonica Super Heroji prostire se na oko 250 m2 moderno uređenog prostora, kapaciteta 60 dece i 50 odraslih. Još jedna prednost naše igraonice jeste što se kafić za roditelje nalazi u istom nivou sa delom gde se deca igraju, tako da u svakom trenutku mogu da prate njihovo kretanje. Takođe, postoji i odvojen deo za pušače.

Centralno mesto u igraonici Super Heroji zauzima najveći zip line (lijana), a tu su još: veliki lavirint, vulkan, kao i raznovrstan dečiji vozni park. Za male i velike ljubitelje sporta rezervisani su fudbalski teren, pikado, stoni fudbal, stoni tenis, bilijar, kao i Sony Playstation konzole sa uvek aktuelnim igricama.

Sa ciljem da podstaknemo decu da razvijaju kreativnost i maštu, osmislili smo poseban kutak za dečake i kutak za devojčice sa brojnim rekvizitima za igru. Nismo zaboravili ni naše najmlađe drugare koje očekuju igračke za prohodavanje.

Igraonica Super Heroji poseduje moderno opremljenu diskoteku u kojoj se organizuju najbolje žurke u gradu za decu uzrasta do 14 godina. Uz profesionalno ozvučenje, black light svetla, karaoke i balončiće, svi tinejdžeri će uživati u proslavi rođendana po njihovoj meri.

Našu ponudu čini nekoliko rođendanskih paketa kojima nećete moći da odolite:

-PAKET M – do 15-oro dece, uključuje dvočasovnu animaciju, crtanje po licu i korišćenje sadržaja igraonice koji su prilagođeni uzrastu. Kada je u pitanju posluženje deci je na raspolaganju neograničeno konzumiranje sokova i pizze. Specijalan poklon za slavljenika su pozivnice i vaučeri sa popustima za našu igraonicu.

-PAKET L – do 15-oro dece, podrazumeva isto što i paket M, uz mogućnost crtanja po licu neonskim bojama i žurku po želji slavljenika.

-PAKET B – do 15-oro dece, uključuje paket L i tinejdžersku žurku po želji slavljenika. Specijalan poklon za slavljenika i njegove drugare su svetleće narukvice, karaoke ili neon party.

Ukoliko želite originalnu proslavu rođendana za Vašeg mališana koju će dugo pamtiti, igraonica Super Heroji pruža mogućnost organizacije tematskih proslava u skladu sa željom slavljenika. Vrlo rado ćemo Vam izaći u susret i pružiti pomoć prilikom organizacije kompletne proslave: dekoracija prostora, ketering, slatki stolovi, maskote, pinjata, mađioničar...

Radno vreme:
svaki dan od 09-21h

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook stranica: Igraonica-SUPER-heroji
Facebook profil: mlb.superheroji.9
Instagram: @superheroji

Igraonica Super Heroji, Nikole Pašića 7đ (iza Ureda, stazicom pored Raiffeisen banke), Kragujevac

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Dečiji animatori
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečiji animatori Super Heroji
  • Dečiji animatori Super Heroji,
  • Dečiji animatori Kragujevac,
  • Super Heroji Kragujevac,
  • animatori Super Heroji radno vreme