O nama - MULTI KREATIVNI STUDIO ZORAN


Multi Kreativni Studio Zoran organizuje jedinstvene proslave dečijih rođendana u prirodi na otvorenom. Pored tematskih rođendana za decu uzrasta od 5 do 15 godina, organizujemo eko i naučne radionice u prirodi i studiju, zatim tim building aktivnosti i proslave rođendana za odrasle.

Ukoliko Vam je dosta bučnih i zagušljivih igraonica, ustaljenih animacija ili neprekidnog igranja igrica, dece koja besciljno jure u nesnosnoj galami, Multi Kreativni Studio Zoran nudi nešto originalno i potpuno drugačije. Pretvorićemo rođendan Vašeg mališana u pravu avanturu u prirodi, gde uz pažljivo osmišljene aktivnosti slavljenik i njegovi drugari mogu da nauče mnogo toga poučnog i zanimljivog.

Naše avanture u prirodi organizuju se tokom čitave godine, a posebno su interesantne proslave rođendana u zimskom periodu na otvorenom. Mi smo odavno usvojili čuvenu švedsku poslovicu “Nema lošeg vremena, samo ima neadekvatne garderobe”, a danas ona ima sve više pristalica i na ovim prostorima.

Multi Kreativni Studio Zoran nudi nekoliko originalnih načina za proslavu dečijih rođendana:

-Potraga za zakopanim blagom – Tresure hunt
Ovaj program koji predstavlja jedinstvenu fuziju ekologije, hajkinga, orijentiringa, izviđaštva, logike, opšte kulture, fizičke spretnosti..., pravi je izbor za sve uzraste. Avantura je tako osmišljena da se može prilagoditi svakoj lokaciji po Vašem izboru: park, šuma, blok, ulica, brdo, ostrvo... Iz godine u godinu pojedina deca samo menjaju lokaciju, ali ne i igru.

-Noćna rođendanska avantura
Idealan izbor za male i hrabre avanturiste nižeg školskog uzrasta, ali i za starije, koji žele da krenu u potragu za zakopanim blagom beogradskih patuljaka. Mada su rođendani u prirodi u MKSZ organizaciji već dovoljno jedinstveni na beogradskom tržištu, ova ponuda je za nivo originalnija, adrenalinski izraženija, i predstavlja nezaboravan doživljaj za decu.

-Scavenger Hunt
Uzbudljiva rođendanska avantura pokrenuće decu kako na fizičkom, tako i na intelektualnom i saznajnom planu. Deca dobijaju slikovnu i pisanu listu sa “trofejima” (bubamara, maslačak, jagoda, mahovina, mrav, žir…), koje treba da sakupe što više ili u što kraćem vremenskom roku. Nakon što se podele u timove ili svako za sebe, deca kreću u potragu kroz prirodu i čekiraju stavke sa liste koju su dobili ili ih stvarno skupljaju u kutice i sl. Celokupna avantura traje oko sat i po.

-VIP package
Namenjen svim roditeljima koji žele da svom detetu ostvare sve snove i omoguće nezaboravni rođendan u prirodi. U ovom slučaju jedina granica je Vaša mašta. VIP ponuda može u sebi da kombinuje sve tri prethodno navedene aktivnosti, dok je vreme trajanja neograničeno. Postoji mogućnost odlaska organizovanim prevozom na ekskluzivan izlet u prirodu: planina, reka, šuma, brdo, kanjon, pećina… Na licu mesta može se podići ložište i spremiti roštilj ili neka druga hrana za decu, po želji.

-Escape from the forest
Doživite jedinstvenu verziju escape room-a samo u šumi, koja svoje uporište ima u bajci o Ivici i Marici. U ovoj aktivnoj igri memorije i orijentacije u prostoru, deca imaju zadatak da dok idu kroz šumu ostavljaju tragove koji će im kasnije poslužiti da prilikom povratka i prateći te tragove pronađu izlazak iz šume. Kroz ovu timsku igru razvijaju se duh saradnje, intelektualne i motoričke sposobnosti, a deca u zanosu igre prepešače kilometre i kilometre, a da toga nisu ni svesna i koja ne bi prepešačila ni na kakav nagovor.

-Reši rođendansku misteriju - Escape room u tvom stanu
Jedini koncept dečijih rođendana koji se ne organizuje na otvorenom, ali svojom originalnošću donekle kompezuje odsustvo prirode. Da li misliš da dobro poznaješ svoj stan, imaš li hrabrosti da proveriš tajne koje se u njemu kriju? Pokušaj da uz pomoć ekipe rešiš ovu originalnu i neponovljivu misteriju, prateći vidljive tragove u svom stanu i pokućstvu. Broj učesnika se određuje prema veličini stana, pri čemu mogu da rade zajedno ili da se podele u dve-tri grupe.

Priprema svakog od navedenih programa traje u proseku oko osam sati, što uključuje izlaske na teren, fotografisanje, osmišljavanje zagonetnih pitanja ili aktivnosti za datu situaciju. Tek nakon što se završi postavljanje svih neophodnih resursa na terenu, može da počne avantura u trajanju od sat i po.

Za sve rođendane koji se organizuju radnim danom odobrava se popust od 50€
Besplatan fotograf za rođendane u prirodi (kao poklon, ne ulazi u cenu)

O svemu više na sajtu „Multi Kreativni Studio Zoran“, u odeljku „Dečiji Rođendani u prirodi – na
otvorenom“ dečiji rodjendani u prirodi a
posebno Vam skrećemo pažnju da pročitate FAQ (odgovore na često postavljana pitanja) gde je
objašnjeno sve što vas zanima oko načina organizovanja rođendana u prirodi.
multikretivnistudiozoran

Pratite nas na facebook i instagram mrežama: @multikreativnistudiozoran

Radno vreme:
svaki dan od 00-24h

Multi Kreativni Studio Zoran, Gavrila Principa 29, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Dečiji animatori
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Multi Kreativni Studio Zoran
  • Multi Kreativni Studio Zoran,
  • Multi Kreativni Studio Zoran Beograd,
  • Kreativni studio Savski venac,
  • Kreativni Studio Zoran,
  • Multi Kreativni Studio Zoran radno vreme