O nama - DEČIJA RADIONICA SUPER HEROJI


Igraonica Super Heroji nudi veliki izbor kreativnih i zabavnih sadržaja za decu uzrasta od 2 do 14 godina. U moderno opremljenom prostoru u strogom centru Kragujevca mališani mogu da uživaju u igri pod nadzorom profesionalnog osoblja, ali i da proslave divan dan na najlepši mogući način.

Sa površinom od 250 m2, igraonica Super Heroji je jedna od najvećih, ali i najlepše opremljenih igraonica u gradu. Kapacitet prostora je 60 dece i 50 odraslih kojima je na raspolaganju poseban prostor po principu kafića, iz koga se pruža odličan pogled na igraonicu. Takođe, postoji i odvojen deo za pušače.

Igraonica Super Heroji poseduje najveći zip line (lijana), veliki lavirint, vulkan i dečiji vozni park koji će oduševiti sve prave avanturiste. Za naše sportske heroje rezervisani su fudbalski teren, pikado, stoni fudbal, stoni tenis, bilijar, kao i Sony Playstation konzole sa uvek aktuelnim igricama.

Sa ciljem da podstaknemo decu da razvijaju kreativnost i maštu, osmislili smo poseban kutak za dečake i kutak za devojčice sa brojnim rekvizitima za igru. Nismo zaboravili ni naše najmlađe drugare koje očekuju igračke za prohodavanje.

Posebno mesto u igraonici Super Heroji zauzima diskoteka za tinejdžere u kojoj se organizuju najbolje žurke u gradu. Zahvaljujući profesionalnom ozvučenju, black light svetlima, karaokama i balončićima, tinejdžeri mogu da uživaju u pravoj disko atmosferi, uz omiljene hitove popularnih izvođača.

U ponudi igraonice Super Heroji očekuju Vas sledeći paketi za proslavu rođendana:

-PAKET M – do 15-oro dece, uključuje dvočasovnu animaciju, crtanje po licu i korišćenje sadržaja igraonice koji su prilagođeni uzrastu. Kada je u pitanju posluženje deci je na raspolaganju neograničeno konzumiranje sokova i pizze. Specijalan poklon za slavljenika su pozivnice i vaučeri sa popustima za našu igraonicu.

-PAKET L – do 15-oro dece, podrazumeva isto što i paket M, uz mogućnost crtanja po licu neonskim bojama i žurku po želji slavljenika.

-PAKET B – do 15-oro dece, uključuje paket L i tinejdžersku žurku po želji slavljenika. Specijalan poklon za slavljenika i njegove drugare su svetleće narukvice, karaoke ili neon party.

Još jedna mogućnost koju nudi igraonica Super Heroji jeste organizacija rođendana sa određenom temom ili po želji slavljenika. Roditeljima nudimo kompletnu pomoć oko organizacije rođendana, bilo da su u pitanju dekoracija prostora, ketering, slatki stolovi, maskote, pinjate...

Radno vreme:
svaki dan od 09-21h

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook stranica: Igraonica-SUPER-heroji
Facebook profil: mlb.superheroji.9
Instagram: @superheroji

Igraonica Super Heroji, Nikole Pašića 7đ (iza Ureda, stazicom pored Raiffeisen banke), Kragujevac

Iskustva i komentari posetilaca

12.03.2019 10:19
Dušica Despotović
Stalno kreativni i inovativni Super Heroji! Uvek se dobro provedemo i zabavimo sa svojim mališanima u moru kreativnih radionica koje nam pripremi igraonica Super Heroji kad slavimo kod njih rođendan.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
DECA Dečije radionice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija Radionica Super Heroji
  • Dečija radionica Super Heroji,
  • Dečije radionice Kragujevac,
  • Super Heroji Kragujevac,
  • Radionice Igraonica Super Heroji,
  • Igraonica Super Heroji radno vreme