Kreativna Radionica Kućerak Mašte

5.0 | 1 ocena
Ulica: Prve pruge 37lj
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Kreativna Radionica Kućerak Mašte
Mobilni: 060/
www.kucerakmaste.rs

O nama

KUĆERAK MAŠTE – MUZIČKE I KREATIVNE RADIONICE ZA DECU

Dobrodošli u Kućerak mašte – mesto za kreativnu edukaciju dece!

Kućerak mašte je osnovala Jelena Tomić, diplomirani muzički pedagog Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu i dirigent Dečijeg hora „Kućerak mašte“. Svoje iskustvo prenosi deci u grupnoj ili individualnoj nastavi klavira i solfeđa.

U veselom okruženju Vaše dete može da postane član našeg dečijeg hora ili da pohađa neku od muzičkih ili kreativnih radionica.

Ukoliko se odlučite da Vaše dete postane član našeg hora, nećete pogrešiti. Deca uzrasta od 3 do 14 godina se kod nas ludo zabavljaju pevajući dečiju zabavnu pop muziku, popularne i autorske pesme. Naravno, naučiće i pravilnu tehniku pevanja. Uz drugare će se zabaviti, steći samopouzdanje, osećaj za ritam i scenski nastup. Nove pesme će snimati u studiju, a nastupaće i na raznim festivalima, koncertima i televiziji.

Muzička radionica za decu i bebe je prilagođena uzrastu od 1 do 7 godina. Ovaj period je jako važan jer se događa „cvetanje neurona“. Deca su tada otvorena za sticanje novih veština, talenata i razvoju fine, krupne motorike. Naši najmlađi polaznici će uživati u pevanju, igranju, sviranju na klaviru, maloj ukulele gitari i zvezkanju raznim zvečkama. Koristimo puno didaktičkih igara u radu.
Časovi klavira su prilagođeni uzrastu dece od 4 do 10 godina i održavaju se dva puta nedeljno.

Solfeđo je sastavni deo ovog časa. Uz osmišljene igre, deca stiču znanje uz zabavu. Posedujemo modernu Internacionalnu literaturu koju prati radna sveska po kojoj deca rade u U.S, Londonu, Nemačkoj i drugim zemljama. Radimo i po Suzuki metodi. Takođe, pomažemo učenicima muzickih škola kao podrška u radu, pripreme za smotre, takmičenja, upis u srednju školu.

Za male ljubitelje gitare (decu uzrasta od 6 godina), organizovali smo posebno osmišljene časove na kojima će naučiti da sviraju ovaj divni instrument.

Mali kreativci će uživati na našoj likovnoj radionici. Naučiće crtačke, slikarske i vajarske tehnike, a razviće i finu motoriku i pritom se dobro zabaviti. Pravićemo prava remek dela.

Na našim muzičkim i kreativnim radionicama koristimo NTC sistem učenja koji omogućava da razvijamo sinapse u pametnim dečijim glavicama i podstičemo njihov talenat.

Iznenadite svoje dete, pružite mu priliku da razvije svoje sposobnosti i talenat. Dođite da se družimo i rastemo zajedno!

Vaš Kućerak Mašte!

Pratite nas na Facebooku i Instagramu: .

Upis traje tokom cele godine!

Kućerak mašte – muzičke i kreativne radionice
Prve pruge 37lj, Zemun, Beograd, Srbija
Topolska 4, Vracar, Beograd, Srbija

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Muzički Atelje Dizi, Jurija Gagarina 180, lok.1, Novi Beograd, Beograd
  Kreativna radionica Alter art studio, Koste Glavinića 2, Savski venac, Beograd
  Kreativna Radionica Vijuganje, Vespučijeva 22, Novi Beograd, Beograd
  Radionice na engleskom Quite A Sqool, Bulevar Mihaila Pupina 10a, VP lok 9, Novi Beograd, Beograd
  MOJ DNEVNIK Dnevni boravak dece, Prelivačka 2a, Borča, Beograd
  Muzička radionica Puž, SROC Vračar, Sjenicka 1 i KSC Pinki, Gradski park 2, Zemun, Vračar, Beograd
  Škola crtanja i slikanja SKICA 33, Dimitrija Georgijevića Starika 68, Novi Beograd, Beograd
  Teatar produženi boravak, Svetozara Markovića 45, Vračar, Beograd
  Anđeli muzička radionica, Knez Miletina 7, Dorćol, Stari grad, Beograd