Decija radionica Ego

  • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - DEČIJA RADIONICA EGO


Dečija radionica "Ego" nalazi se na adresi Prva Pruga broj 37lj, na Novom Beogradu. Naša dečija radionica započela je sa radom vođena željom da ispuni potrebe dece i roditelja za kreativnim aktivnostima koje će pokrenuti njihovu maštu.

Tokom boravka u našoj radionici za decu možete učestvovati u sledećim aktivnostima:

BORAVAK I POMOĆ DECI OD I – IV RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE
-zavrsavanje domacih zadataka/vezbanje
-organizovan prevoz od skole do prostora I obrnuto
-organizovan rucak
-organizovan engleski i nemacki jezik,skolsko gradivo od I do VIII razreda)

BORAVAK DECE PREKO LETNJEG RASPUSTA
-boravak u prirodi I obilazak zanimljivih mesta u Beogradu I van njega(Avala,Kosmaj,Ada…na kojoj se I kupamo,Makiska strana,pri kraju jezera)

LIKOVNA RADIONICA ZA DECU
- namenjena je deci od 4 godine pa na više.Organizujemo grupe prema uzrastu. Putem brojnih likovnih tehnike težimo ka tome da decu upoznamo sa njihovim likovnim sposobnostima i pomognemo im da steknu uvid u svoju unutrašnjost, kako bi sa lakoćom putem likovnog rada izrazili svoja osećanja, želje i misli.

ŠAHOVSKA RADIONICA ZA DECU
- predviđena je za svu decu u skladu sa njihovim interesovanjem za ovu aktivnost. Putem šahovske igre dolazi do razvijanja uma kod dece, bolje koncentracije, isticanja volje u prvi plan i sticanja izvesne doze strpljenja kod dece.

PSIHOLOŠKA RADIONICA ZA DECU
- namenjena je deci od 5 godina pa na više. Tokom ove aktivnosti radi se na razvoju emotivnih osobina i veština kod dece kao što su samopouzdanje, odgovornost, prilagodljivost, društvenost, poštovanje i mnoge druge. Nastojimo da decu navedemo da različite situacije rešavaju bez konflikta i da nauče da kontrolišu svoj bes. Pomoći ćemo im da se suoče sa svojim strahovima i potencijalnim neuspehom. Takođe uticaćemo na njih da izgrade poverenje u odnosu sa drugim ljudima.

RADIONICA ZA RODITELJE
- posebna aktivnost namenjena roditeljima osmišljena je sa željom da Vam pomognemo da rešite sve dileme koje imate po pitanju vaspitanja Vaše dece i rešavanja problema sa kojima se zajedno suočavate. Po Vašoj želji možete se opredeliti za grupne i individualne radionice, na kojima ćete dobiti stručnu pomoć našeg osoblja.

U našoj dečijoj igraonici na raspolaganju Vam je stučno osoblje koje čini:

  • - psiholog - pedagog
  • - učitelj
  • - slikar
  • - profesor matematike i fizike
  • - profesor hemije
  • - logoped


Pedagoškim pristupom svakom mališanu nastojimo da omogućimo da sa tumači neverbalne signale, razume svoja osećanja, poštuje želje drugih ljudi i izgradi sebe kao ličnost. Takođe želimo da decu podstaknemo i usmerimo ka tome da razviju i neguju svoju kreativnost.

Kontakt telefon:
065/ 840 58 57

Možete nam se obratiti i putem email-a:
jefticnatasa@gmail.com

Psihološka, likovna i šahovska radionica za decu.
Radionica za roditelje.
Očekujemo Vas.

Dečija igraonica "Ego" Novi Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

03.05.2018 10:10
Sofija Katanic
Decija RADIONICA EGO,je vasoj deci omogucila boravak od 1-4razreda,boravak dece preko letnjeg raspusta,likovnu radionicu,sahovsku radionicu,psiholoska radionica,takodje i radionicu za roditelje.Ovde imate na raspolaganju decijeg psihologa-pedagoga ,slikara,profesora matematike i fizike,profesor hemije kao i logopeda.Srucnost i kvalitet i to sve na jednom mestu!
08.04.2017 11:10
Ilija Radovic
Sahovska igraonica za decu predvidjena je za svu decu u skladu sa njihovim interesovanjem za ovu aktivnost.Putem sahovske igre dolazi do razvijanja uma kod dece, bolje koncentracije,isticanja volje u prvi plan i sticanja izvesne doze strpljenja kod dece.
17.05.2016 01:45
Zoran Josipovic
Veoma sam zadovoljan radionicom Ego jer se moje dete uz pomoc vestina koje razvija u radu sa strucnim osobljem mnogo lakse integrise u okolinu.Veliki izbor kreativnih vestina koje razvijaju gotovo sve sposbnosti.Velika posvecenost detetu i iskustvo da mu se prenese znanje.
31.07.2015 01:23
Ružica Manojlović
Koje vrste aktivnosti nudi radionica za roditelje? Koliko traje likovna radionica za decu?
02.05.2014 03:41
Dragana
Koja je cena likovne radionice za decu?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
DECA Dečije radionice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Decija radionica Ego
  • Decija radionica Ego,
  • Ego decija radionica,
  • Decija radionica Ego radno vreme