O nama - PIKPOK EDUKATIVNE DRVENE IGRAČKE

Ukoliko ne želite da Vam dete provodi vreme na telefonu, već u kreativnim načinima da ispuni svoje vreme i zabavi se, da se pravilno razvija i raste, verujemo da ćete biti oduševljeni našim kreativnim, zabavnim i bezbednim igračkama zbog kojih će Vaše dete ostaviti telefon.

Ono što nas čini jedinstvenim na tržištu je mogućnost Vašeg kreiranja igračaka, koje radimo po Vašoj želji, u dimenzijama, boji, i motivima koje sami odaberete.

U ponudi imamo nekoliko modela veoma kvalitetnih igračaka, koje su pravo malo carstvo za Vaše mališane. Naše igračke nisu samo trenutna zabava, već predstavljaju nepresušni izvor zabave i kreativnosti. Vaše dete može samo da smišlja, uvek nove i zanimljive igre. Može se satima zabavljati samo ili sa drugarima.

Osim što su veoma kreativne, one su važne za vežbanje fine i krupne motorike, za otkrivanje pokreta i sistema sveta koji nas okružuje.

Sve naše igračke, kao i kreveti izrađeni su od najkvalitetnije parene bukve ili breze, one su stabilne, jake i od apsolutno prirodnih materijala, koji su bojeni eko bojama.

Igranjem sa našim interaktivnim igračkama Vaše dete će naučiti:

  • Da broji
  • Da piše
  • Da vezuje pertle
  • Da svira
  • Da gleda na sat
  • Da nauči osnovne principe mahanizama sa kojima će se susretati kasnije u životu

U ponudi imamo nekoliko modela igračaka, kao i prelepih dečijih kreveta sa konstrukcijom.

Ukoliko imate neku originalnu ideju a želeli biste da Vam napravimo, koristeći naše materijale, budite slobodni da nas pozovete. Mi ćemo se potruditi da Vašu zamisao pretvorimo u delo i oduševimo Vaše dete.

INTERAKTIVNE MONTESORI KUĆICE:

Poklonite Vašem omiljenom mališanu interaktivnu kućicu koja će mu pomoći da razvije govor i razvije maštu. Igranje sa ovakvom igračkom je pravo blago za razvoj detetove percepcije oblika, zatim i boja, učenja po principu otvori- zatvori, otključaj-zaključaj.

Deca mogu čak i da udju i da se sakriju u kućicu.

Izaberite omiljene motive, boje i dodatke za kućicu i naručite svoj primerak.

Kućice, kao i svi naši proizvodi, prave se od najkvalitetnijih materijala, osnova je od breze koja je apsolutno bezbedna, ali i čvrsta.

Interaktivne kućice se rade u dimenzijama i motivima po vašoj želji.

Rok izrade i dostave je 20-30 dana, jer se trudimo da svaki naš proizvod bude dobro urađen i unikatan, prilagođen Vašim željama.

INTERAKTIVNE PLOČE:

Odličan izbor, ukoliko imate malo mesta u dečijoj sobi, a ipak želite ovako jednu kreativnu igračku za Vašeg mališana. Interaktivnu tablu možete zakaćiti na zid, tako da Vam ne zauzima mesta u sobi.

Tabla omogućava da se dete igra satima, pamti kroz zabavu i kroz logičko razmišljanje upoznaje svet oko sebe. Ona sadrži elemente iz sveta odraslih, koji su prilagođeni deci i tako potpuno bezbedni za njihovu igru.

Takođe se koriste detalji po Vašem izboru, dimenzije i motivi, a od materijala drvo breza.

DEČIJI KREVETI SA KONSTRUKCIJOM:

U našoj maloj radionici na raspolaganju Vam je kreativni kutak, dečiji krevet od parene bukve sa konstrukcijom u obliku kućice - potpuno će opčiniti Vaše dete i pomoći mu da lepše zaspi.

Ovaj kreativan kutak nije samo krevet, već i igraonica. Nosivost svake grede je preko 80kg, i na taj način se omogućava da se dete igra u bilo kom njegovom delu, uključujući i penjanje po gornjim gredama.Na ovaj način jača se dečiji i fizički i motorički razvoj.

Pruža bezbroj mogućnosti za igru i zabavu. Naši kreveti su Vaše dugoročno rešenje jer su namenjeni deci od 3-10 godina. Kada Vaše dete preraste krevet, u sklopu konstrukcije možete napraviti mini radni kutak, sa stolom ili igračkama.

Dimenzije i boju birate sami a za Vas možemo nabaviti i adekvatan dušek i dekorativne jastučiće.

LJULJA:

Univerzalna ljuljaška, takođe od kvalitetne breze, pruža puno mogućnosti za igru i zabavu.Ona služi za ljuljanje, penjanje, kao mostić, kao staza za automobile ili za neku drugu namenu koju Vaše dete osmisli.

Bilo koja igra sa ljuljanjem stimuliše pravilan razvoj vestibularnog aparata, pa će tako naša ljulja stimulisati ravnotežu i orijentaciju u prostoru.

Univerzalnu ljuljašku možete dobiti u bojama po želji, poput ljulje duge ili ljulje u pastelnim bojama.

TOBOGAN:

Napravili smo tobogan za sobu. Sada kompletna igraonica može biti u dečijoj, ili možda u dnevnoj sobi, pa se čak seliti i u dvorište.

Naš kućni tobogan trenira motoričke sposobnosti deteta uz nezaboravnu igru. Penjanje, sedenje i klizanje stimulisaće nezavisnost svakog deteta, zatim i samopoštovanje, a podstaći će i volju za učenjem.

Gazišta obezbedjuju uspon bez napora i problema, a bočne strane dobro prijanjanje tokom klizanja.

Molimo vas da nadgledate svoju decu prilikom klizanja i čistite klizač samo blago vlažnom krpom.

Igračka je predvidjena za decu uzrasta 1,5-4 godine.

Veoma lako se montira.

PENJALICA TRIANGL:

Za najradoznalije i najnemirnije, napravili smo igračku koja će i najupornijeg mališana umoriti.

Penjalica triangl može biti deo dečije sobe, dnevne sobe, a kada stigne lepo vreme i dvorišta.

Igranje sa ovakvom igračkom jača balans i kondiciju, dete vežba krupnu motoriku i jača osećaj za prostor oko sebe. Igračka podstiče maštu, jer se može igrati na više načina. Odgovarajuća je i za jedno ili više dece, pa se izgradjuju i socijalne veštine kod deteta.

STIKERI I DEKORACIJA:

Radimo unikatne stikere i detalje po Vašoj želji kako bi ukrasili sobicu Vašeg deteta.

Pozovite nas da zajedno kreiramo! Kompletnu ponudu pogledajte na našoj Facebook - PikPok Kids i Instagram stranici - @pikpokkids.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igracke
Osnovni proizvodi/usluge za firmu PikPok edukativne drvene igračke
  • PikPok edukativne drvene igračke,
  • PikPok edukativne drvene igračke Zvezdara,
  • PikPok edukativne drvene igračke Beograd,
  • PikPok edukativne drvene igračke radno vreme