O nama - DRVENE IGRAČKE EKOSTEP


Naša priča je počela sa željom da svim mališanima ponudimo nešto novo, a ipak nešto staro, nešto što traje i što želimo da traje i dalje, a to je DRVENA IGRAČKA. Naši tim mladih i kreativnih ljudi osmislio je jedinstvene drvene igračke koje su namenjene kreativnom i zdravom razvoju dece.

EkoStep su ekološke igračke napravljene od bukovog drveta i farbane ekološkim bojama na vodenoj bazi. Naše drvene igračke su didaktičke igračke koje su namenjene dečijoj percepciji i pomažu mališanima u razvoju vizuelnog opažanja, razvoju motoričkih sposobnosti, inteligencije i kreativnosti.

Naš proizvodni asortiman igračaka obuhvata:

  • -Kockice
  • -Puzzle
  • -Slova
  • -Stikeri
  • -Točkići

Zahvaljujući našim igračkama, svi mališani će brzo i lako, uz igru, steći neka nova znanja. EkoStep drvene kockice su idealne kao pomoćno sredstvo pri učenju prvih slova i brojeva. Uz njihovu pomoć svi mališani će moći da sastave svoje prve reči i rečenice, kao i da stiču osnovna znanja iz matematike.

Drvene igračke EkoStep dizaniranje su tako da lako privuku dečiju pažnju i zbog toga će ih deca rado koristiti u igri, kao i za učenje na jedan vrlo zabavan način. Ukoliko želite da obradujete Vaše mališane vrlo korisnim i kreatvinim poklonom, drvene igračke EkoStep su pravo rešenje za Vas.
Takođe, pristupačna cena naših igračaka je ono što ih čini idealnim i nezaobilaznim u odrastanju svih mališana.

EkoStep drvene igračke veleprodaja po najpovoljnijim uslovima
Najoriginalnije drvene igračke Beograd

Drvene igračke EkoStep, Zrenjaninski put 84c, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

26.04.2018 10:18
Marko Miletic

Nekada su se nase bake igrale sa drvenim igrackama. Danas to mogu i nasa deca,al na jedan osavremljen nacin. Materijal je isti,u ovom slucaju u pitanju su igracke od bukovog drvete.Boje na igrackama su ekoloske tj.prirodne.Najinteresatnije su kocke drvene na kojima se nalaze slova ,pa vase dete kroz igru na jednostavan i kreativan nacin moze da nauci i po koju novu rec da napise.Odlican nacin ucenja kroz igru.

27.06.2016 08:36
Zarko Manic

Ovo su najpopularnije igracke danasnjice koje su sve vise zastupljene i na nasem trzistu.Igracke se prave od bukovog drveta i farbaju se samo ekoloskim bojama zbog cega su potpuno zdrave za vasu decu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igracke
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Drvene igracke Eko Step
  • Drvene igračke cena,
  • Drvene igračke Beograd,
  • Drvene igracke Eko Step radno vreme