Iskustva i preporuke posetilaca

Marina Dakic
Veoma je vazno da svom detetu kupite kvalitetne i udobne decije carape. Ipak je potrebno da dete na kvalitetan nacin razvije svoja stopala. Takodje, te carape treba da traju sto je moguce duze kako biste bili srecni i zadovoljni.
Petar Jankulovski
Ukoliko mene licno pitate, moraju decije carape da budu bas onako dobrog kvaliteta. Sve drugo je koliko mi se u globalu cini po tome jedno cisto gubljenje vremena i nista vise. Naravno da na pijacama u Beogradu necete pronaci neki kvalitet.
Ivana Petrovic
Samo treba da znate da u globalu decije carape nisu nesto sto je previse naivno kako god da okrenete.
Todor Markovic
U svakom slucaju ove carape trebaju i moraju da se lepo plate. Tako da im cene nisu ni malo jeftine.
Milen Jovanovic
Ako nesto vredi u celoj prici onda su decije carape koje u svakom slucaju moraju da se debelo plate. Sve drugo je daleko manje vazno i bitno.
Marina Zivkovic
Kako god da okrenete, ovo su carapre koje u svakom slucaju nemaju neku veliku vrednost. Deca vole da ih noce ali je veoma bitno da se pored toga, higijena dobro odrzava.
Filip Milutinovic
One su narocito dobro poznate po svom kvalitetu. Sve drugo je po meni mnogo losije resenje.
Jovana Milinkovic
Deca su uvek aktivna, zbog toga su ove carape bas toliko vazne.
Mihajlo Nastasovic
generalno govoreci, decije carape su nesto sot puno kosta i sto u svakom slucaju debelo treba da se plati. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Lea Stankovic
Sto se mene licno tice, sve decijue carape su ipak nesto sto mora posebno da e plati. Sve drugo je ako mene pitate daleko manje vazno.
Todor Markovic
Samo je bitno da sama deca budu zadovoljna sa carapa. Na kraju je ipak samo to sto se jedino racuna. Sve drugo je daleko manje vazno.
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, veoma je vazno da decije carape budu bas onako kvalitetne. Sve ostalo manje vise i nije toliko vazno.
Janko Zivanovic
Ako ovde realno pricamo, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve ostalo i nije bas toliko vazno.
Marta Dencevic
Ako pricamo o kvalitetim zenskim carapa, samo trebad a zante da je bitno da e opredelite za kvalitet. Ako to budete uradili onda se sigurno necete pokajati.
Petar Jankovic
Veoma je bitno da se decije carape kupe i da se pri tome ne stedi na novcu. Bitno je da kupite one koje mogu da budu bas kvalitetne.
Ljubinka Sreckovic
Ubedljivo je najbolja radnja po pitanju izbora decijih carapa, vrhunskog kvaliteta, radnja Triko.
Nikolina Pantelic
Po pitanju decijih carapa, ubedljivo je najbolje resenje da ih kupujete u iskljucivo nekim kvalitenitm buticima.
Jana Stankovic
Kvalitetn decije carape su zaista nesto na cemu po meni ne treba stedeti novca bez obzira na to koliko kostaju.
Ivan Stojanovic
Ukoliko planiaret da kupite kvalitetne decije carape jednostavno je ubedljivo najbolje resnjee za vas da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozete da imate puno poverenje.
Marko Petrovic
Nekada je prosto neverovatno koliko su samo cene decijih carapa skupe da prosto ne razumem kako roditelji uspevaju da sve postignu kako treba.
Biljana Brankovic
Generalno sam misljenja da na deci ne treba stedeti. Mislim da im treba kupovati kvalitteno odecu i obucu, pogotovo u fazama intenzivnog razvoja.
Dusan Markovic
Veoma je vazno da svom detetu kupite kvalitetne i udobne decije carape. Ipak je potrebno da dete na kvalitetan nacin razvije svoja stopala. Takodje, te carape treba da traju sto je moguce duze kako biste bili srecni i zadovoljni.