O nama - BUBI SHOES


Bubi Shoes - naša obućica je kožna, anatomska, ručno rađena i veoma kvalitetna obuća za decu, koja je savršena za pravilan rast i razvoj malih stopala. Gazište je od velur kože, ima petno i prednje ojačanje, veoma je udobna i postojana i nadasve jedinstveno lepa.

Cipelice, sandalice i patofnice za Vaše najslađe i najmlađe koje mi proizvodimo možete pogledati u našoj prodavnici "Total Kids NS plus" u Novom Sadu ili naručiti putem online prodavnice. Kalupi koje koristimo u izradi su po standardima (do broja 32), ali ako Vam je ipak potrebna pomoć pri određivanju veličine, kod nas ćete naći i kratko i jasno uputstvo.

Bubi Shoes obućica za decu izrađuje se sa mnogo ljubavi i znanja. Pažljivo biramo materijale koji će biti prijatni dečijim stopalima i svaki komad je postavljen mekanim tarapunto sunđerom za lake i udobne korake.

Anatomska obuća za decu, napravljena od prirodne, meke i fine kože obezbediće im čvrste i sigurne korake. Đonovi su fleksibilni i od neklizajuće gume, a čičak veoma kvalitetan.

Bilo da tek uče prve korake ili naveliko trčkaraju naokolo, Vaši mališani i njihova stopalca će se osećati prijatno i sigurno u našoj obućici Bubi Shoes.

Uvek nove, jedinstvene i neponovljive cipelice Bubi biće i nešto sasvim unikatno što možete da nabavite za svoje dete. Uvek se trudimo da unapredimo dizajn, vodeći se trendovima i inspiracijom, te se svaki naredni model bar po nečemu razlikuje od prethodnog, ali je uvek ujednačenog i vrhunskog kvaliteta.

Neka Vaša deca koračaju sigurno i udobno svakog dana. Obezbedite im kvalitetnu obuću ručne izrade - Bubi Shoes.

Garantujemo kvalitet, brzu dostavu i odličan odnos cene i kvaliteta. Naše su cipelice toliko slatke da ćete poželeti i sami da ih obujete.

Bubu Shoes, Novi Sad

Radno vreme:
ponedeljak - subota 9 - 20 h

E-mail: info@bubishoes.com

Adresa: Dunavska 8, Novi Sad (pasaž)

Iskustva i komentari posetilaca

17.07.2019 08:47
Nikola Pejovic
Obucu u Bubi Shoes-u mozete uzeti za svoju decu bez trunke razmisljanja o njihovom kvalitetu i kako ce uticati na decija stopala pa time i na njihovu kicmu. Iz prve ruke znam da su apsolutne sve cipelice i patikice kod njih ergonomske i vrhunskog kvaliteta. A da je cena vise nego pristupacna najbolji je dokaz da se uverite sami! :)
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Dečija obuća
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Bubi Shoes
  • Bubi Shoes,
  • Bubi Shoes Novi Sad,
  • Bubi Shoes dečija obuća,
  • dečija obuća u Novom Sadu,
  • prodaja dečije obuće,
  • Bubi Shoes radno vreme