Igraonica Star

5.0 | 1 ocena
Ulica: Despota Stefana Lazarevića bb
Grad: Šabac
Igraonica Star
Mobilni: 062/
www.starmarket.rs/rodendaonica

O nama

IGRAONICA STAR

Igraonica Star je nova zvezda koja je zasijala u Šapcu sa željom da svim mališanima ponudi mirno i kreativno mesto za igru i zabavu. Pored svakodnevnog igranja, u prelepom i veselo uređenom prostoru naše igraonice možete organizovati najlepšu proslavu rođendana, uz brojne sadržaje koji će zabavu učiniti nezaboravnom za sve drugare.

Maštovito uređen i dobro osvetljen prostor raspolaže sa raznolikom opremom za igru i zabavu dece koja je izrađena po najvišim standardima bezbednosti i poseduje sve odgovarajuće licence. Glavna prednost igraonice Star je što se prostire u jednom nivou, bez pregradnih zidova, tako da u svakom trenutku možete pratiti kretanje Vašeg deteta.

Pravim avanturistima na raspolaganju je veliki lavirint sa brojnim preprekama i toboganima, što garantuje nezaboravan provod. Najmlađim drugarima do 3 godine namenjen je poseban deo lavirinita, gde se nalaze bazen sa lopticama i druge igračke za njihovu razonodu.

Za sve ljubitelje igrica, tu je udoban kutak opremljen Sony Playstation konzolama, gde mogu da uživaju u omiljenim igricama, uvek aktuelnih naslova. Igraonica Star poseduje i ugodan kafe za roditelje, u kome mogu da se opuste uz kafu ili sok, dok njihovi mališani uživaju u igri.

Osim dnevnog igranja i čuvanja dece, igraonica Star nudi i mogućnost organizovanja proslava dečijih rođendana, po najpovoljnijim cenama u gradu. Rođendani su uvek zatvorenog tipa, samo za Vas i Vaše goste, bez obzira na broj dece i odraslih. Sa željom da Vam obezbedimo sve što je neophodno za savršenu zabavu, nudimo i uslugu keteringa.

U cenu zakupa uključeni su iznajmljivanje prostora, sa uslugom jednog konobara i dva vaspitača-animatora, koji su zaduženi za zabavu dece. Pored velikog lavirinta, mališanima su na raspolaganju Sony Playstation, karaoke, kao i specijalno osmišljene predstave, prilagođene uzrastu slavljenika i njegovih drugara.

Uživajte u najboljoj zabavi u Šapcu, posetite igraonicu Star!

Radno vreme:

svaki dan od 10-21h

Igraonica Star, Despota Stefana Lazarevića bb, naselje Čavić, Šabac

Cenovnik

1. Nes caffe
50 din
2. Esspreso
50 din
3. Domaća kafa
25 din
4. Salata 1kg
250 din
5. Velika pizza
700 din
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Firme u blizini

    Dečija igraonica i rodjendaonica Kruna, Leonarda Da Vinčija 36, Šabac
    Bubica 015 igraonica i rodjendaonica, Vojvode Brane 1, Šabac