O nama - IGRAONICA STAR

Igraonica Star je nova zvezda koja je zasijala u Šapcu sa željom da svim mališanima ponudi mirno i kreativno mesto za igru i zabavu. Pored svakodnevnog igranja, u prelepom i veselo uređenom prostoru naše igraonice možete organizovati najlepšu proslavu rođendana, uz brojne sadržaje koji će zabavu učiniti nezaboravnom za sve drugare.

Maštovito uređen i dobro osvetljen prostor raspolaže sa raznolikom opremom za igru i zabavu dece koja je izrađena po najvišim standardima bezbednosti i poseduje sve odgovarajuće licence. Glavna prednost igraonice Star je što se prostire u jednom nivou, bez pregradnih zidova, tako da u svakom trenutku možete pratiti kretanje Vašeg deteta.

Pravim avanturistima na raspolaganju je veliki lavirint sa brojnim preprekama i toboganima, što garantuje nezaboravan provod. Najmlađim drugarima do 3 godine namenjen je poseban deo lavirinita, gde se nalaze bazen sa lopticama i druge igračke za njihovu razonodu.

Za sve ljubitelje igrica, tu je udoban kutak opremljen Sony Playstation konzolama, gde mogu da uživaju u omiljenim igricama, uvek aktuelnih naslova. Igraonica Star poseduje i ugodan kafe za roditelje, u kome mogu da se opuste uz kafu ili sok, dok njihovi mališani uživaju u igri.

Osim dnevnog igranja i čuvanja dece, igraonica Star nudi i mogućnost organizovanja proslava dečijih rođendana, po najpovoljnijim cenama u gradu. Rođendani su uvek zatvorenog tipa, samo za Vas i Vaše goste, bez obzira na broj dece i odraslih. Sa željom da Vam obezbedimo sve što je neophodno za savršenu zabavu, nudimo i uslugu keteringa.

U cenu zakupa uključeni su iznajmljivanje prostora, sa uslugom jednog konobara i dva vaspitača-animatora, koji su zaduženi za zabavu dece. Pored velikog lavirinta, mališanima su na raspolaganju Sony Playstation, karaoke, kao i specijalno osmišljene predstave, prilagođene uzrastu slavljenika i njegovih drugara.

Uživajte u najboljoj zabavi u Šapcu, posetite igraonicu Star!

Radno vreme:
svaki dan od 10-21h

Igraonica Star, Despota Stefana Lazarevića bb, naselje Čavić, Šabac

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Igraonica Star
  • Igraonica Star,
  • Igraonica Star Šabac,
  • Igraonica Star radno vreme,
  • Star Igraonica,
  • Star Igraonica Šabac,
  • Igraonica Šabac