Dečija igraonica i rodjendaonica Kruna

3.4 | 10 ocena
Ulica: Leonarda Da Vinčija 36
Grad: Šabac
Dečija igraonica i rodjendaonica Kruna
Mobilni: 065/

O nama

DEČIJA IGRAONICA I ROĐENDAONICA KRUNA

Dečija igraonica Kruna nudi veliki izbor raznovrsnih sadržaja za dnevno igranje dece uzrasta do 10 godina, kao i čuvanje dece na sat. U našem kraljevstvu igre svaki drugar može da pronađe zabavu za sebe, ali i da proslavi rođendan na kraljevski način. Kapacitet igraonice je 65 odraslih gostiju i između 30 i 40 dece u zavisnosti od uzrasta.

Enterijer igraonice Kruna karakterišu vesele boje i prijatna atmosfera u kojoj podjednako uživaju drugari različitog uzrasta. Prostor igraonice je vrlo praktičan u jednom nivou, tako da roditelji lako mogu da prate kretanje dece, iako o njima konstantno brine posvećeno i brižno osoblje.

Jedino u igraonici Kruna očekuje Vas mini fudbalski teren po čemu smo prvi u Šapcu. Kada se umore od trčanja za loptom, naši drugari mogu da uživaju uz najnovije igrice na Sony Playstation konzolama ili da nastave takmičenje na partiji stonog fudbala, bilijara, hokeja... Sve avanturiste oduševiće veliki 3D lavirint sa toboganima i vrteška sa konjićima.

Kruna dečija igraonica poseduje i posebno dizajniran dečiji kutak u koji su smešteni mali restoran, kuhinja, frizerski salon, tabla za crtanje i drugi kreativni sadržaji koji doprinose razvoju dečije mašte. Nismo zaboravili ni najmlađe drugare za koje je rezervisan bazen sa lopticama.

Dok deca uživaju u igri, roditelji mogu da se opuste uz kafu ili sok u prijatnom ambijentu kafića koji se nalazi u sklopu igraonice Kruna. Želimo da istaknemo da pušenje nije dozvoljeno u celom prostoru igraonice.

Igraonica Kruna Šabac prepoznatljiva je po najboljim proslavama rođendana, uz profesionalne animatore i karaoke. Spremili smo neodoljivu ponudu za 25 drugara i 40 odraslih gostiju, po neverovatnoj ceni od 3.000 dinara za 1 sat. U cenu ulaze konobar, šanker, animator, pribor za decu, čaše, tanjiri, pozivnice, salvete i vatromet.

Što se tiče posluženja postoji mogućnost da roditelji donesu hranu i piće ili da nama prepuste kompletnu organizaciju događaja. Ako želite da dodatno obradujete Vašeg mališana i njegove drugare na zabavu možete pozvati i Duška Dugouška.

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 12-22h
Subota i nedelja od 10-22h

Posetite Facebook stranicu:

Dečija igraonica i rođendaonica Kruna, Leonarda da Vinčija 36, Šabac

Cenovnik

1. Cedevita
100 din
2. Ultra Energy 0,25l
150 din
3. Gurana original 0,25l
150 din
4. Remix pomorandža 0,33l
120 din
5. Limunada 0,25l
100 din
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  02.06.2020 11:38

  Ne ali bi volela kad proradi da dodjem sa detetom jer mi je blizu i da uživamo i ja i on.A i malo da ga ostavim samog da se igra.Dok ja nešto uradim.Hvala puno.

  Neregistrovan korisnik
  28.02.2020 09:08

  Blistavo !!! Osoblje najbolje !!! Usluga na nivou !!!

  Firme u blizini

  Igraonica Star, Despota Stefana Lazarevića bb, Šabac
  Bubica 015 igraonica i rodjendaonica, Vojvode Brane 1, Šabac