O nama - DEČIJA IGRAONICA I ROĐENDAONICA KRUNA


Dečija igraonica Kruna nudi veliki izbor raznovrsnih sadržaja za dnevno igranje dece uzrasta do 10 godina, kao i čuvanje dece na sat. U našem kraljevstvu igre svaki drugar može da pronađe zabavu za sebe, ali i da proslavi rođendan na kraljevski način. Kapacitet igraonice je 65 odraslih gostiju i između 30 i 40 dece u zavisnosti od uzrasta.

Enterijer igraonice Kruna karakterišu vesele boje i prijatna atmosfera u kojoj podjednako uživaju drugari različitog uzrasta. Prostor igraonice je vrlo praktičan u jednom nivou, tako da roditelji lako mogu da prate kretanje dece, iako o njima konstantno brine posvećeno i brižno osoblje.

Jedino u igraonici Kruna očekuje Vas mini fudbalski teren po čemu smo prvi u Šapcu. Kada se umore od trčanja za loptom, naši drugari mogu da uživaju uz najnovije igrice na Sony Playstation konzolama ili da nastave takmičenje na partiji stonog fudbala, bilijara, hokeja... Sve avanturiste oduševiće veliki 3D lavirint sa toboganima i vrteška sa konjićima.

Kruna dečija igraonica poseduje i posebno dizajniran dečiji kutak u koji su smešteni mali restoran, kuhinja, frizerski salon, tabla za crtanje i drugi kreativni sadržaji koji doprinose razvoju dečije mašte. Nismo zaboravili ni najmlađe drugare za koje je rezervisan bazen sa lopticama.

Dok deca uživaju u igri, roditelji mogu da se opuste uz kafu ili sok u prijatnom ambijentu kafića koji se nalazi u sklopu igraonice Kruna. Želimo da istaknemo da pušenje nije dozvoljeno u celom prostoru igraonice.

Igraonica Kruna Šabac prepoznatljiva je po najboljim proslavama rođendana, uz profesionalne animatore i karaoke. Spremili smo neodoljivu ponudu za 25 drugara i 40 odraslih gostiju, po neverovatnoj ceni od 3.000 dinara za 1 sat. U cenu ulaze konobar, šanker, animator, pribor za decu, čaše, tanjiri, pozivnice, salvete i vatromet.

Što se tiče posluženja postoji mogućnost da roditelji donesu hranu i piće ili da nama prepuste kompletnu organizaciju događaja. Ako želite da dodatno obradujete Vašeg mališana i njegove drugare na zabavu možete pozvati i Duška Dugouška.

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 12-22h
Subota i nedelja od 10-22h

Posetite Facebook stranicu: Igraonica-Kruna

Dečija igraonica i rođendaonica Kruna, Leonarda da Vinčija 36, Šabac

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija igraonica i rodjendaonica Kruna
  • Igraonica Kruna,
  • Dečija igraonica Kruna Šabac,
  • Dečije igraonice u Šapcu,
  • Igraonice Šabac,
  • Kruna dečija igraonica,
  • Igraonica Kruna radno vreme