O nama - DEČIJA IGRAONICA MAGIC LAND


Sam boravak se organizuje u prijatnom prostoru, gde deca vole da borave, i obezbedjen je sav potreban materijal za igru i ucenje. Malisani obozavaju da crtaju, da setaju i da uce kroz igru gde nema ocenjivanja, a puno zabave.

Mi Vam nudimo ucenje, druzenje, igru, jednom recju- kvalitetno i sadrzajno vreme.

Dnevno čuvanje dece mozete placati za:

• jedan dan, kada je cena po satu 200din u koju je uracunat i sokić.
•Cuvanje deteta nekoliko puta u nedelji ili mesecu.
•Cuvanje vikendom

Stalne usluge radnim danima na mesecnom nivou u trajanju od sest sati.

08:00-14:00h/ 14:00-21:00h

☆Napomena- uzrast dece od 5-10godina☆


Zakup igraonice do kraja decembra 4000 dinara.

Smeštena u prirodnom ambijentu na samom obodu Košutnjaka, dečija igraonica MAGIC LAND nudi idealne uslove za magičnu proslavu rođendana dece uzrasta do 12 godina. Prelepo uređen prostor od 600 kvadrata, moderno opremljena dečija igraonica i diskoteka, dva kafića za roditelje, veliko dvorište i profesionalna animacija dece, samo je deo onoga što Vas očekuje u našoj magičnoj zemlji.

U zavisnosti od uzrasta dece, igraonica MAGIC LAND nudi mogućnost organizovanja proslave rođendana u moderno opremljenoj igraonici za decu uzrasta do 9 godina ili jedinstvenoj dečijoj diskoteci za sve školarce do 12 godina. Naš porodični klub koji se nalazi u luksuznoj vili sa velikim dvorištem, nudi sve što je potrebno za nezaboravnu proslavu rođendana, krštenja i dečijih žurki.

Centralno mesto u igraonici zauzima 3D lavirint sa četiri nivoa i brojnim preprekama, rezervisan za prave avanturiste. Osim toga, u našem maštovito uređenom prostoru na raspolaganju su brojne sprave za penjanje, trambolina, tobogan i strunjače, gde mališani mogu da se bezbedno i veselo igraju, prevrću, skaču i druže sa vršnjacima.

Za starije rođendance uzrasta do 12 godina rezervisana je dečija diskoteka koja se prostire na 70 m2. Vrhunsko ozvučenje, prateći svetlosni i dimni efekti, garantuju nezaboravnu zabavu za slavljenika i njegove drugare. U diskoteci se pušta muzika po izboru slavljenika, a ambijent je u potpunosti prilagođen uzrastu dece.

Organizacija rođendana u igraonici MAGIC LAND podrazumeva zakup prostora u trajanju od 2,5 sata, pribor za serviranje hrane, posluženje za roditelje od strane profesionalnog osoblja, animaciju dece, kao i pozivnice. Kapacitet unutrašnjeg dela igraonice je 50 sedećih mesta za decu i 80 mesta za roditelje kojima je namenjena odvojena prostorija, ali tako da uvek mogu da prate dešavanja u igraonici. U ovom delu je dozvoljeno pušenje.

MAGIC LAND nudi i mogućnost organizovanja proslave rođendana na otvorenom u prelepoj bašti sa dečijom igraonicom. Kapacitet kafića je 80 mesta za odrasle, dok u igraonici ima mesta za 50 mališana. Za veselu atmosferu, smeh i druženje zaduženo je 4-5 profesionalnih animatora. Takođe, obezbeđen je kompletan pribor za serviranje hrane, kao i osoblje koje poslužuje roditelje.

Neka svaka Vaša proslava rođendana bude magična!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 14-21h
vikendom od 10-21h

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: Magic-Land-New-Family-club
Instagram: @magiclandnewfamilyclub

Dečija igraonica MAGIC LAND, Žarkovačka 1/3, Diplomatsko naselje, Banovo brdo, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
DECA Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija igraonica MAGIC LAND
  • MAGIC LAND,
  • Dečija igraonica MAGIC LAND Čukarica,
  • Dečija igraonica na Čukarici,
  • MAGIC LAND Beograd,
  • Dečija igraonica MAGIC LAND radno vreme