O nama - DEČIJA IGRAONICA MAČKICE


Dečija igraonica Mačkice na Voždovcu je idealno mesto za Vaše mališane svih uzrasta zato što deci pruža sigurnost i nudi im nezaboravnu igru i zabavu. Vaša i naša deca, u igraonici Mačkice će kroz igru, zabavu i druženje sa svojim vršnjacima zasigurno doživeti srećno detinjstvo.

U ponudi imamo najrazličitije programe, kako bi mališani imali mogućnost da istražuju svet zabave i da uživaju u najraznovrsnijim atrakcijama koje nudimo.

Naš prostor je površine od oko 200 kvadratnih metara i prostire se na dva nivoa. Opremljen je brojnim sadržajima za igru i avanturu dece. Za najmlađe drugare imamo mekanu soba koja je opremljena adekvatnim sadržajima za njihov uzrast. Svim avanturistima na raspolaganju je veliki 3D lavirint koji sadrži mnoštvo zanimljivih prepreka, bazen sa lopticama, tobogane.

Takođe, imamo i diskoteku, koja je mališanima omiljeni deo naše igraonice. U diskoteci sva deca imaju priliku da igraju i pevaju, uz omiljene pesme i muzičke hitove. I to nije sve! U ponudi imamo i klavir, pa tako svako dete ima priliku da iskaže svoje afinitete ka muzici i umetnosti.

Igraonica Mačkice ima i komforno dvorište gde dečica, čim nastupe sunčani i topli dani, mogu da se igraju na otvorenom pod našim budnim okom. U dvorištu im je na raspolaganju zamak na naduvavanje, tobogan, trambolina, klackalice, ljuljaške, kao i golovi za mali fudbal.

U okviru igraonice i dvorišta imamo i poseban kutak za roditelje, u kome mogu da se opuste i sačekaju svoje razdragane mališane da završe sa igrom.

Napominjemo i da je za jedan sat izgre i zabave potrebno platiti 150 dinara, dok celodnevna karta košta 300 dinara. Svaki šesti dolazak u našu igraonicu je poklon od nas za Vaše dete i tada ne plaćate ništa.

Dečija igraonica Mačkice - Mesto za bezbrižno i razdragano detinjstvo Vaših mališana i naših drugara.

Draga deco, čekamo Vas da se zajedno igramo!

Radno vreme:
Utorak - Petak: od 14 do 21 h
Subota i Nedelja: od 10 do 21 h
Ponedeljkom ne radimo

Email: igraonicamackice@gmail.com
Pratite nas na Instagram i YouTube

Dečija igraonica Mačkice, Bilećka 36, Voždovac, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

29.04.2018 02:39
Svetlana Andric

Decija igraonica 2 MACKICE je luksuzno opremljen prostor od oko 200m2, namenjen za svakodnevnu igru i zabavu malisana svih uzrasta.U prijatnom ambijentu igraonice,uz veoma ljubazno osoblje, mozete proslaviti rodjendane i druge vazne proslave vasie dece!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija igraonica 3 Mačkice
  • Igraonica Mačkice,
  • Dečija igraonica 3 Mačkice,
  • Dečije igraonice na Voždovcu,
  • igraonica 3 Beograd,
  • Mačkice Igraonica,
  • Igraonica Mačkice radno vreme