Dečija igraonica HOP House of Play

  • 1
3.00 | 2 ocena

O nama - DEČIJA IGRAONICA H.O.P. HOUSE OD PLAY

Dečija igraonica H.O.P. House od Play je jedinstveni prostor u gradu namenjen za svakodnevno uživanje i zabavu svih članova porodice. U maštovito uređenom i dekorisanom prostoru, možete organizovati i proslavu rođendana za mališane svih uzrasta, po najpovoljnijim cenama u gradu.

U skladu sa imenom, naša kuća igre raspolaže raznolikom opremom za zabavu, uz poseban naglasak na edukaciji. Mališanima su na raspolaganju razne školice, kao što su: gluma, balet, ples, kreativne radionice... Pažljivo osmišljenim programom nastojimo da podstaknemo kreativnost i maštu kod dece.

Igraonica H.O.P. House od Play poseduje i ugodan deo za roditelje koji odiše ambijentom pravog kafića. U našoj ponudi nalaze se različite vrste kafa odličnog ukusa, šejkovi, ceđeni sokovi, kvalitetna alkoholna pića i kokteli. Takođe, pušačima je namenjena posebna zona sa odličnom ventilacijom.

Ljubiteljima zdrave ishrane nudimo ukusne i hranljive nutri bullet smutije od voća i povrća. Našim najmlađim gostima namenjene su uvek sveže kašice za bebe, dok se deci služe sokovi iz staklene ambalaže. Sat vremena igre u našoj kućici zabave iznosi 130 dinara.

Ukoliko želite da Vašem mališanu priredite nezaboravnu i jedinstvenu proslavu rođendana, igraonica H.O.P. House od Play je pravi izbor za Vas. Organizacija rođendana u trajanju od 2,5 sata, podrazumeva kompletnu uslugu koja uključuje: profesionalnu animaciju, lutkarsku predstavu, edukativne igrice koje razvijaju motoriku, ketering, tortu...

Igraonica H.O.P. House od Play nudi i All inclusive pakete za roditelje koji žele unapred da znaju koliko će ih koštati rođendan. U ponudi je veliki broj termina, a svi paketi su za 25 odraslih i 20 dece:

  • 290e radni dan paket (uključuje zakup, animaciju, personal, ketering i piće)
  • 350e vikend paket (uključuje zakup, animaciju, personal, ketering i piće)
  • 450e premium paket (uključuje zakup, animaciju, personal, ketering, piće, tortu i fotografa)

Sa nama je svaki dogovor moguć, u skladu sa željama i zahtevima roditelja i slavljenika. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona:
063/707-04-47

Dečija igraonica H.O.P. House od Play, Marka Oreškovića 3, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

29.04.2018 11:05
Sandra Stokic

Mastovito uradjen prostor spreman za organizovanje nezaboravnih decijih rodjendana.Na raspolaganju su vam razne skolice,glume,baleta,ples kreativna radionica.Pazljivo osmisljenim programom nastojimo da podstaknemo mastu i kreativnost kod dece.Takodje poseduju i ugodan deo za roditelje koji odise ambijentom kafica.Takodje bi naglasila da postoje i smuti sejkovi koji su jako zdravi za vas i vasu decu!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija igraonica HOP House of Play
  • hop house of play decija igraonica beograd,
  • decija igraonica beograd,
  • decija igraonica hop house of play,
  • decija igraonica