Dodaj firmu

Dečije igraonice Žarkovo

Dečije igraonice Žarkovo

Osnovna škola "Ljuba Nenadović", koja se nalazi na području beogradskog naselja Žarkovo se smatra, na teritoriji cele Republike Srbije jednom od najstarijih.

Sve do sedamdesetih godina prošloga veka, čukaričko naselje Žarkovo, u čijem sastavu se nalaze i druga naselja, poput recimo Filmskog grada, Ceraka i Cerak vinograda, ali i Julinog brda i drugih, je važilo za beogradsko predgrađe.

Kasnije se u ovaj deo grada doseljava veliki broj ljudi, a danas je to jedno od bolje razvijenih naselja u glavnom gradu naše zemlje, na čijoj teritoriji živi blizu 80 hiljada stanovnika.

Moglo bi se slobodno reći da ovo naselje živi samo za sebe, jer njegovi stanovnici imaju baš sve što im je potrebno, tako da u većini slučajeva i ne odlaze do centra grada, mada se mora priznati da je saobraćajno Žarkovo prilično dobro povezano i sa centrom i sa ostalim delovima srpske prestonice.

Dečije igraonice Žarkovo

Kako su prohtevi mališana svugde, pa i u ovom beogradskom naselju sve veći, to i nije za čuđenje što postoje brojne dečije igraonice Žarkovo, koje se takmiče da mališanima ponude što veći izbor.

Princip rada igraonica je takav da neke nude ne samo mogućnost boravka mališana od nekoliko sati, već i uslugu njihovog čuvanja, odnosno takozvanog poludnevnog boravka, a koji mahom traje četiri sata.

Sem za zabavu, dečije igraonice Žarkovo su specijalizovane i za organizaciju klasičnih i tematskih rođendana, a za decu različitog uzrasta.

Ako se roditelji mališana odluče da na taj način obeleže datum njihovog rođenja, važno je i da izaberu igraonicu koja ima najkvalitetniju ponudu, kako bi i oni i slavljenik, ali i svi gosti bili zadovoljni. Svakako će se za to pobrinuti i osoblje, jer obično u cenu najma prostora za rođendane, dečije igraonice Žarkovo računaju i uslugu animatora. Naravno da ima i onih koje osmišljavaju pakete usluga, a u okviru kojih slavljeniku, kao i njegovim roditeljima nude brojne olakšice. Tako, na primer postoji ponuda za proslavu rođendana, a u koju je uključeno sve, počev od posluženja i pića za najmlađe goste, ali i starije, pa do torte, vatrometa i svećica, odnosno svega što je potrebno za nezaboravnu proslavu rođendana mališana. A za vreme trajanja proslave, roditelji slavljenika sa svojim gostima imaju mogućnost da borave u namenskom prostoru, koji gotovo sve dečije igraonice Žarkovo imaju.

Uglavnom tokom radne nedelje, ali i u određenom periodu u dane vikenda, u igraonicama se mogu zabaviti mališani različitog uzrasta, o kojima će voditi računa animatori. Pored sportskih aktivnosti, dečije igraonice Žarkovo nude deci i mogućnost da korite tobogane, ali i mnoge druge sprave i atrakcije, kako bi upotpunili svoj doživljaj i poželeli da se opet vrate.

Firme povezane sa tekstom

Dečija igraonica i diskoteka MI-MI LAND

Ako ste u Železniku, Žarkovu ili Belim vodama, novootvorena dečija igraonica MI-MI LAND je pravi izbor za igru, ali i organizaciju svih vrsta proslava. U maštovito uređenom prostoru mališanima svih uzrasta na raspolaganju su brojni sadržaji za zabavu.
Pročitaj više

Vodovodska 175e, Žarkovo
Čukarica, Beograd

Dečija igraonica Petar Pan

Uživajte u igri ili proslavite rođendan u jedinstvenoj zemlji Nedođiji, posetite igraonicu Petar Pan na Čukarici. U klimatizovanom prostoru površine 150 m2, očekuju Vas omiljeni junaci i veliki izbor sadržaja za zabavu svih koji ne žele nikada da odrastu.
Pročitaj više

Miloja Zakica 15
Čukarica, Beograd
Idi na vrh strane